# Transferde adı Galatasaray ile geçen oyuncular

Cevap: Transfer 'de Galatasaray ile adı geçen! futbolcular

Sürpriz Golcü Forlan

Kuranyi’nin peşine West Ham kulübü düşünce Galatasaray alternatif isim olarak Uruguaylı bombacıya yöneldi.

Transfer çalışmalarını ara vermeden sürdüren Galatasaray, el sıkıştığı Kuranyi’yle İngiliz West Ham’ın ilgilenmesi üzerine hemen alternatifini buldu. Galatasaray’da transferde tek yetkili olan Futbol Şube Sorumlusu Haldun Üstünel’in, Atletico Madrid’in Uruguay’lı forveti Diego Forlan’ın menajeri Dusan Bukovac’la İspanya’da görüştüğü ve el sıkıştığı öğrenildi. Forlan da Cimbom’a sıcak bakıyor.

Golcü, transferinde aksilik yaşamak istemeyen ve aynı zamanda Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın seçim kozu olarak almak istediği Eto’o ve Senna’ya, karşılık Galatasaray Forlan’la yanıt verecek. Nihat Kahveci’nin Villarreal’den arkadaşı olan 29 yaşındaki golcünün artık İspanya’dan ayrılmak istediği ve Galatarasay’dan gelen teklife olumlu yanıt verdiği ifade ediliyor. Üstünel, Kuranyi’de sorun çıkarsa Forlan’ı İstanbul’a çağıracak.

Kaynak : Fotospor

golcüye ihtiyacımız var mı?

sallamasyonlarda dikkat ettim hep forvet ismi sallanıyor.

defans oyuncusuna ihtiyacımız var. Emre G ikide bir sakatlanıyor biliyorsunuzki.

golcüye ihtiyacımız var mı?

sallamasyonlarda dikkat ettim hep forvet ismi sallanıyor.

defans oyuncusuna ihtiyacımız var. Emre G ikide bir sakatlanıyor biliyorsunuzki.

Tabiki 1 tane lazım.Ümit Karan'ı seneye görmeyeceğimize göre 1 forvet lazım.En avrupalısından..

Şaka maka bu gazeteler Forlan'ı bile yazdı ya :D

bence yeni sezonda forvete ihtiyacımız yok

özgürcan sakarya gibi berbat ortasahanın önünde tam 17 gol atarak kendini ispatladı (lig devam ediyor)

cafercan'ında fiziği tavına geldi muhteşem tekniğiile yerini alacaktır galatasarayda

heves ettiğim işçin böyle söylemiyorum gaz.belediye ve sakaryanın maçlarını yakından takip ediyorum

cafercan'da özgürcan'da muhteşem oynuyorlar.

Dağ gibi bir liste oldugunu görür gibiyim :)

Sezon sonunda iyi dalga geçeriz Gazetelerle :p

Fotomaç karması vs Fotospor karması :f68.gif:

Tutturan olursada hakkını veririz artık :)

Ben geçmeye başladım koyarım videoyu bitince :D

Cevap: # Transferde adı Galatasaray ile geçen oyuncular

SARAYIN PRENSLERİ..!

Galatasaray'ın yurt içi transfer listesi kesinlik kazandı. Dört ekipten sekiz isim Aslan'ın pençesinde...

Sivasspor’dan Bilica, Abdurrahman, Kayseri’den Eren Göngür, Aydın Toscalı, G.Antep’ten Tabata, İsmail, Murat Ceylan ve Bursa’dan da M.Sarp için şimdiden çalışma başlatıldı.

-MUSTAFA SARP TAMAM GİBİ-

Yeni sezon için şimdiden kolları sıvayan G.Saray, önceliği yurt içi transferine verdi. Başkan Adnan Polat, Bülent Korkmaz ve Feldkamp’ın raporlarını değerlendirip 8 oyuncuyu listeye aldı. Listenin başında G.Antep’in 10 numarası Tabata ve sezon sonunda serbest kalacak olan Mustafa Sarp var.

-FENER’E ÇALIM HAZIRLIĞI-

Prensipte anlaşılan Bursasporlu Mustafa Sarp’ın tranferine kesin gözüyle bakılıyor. F.Bahçe’nin de listesinde yer alan Sivas’ın stoperi Bilica da gündeme alındı. Sambacının henüz sözleşme yenilememesi, Cimbom’un iştahını kabartıyor. Ayrıca Yiğidolar’ın sağ beki Abdurrahman da yakın takibe alındı.

-TABATA İÇİN PAZARLIK VAKTİ-

Yönetim, Bilica’nın alternatifi olarak Kayseri’den Eren ve Aydın’ı elde tutuyor. Polat’ın, Tabata için sezon sonunda bir kez daha G.Antep Başkanı İbrahim Kızıl’la masaya oturması bekleniyor. Aynı takımın genç sol beki İsmail ve genç ön libero Murat Ceylan da transferi düşünülen isimler arasında yer alıyor.

YÜKSELEN YILDIZLAR

MUSTAFA SARP

İlk yarıda G.Saray’ın Bursa’da yenildiği maçta ilk golü atan 29 yaşındaki başarılı ön libero hem savunma hem de hücumda göz dolduruyor.

BILICA

Rumen Cluj’dan toplam 550 bin euro maliyetle alınan 30 yaşındaki sambacının kontratının uzatıldığı haberleri gelmişti, ama federasyon kayıtlarında değişiklik yok.

ABDURRAHMAN DERELİ

28 yaşındaki sağ bek, A.Gücü’nde fazla dikkat çekmedi ama Sivas’ta oynadığı 2 sezonda ligin kalburüstü oyuncularından biri oldu.

