# Transferde adı Galatasaray ile geçen oyuncular

Cevap: # Kim Kallström

arkadaslar kim kallstrom tam forvet olarakta oynayabiliyo ayrica forvet kanatlari orta saha hatta ve hatta cok zorlarsaniz hani on libero bile oynayabiliyo cok yonlu bir orta saha ben kallstrom lyonda hep forvet olarak goruyordum en azindan izledigim maclarda ama hem ofans hemde defans yonu cok kuvvetlidir ama eger 5 6 milyon ustu gelmezse olabilir ama yukarisi zor olur

Var ya şu Rigobert Song bizde olacaktı şu an aaah aaah

--------------------Leo-------------------

---Uğur-----Song-----Servet----H.Balta---

------------------Topal-------------------

-------Elano------------------Arda--------

----Keita-------------------------Kewell---

-----------------Baros--------------------

Of of of şu kadroya bakarmısınız,ah be Rigobert Song efsane olacaktın bizde niye gittin ki

Of of of şu kadroya bakarmısınız,ah be Rigobert Song efsane olacaktın bizde niye gittin ki

song ayarında bir oyuncuya ihtiyacımız var.

dimi ya şu an öyle ihtiyacımız varki tecrübesine kalitesine, hem meira macerasına hiçte atılmamış olurduk, ne işin varsa trabzonda...

bosverin r. songu falan. yas olmus 32-33 sallayin gitsin.

kac mac oynamadigini biliyoruz parasini alamiyor diye

bize genc, dinamik cok guclu pas seviyesi iyi olan bir defans lazim.

ze castro olabilir mi?

brezilyadan bulalim bir tane. bircok genc yildiz var.

haldun abi bizim icin bir brezilya seferi.

20-21 yaslarinda bulalim bir tane.

bosverin r. songu falan. yas olmus 32-33 sallayin gitsin.

kac mac oynamadigini biliyoruz parasini alamiyor diye

bize genc, dinamik cok guclu pas seviyesi iyi olan bir defans lazim.

ze castro olabilir mi?

brezilyadan bulalim bir tane. bircok genc yildiz var.

haldun abi bizim icin bir brezilya seferi.

20-21 yaslarinda bulalim bir tane.

Ze Castro benim de aklımdan geçmiyor değil. Çok üstün bir oyun kurma yeteneği var. Ama onca transferden sonra ona verilecek 5-6 milyon bizi zorlar. Bundan sonra yüksek maliyetli transfer olacağını sanmıyorum.

Ze Castro benim de aklımdan geçmiyor değil. Çok üstün bir oyun kurma yeteneği var. Ama onca transferden sonra ona verilecek 5-6 milyon bizi zorlar. Bundan sonra yüksek maliyetli transfer olacağını sanmıyorum.

Keita transferinden sonrada aynılarını demiştik Bundan sonra yüksek maliyetli futbolcu almayız diye bir tane daha aldık neden üçüncüsünüde almayalım ki:D

Bencede sağlam bir stopere ihtiyaç var biraz genç biraz tecrübeli ;) Bu takıma yakışacak biri ;) 19 yaşında Sakho PSG'de..Gelecekte çook ii parayla satabileceğimizde bir oyuncu çok başarılı bir sezon geçirdi paris ekibinde ;) Mensahta gerçekten ii bir defans sürati ve pas tekniğide fena olmayan bir oyuncu ;) yaşıda çok yok 26 yaşında ;)

Bencede sağlam bir stopere ihtiyaç var biraz genç biraz tecrübeli ;) Bu takıma yakışacak biri ;) 19 yaşında Sakho PSG'de..Gelecekte çook ii parayla satabileceğimizde bir oyuncu çok başarılı bir sezon geçirdi paris ekibinde ;) Mensahta gerçekten ii bir defans sürati ve pas tekniğide fena olmayan bir oyuncu ;) yaşıda çok yok 26 yaşında ;)

Mensah transferi takimi oturtur gercekten,umarim bu transfer gerceklesir.

