# Transferde adı Galatasaray ile geçen oyuncular

Cevap: O müjde Tuncay mı?

kusura bakmayın önceki 6 sayfayı okumadan yazıyorum tekrara düşüyosam affedin ama tuncay tümer abisi ve emre kankası gibi askerlik için gerekli yılı doldurmadan edirneden içeri girmez. o yüzden 2.ligde oynar ama tsl de oynamaz

cidden eğer yönetim bunu yapabilirse sağ bek sorununu yabancı kontenjanı dolmadan halletmiş oluruz ki bununla kalmayıp azizeye cevabınıda vermiş oluruz. gerçekten adnan sezgin beceriksizi yüzünden elimizden kaçırdığımız ve Galatasaray sevgisi seninde bahsettiğin gibi içinde bulunan bi adamı fenevde izlemek heleki bizim sağ bek sorunumuzu artık uganda milli takımı bile bilirken beni kahrediyor, umarım bu iş seneye bonservissiz hallolur ve azizeye beklenen cevapda verilir...

Ah keşke ;)

Tuncay'ın menajeride kendiside Türkiye olmayacağını açıkladı.Zaten saçma.Astronomik rakam istiyor takımı.

ne tuncay ı yahu bıze sag bek lazım sag bek sabrıyle olmaz bu ıs orta saha canavar gıbı oldu

allah korusun galatasaraylı olmanın bi bedeli var o da tuncayda yok

tungay appıah ayrıldı dıye ayrıldı febe den aralarında buyuk ask varmıs tungay da bızı ayıranların yanında durmam demıs ve febe den oyle gıttı :m26:

tuncaya hiç mi hiç gerek yok olsa bile onun gibi bir adamı Galatasarayımda görmek istemem.Sağ bek lazım kaç senedir bağırıyoruz her yerde sağ bek sağ bek yap bişiler Haldun Üstünel...

Cevap: # Lucas Neill

Bu konuya kilit lütfen. Lucas Neill klubu Wet Ham United ile anlaşma sağlamış ve klubunde kalıyormuş.

Kaynak: ntvspor.

Konunun açılma tarihi 29.04.09 'dur. 3 ay geçmiş bu haber çıkalı. Haldun Üstünel 'in ne kadar bitirici bir adam olduğunu düşünürsek Neill ile ilgilenmediğimizi rahatlıkla düşünebiliriz. Haldun Üstünel bu transferi 1 günde bitirirdi.

Gercekten harika bi yaklasım :) Neill'i de istemiyordum zaten :D

Neill West Ham'da kalıyor

Galatasaray'ın da ilgilendiği West Ham United'ın Avustralyalı savunma oyuncusu Lucas Neill, kulübüyle kontrat yenileme konusunda prensip anlaşması sağladı.

NTV Spor

Güncelleme: 15:54 TSİ 02 Ağustos. 2009 Pazar

Transfer döneminde kadrosunu Kader Keita ve Elano ile güçlendiren Galatasray’da, yönetici Haldun Üstünel, Elano'nun imza töreninde bir transfer daha yapabileceklerini belirtmişti.

Sarı-kırmızılı takımın transfer döneminin başından bu yana Premier Lig takımlarından West Ham United'dan Lucas Neill'i göz hapsinde tutması, takviyenin defans bölgesine yapılması ihtimalini güçlendiriyor.

Buna karşın, Neill ile ilgili İngiliz medyasına düşen haber Galatasaray için iç açıcı değil. Skysports internet sitesinde yer alan haberde, Avustralyalı savunmacının kulübü West Ham’la sözleşme yenileyeceği belirtildi.

Sevindim sözleşme imzalamasına, galatasaray a böyle sorunlu oyuncular gelmemeli.

oh bee dünya varmış ilk defa korktuğum başıma gelmedi hiç istemiyordum neill'i en güzeli oldu

Tuncay Türkiye'den 2 sene sonra geri dönmek için mi ayrıldı a-ca-ba?

Ohh bea alma ihtimalleri bile korkutuyordu beni... Çok iyi olduğu uzattığı.. Yolu açık olsun..

Yalnız şaka maka azımsanmayacak bir çoğunluk istemiyormuş bu adamı :D

Oh çok şükür. Günün en güzel haberi, bu kazma, yaşlı paragözü alacağız diye ödüm kopmuştu. :)

Geri
Üst Alt