# Transferde adı Galatasaray ile geçen oyuncular

Achille Emana Hala Betis'te

Arkadaşlar Emana konusu niçin kilitlendi. Adam hala Betiste. Nereden Çıktı Valencia ya transfer olduğu. Eğer @mustafa uslu'nun verdiği linkteki habere bakarak bu kanıya vardıysanız yanlış olur. O linkte : Emana'nın Valencia ya dönme ihtimalini gözardı etmediği konulu bir haber var. Bu arada babası vefat etmiş bu yüzden kendisini toplamaya çalışıyormuş, tatildeymiş, Valencia konusunda bir bilgisi yokmuş, her iki tarafada uyan bir anlaşma olursa ayrılabilirmiş vs. vs.

Ayrıca Valencia resmi sitesi dahil herhangibir yerde de böyle bir haber yok. Konunun kilidinin açılması için çilingir talep ediyorum.

Not: Bu arada 4 milyon € lafı nerden çıktı bilmiyorum ama bu arkadaşımız bu fiyata ışık hızıyla alınır ama verilmez.

Cevap: Achille Emana Hala Betiste

Olmayacak bir konu için boşu boşuna da konuşmayalım artık :) Gelirse açarız konusunu.

Birazdan bu da kilitlenecek.

Cevap: Achille Emana Hala Betiste

Olmayacak bir konu için boşu boşuna da konuşmayalım artık :) Gelirse açarız konusunu.

Birazdan bu da kilitlenecek.

Konuyu kilitleyip kilitlememek paşa gönlünüze kalmış fakat malum konuda yanlış bilgi verilmiş olması bana doğru görünmedi. Önümüzdeki günlerde belki Valencia onu gerçekten de alır orasını bilemem fakat şu an için hala Betis te.

Cevap: Caner Erkin

Büyük ihtimalle volkan bonservisiyle alparslanda kiralık olarak takımdan ayrılacaklar! bu durumda hakan baltaya alternatif kalmıyor bu yüzden solbek transferi şart! caner erkin çok iyi bir alternatif olur iyişallah gelir...

Canerin özellikle ortalari süper.

Duran toplari cok tehlikeli gercekten.

Alparslani göndereceklerse kadroda görmek isterim Caneri, Alparslan kaliyorsa gerek ama.

Cevap: # Achille Emana

Abi bu ne kilit merakidir yahu.

Herkez bi yorum yapiyor.Yoneticiler kitlerse kitler,sizene.Yorum yapmak istemiyorsaniz yazmassiniz olur biter..

canerin yoksa sabri,m.sarp,barış,yaser,aydın gibilerin hiç yok!!

Yetenekli bir oyuncu ama sol bekte verimli olabileceğini ve Hakana alternatif olacağını sanmıyorum. Sol açık için daha mantıklı Caner gibi bir isim ama orda da Kewell, Serdar ve gerektiğinde Arda gibi oyuncular varken sanmıyorum ilgilenildiğini.

Cevap: # Achille Emana

Gscimbom üye tepkisi kiliti önlemiş bravo arkadaşlar :) Yaşasın anarşizm :):)

bek olarak performansı çokta iç açıcı değil açık olarak kullanılması daha mantıklı ama sol açıktada kewellın bile yedek kalması gündemdeykende biza gelmesi mantıksız, o yüzden pek doğru bir haber olduğunu sanmıyorum...

Daha dun peder'e diyodum Caner'i keske alsak diye :)

Mukemmel bir transfer olur. Fener-Manisa macinin gazilerindendir :evilsmile:

Geri
Üst Alt