Bu arada ifadeler cok hosuna gitmis sanirim:D

İsim veriyorum ki farkedilsinde alınsın diye :D mensah zaten yazılıp çiziliyor Sakho benim çok beğendiğim ve geleceğin en önemli defans oyuncularından biri olacak gibi duruyor ;) bence o alınırsa ribery gibi patlamayı burda yapıp avrupaya açılabilir tabi para kazandırarak açılması lazım :D

Yazılıp çizilen bir oyuncu gelmez bana göre süpriz bir defans oyuncusu alabiliriz.

Sakho olması için dua edeyim ozmn :):) Ben hiç bir yerde duymadım GS ile ilişkisini :)

Cevap: # Lucas Neill

Bonservisi elinde eyer transfer etmek isteseydik cokdan bitterdi onunla ilgilendimizi bille düsünmüyorum

Doğru diyorsun ben gelmesini çok istiyordum ama basına düşen hiç bir transferi yapmadık, transferlerimiz çok gizli. hiç ummadığımız bir transfer gelicek yine bekleyip görelim :m26::m26:

Doğru diyorsun ben gelmesini çok istiyordum ama basına düşen hiç bir transferi yapmadık, transferlerimiz çok gizli. hiç ummadığımız bir transfer gelicek yine bekleyip görelim :m26::m26:

Ben de önceden isterdim açıkçası bu kadar üst düzey transferler beklemiyordum, daha 15 gün önce Aurelio gelir ancak derken Elano geldi. Artık beklentiler de arttı, bunun dönüp yüzüne bakmayız:D

Konunun açılma tarihi 29.04.09 'dur. 3 ay geçmiş bu haber çıkalı. Haldun Üstünel 'in ne kadar bitirici bir adam olduğunu düşünürsek Neill ile ilgilenmediğimizi rahatlıkla düşünebiliriz. Haldun Üstünel bu transferi 1 günde bitirirdi.

O müjde Tuncay mı?

E25E962B46442647BCDF8285x.jpg

O Müjde Tuncay mı?

Galatasaray yöneticisi Haldun Üstünel, Elano'nun imza töreninde bir transfer daha yapacaklarını müjdeledi! Kulislerde konuşulan ismin Tuncay Şanlı olduğu iddia edildi. Yönetici Haldun Üstünel'in, milli futbolcuyla bir görüşme yaparak, "Çok güçlü bir kadro kurduk. Ligde ve Avrupa'da şampiyonluk hedefliyoruz. Seni de aramızda görmek isteriz" dediği öğrenildi. Tuncay'ın ise bu teklife 'Hayır' demediği ve düşünmek için zaman istediği belirtildi.

Bir bomba daha

Transfer sihirbazı Üstünel'in milli futbolcuyla bir görüşme yaparak "Seni aramızda görmek istiyoruz" dediği bildirildi.

MÜJDEYİ VERDİ

Galatasaray transferde hız kesmiyor. Rijkaard, Keita ve son olarak Elano'yu kadrosuna katarak şov yapan sarı-kırmızılı yönetim, bu kez de Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Tuncay Şanlı'yı gündemine aldı. İş bitiriciliği ile bir anda taraftarların gönlünde taht kuran yönetici Haldun Üstünel, Elano'nun

imza töreninde bir oyuncu daha alacaklarını söylerken, bu ismin Tuncay olduğu öğrenildi.

'HAYIR' DEMEDİ

Elano'nun transferi sırasında İngiltere'de milli futbolcuyla bir araya gelen Üstünel'in "Güçlü bir kadro kurduk. Ligde ve Avrupa'da şampiyonluk hedefliyozu. Seni de aramızda görmek isteriz" dediği ifade edildi. Henüz kendisine takım bulamayan Tuncay'ın bu sürpriz teklife 'Hayır' demediği ve düşünmek için zaman istediği bildirildi. Galatasaray şimdi yıldız oyuncudan gelecek yanıtı bekliyor.

Kaynak:Fotomaç

Geri
Üst Alt