# Transferde adı Galatasaray ile geçen oyuncular

Cevap: O müjde Tuncay mı?

kaynak yetiyor zaten cevap vermeye değmez :) tuncay ında bize geleceğini sanmıyorum

Ben sadece taraftarın Tuncay için neler düşündüğünü merak ettiğim için konuyu açtım geleceğinden değil,olursa bu transfer neler düşünür acaba renkdaşlarım?

Tuncay'ın gelmesini tabii ki isterim ama Arda bizim için neyse Tuncay'da Fenerliler için öyle,o yüzden Tuncay'ın Galatasaray'ı tercih edeceğini pek sanmıyorum...

Para nedir bilir misin rockçi kardeşim,her kapıyı açar,Tuncay Sakaryalı,Arda Galatasaraylı!

breh breh breh tey tey tey :)

Aman uzak dursun.ne kadar iyi futbolcu olsa da hem fenerbahçe'deyken yaptıklarıyla hem de orta saha bolluğu olduğu bir kadroda Tungay'a gerek yok.Gitsin middlesbrough'da bindirsin hindisini rakip takımlara.

İyi futbolcudur, parasını verirsen gelebilir ama gerek yok.Defans lazım defans.

yok daha neler ne gerek var tuncaya nerede oynayacak tungay :D

Takımda yeterince hücumcu var :) Zaten kaynaktan da anlaşılacağı gibi ciddiye almaya gerek yok :D

Tuncay'ın futbolculuğuna laf yok,ama o bölgede çok klas adamlarımız var.Gereksiz transfer olur.Transfer olacaksa sağbeke olmalı...

Tuncay'ın futbolculuğuna laf yok,ama o bölgede çok klas adamlarımız var.Gereksiz transfer olur.Transfer olacaksa sağbeke olmalı...

Tuncay ı illa sağ - sol acık diye düşünmeyelim. Baros un yerinde de gayet nonda kadar oynar belki daha da iyi oynar. Ama tek forvetle oynadıgımız ıcın baros ya da tuncay yedek kalacağı için saçma olur. Zaten kanatlar adam dolu genc serdar ve aydını sayarsak.

Yahu ne alaka. O Mujde Lugano mu? dense olma ihtimali vardir. Ama Tuncayin mevkisine transfere ne gerek var.

Zaten tunGay askerlik yapmamak icin Türkiyeye dönmez....

Geri
Üst Alt