EREN GÜNGÖR

Kayseri’nin Altay’dan transfer ettiği 21 yaşındaki stoper, güçlü fiziği ve yerinde müdahaleleriyle Terim’in de dikkatini çekmiş durumda.

AYDIN TOSCALI

Kayseri’nin istikrarındaki başrol oyuncularından biri. 29 yaşındaki stoper, kendi pozisyonundan beklenmeyecek düzeyde bir top kontrolüne sahip.

TABATA

29 yaşındaki sambacı, müthiş performansıyla transferin gözdesi. Sadece takımı yönetmesiyle değil skora direkt katkısıyla da çok etkili.

İSMAİL KÖYBAŞI

20 yaşındaki sol bek, hücuma etkili çıkışlarıyla Türk futbolunda yıllardır büyük sıkıntı yaşanan bu pozisyonu domine edebilecek yetenekte.

MURAT CEYLAN

Yeni Emre Belözoğlu olarak nitelendiriliyor. Hem yeteneği hem de agresifliğiyle benzeşiyor. 21 yaşında olmasına rağmen tüm takımın yükünü omuzlayabiliyor.

Connexion | Facebook

Bu kadar Yalan haberden sonra şu videoyu izlersiniz ben yaptım :D

Burcu video güzel olmuş :)

"Bana Yalan söylediler" şarkısıda güzel oturmuş :D

Bütün yazılan futbolculara eyvallah diyorum, gazeteciler bi yerlerden duymuşlardır diyorum da Babel ne iştir yahu? Sallama konusunda en uç noktalara ulaştılar..

Kiralık gittiği Milan'da kulübeye mahkum olan ve Chelsea'ye de geri dönmek istemeyen Ukraynalı'ya, Avrupa'nın kalburüstü takımlarından hiçbiri talip olmadı. Adeta ortada kalan Sheva'nın yaşadığı bu krizi fırsata çevirmek isteyen G.Saray kolları sıvadı

Bekleneni veremeyen Shabani Nonda ile sezon sonunda yolları ayıracak olan Galatasaray, bu

futbolcunun yerine müthiş bir yıldızı transfer etmeye hazırlanıyor. Edinilen bilgiye göre, Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat, kiralık oynadığı Milan'da forma şansı bulamayan, kulübü Chelsea'ye ise geri dönmek istemeyen dünyaca ünlü golcü Andriy Shevchenko'nun transferi için geçtiğimiz günlerde kurmaylarına talimat verdi.

Hem Milan'da hem de bonservisinin sahibi Chelsea'de forma giyme umudunu tamamen kaybeden Shevchenko, uzun süre Avrupa'nın büyük takımlarından teklif bekledi. Ancak yaşı artık 33'ü bulan Ukraynalı yıldız hiçbir talibi çıkmayınca büyük hayalkırıklığı yaşadı. Birkaç yıl öncesine kadar Avrupa'nın en önemli golcüsüyken şimdi adeta ortada kalan Shevchenko'ya kapısını açan tek kulüp ise eski takımı Dinamo Kiev oldu.

Fakat Shevchenko, karısının bu teklifi veto etmesi nedeniyle Kiev'e kibarca "Gelmiyorum" yanıtını verdi. Bu gelişmelerden sonra sürpriz bir şekilde Galatasaray, Shevchenko için Chelsea ile temasa geçti. İngiliz kulübü, sezon sonunda geri dönecek olan yıldız futbolcuyu çok uygun bir rakama satmaya hazır olduğu mesajını verdi. Bu gelişme üzerine iyice umutlanan Galatasaray, Shevchenko'yu ikna etmek için kolları sıvadı.

Teknik direktörlüğe yeni sezonda Frank Rijkaard’ı getirmeyi planlayan Galatasaray’ın kadronun yabancılarını Hollandalılar’dan oluşturma planı işlerliğini koruyor.

Van Nistelrooy ile her konuda anlaşan Galatasaraylı yöneticilerin Liverpool’un Hollandalı yıldızı Kuyt ile de görüşmeleri olumlu gidiyor.

Kuyt'ın kendisiyle ve menajeriyle görüşme yapan Galatasaray’ın uluslararası temsilcisine şartlarını ilettiği öğrenildi. Şartların detayları konusunda ayrıntı sızmazken, Kuyt’ın yüksek bonservis bedeli sebebiyle Galatasaraylı yöneticilerin GS Mobile reklamına ağırlık verip buradan gelecek kaynağı kullanacakları iddia edildi.

Hatta Snejder i de alıyoruzdimi :D

Adriano

Geçtiğimiz sene İnter başkanı Moratti ile bizzat görüşen Polat, sözleşmesi feshedilen Adniano’yu bu sefer kapacak gibi.

Milli maç arası için gittiği ülkesi Brezilya’dan bunalımda olduğu gerekçesiyle takımı İnter’e dönmeyen Adriano için Fenerbahçe’den sonra Galatasaray da devreye girdi. Başkan Adnan Polat yıldız golcüyü geçen sene Moratti’den istemiş ancak ret cevabı almıştı.

Yakın ticaret ilişkileri için gittiği İtalya’da geçtimiz sene İnter yönetimi ile anlaşamayan Adnan Polat’ın işi bu sefer daha kolay. Çünkü Çizme temsilcisi daha fazla sorun yaşamamak için Adriano ile olan sözleşmesini feshetmişti. Bu da Galatasaray ile Adriano yakınlaşmasını sıcak tutuyor.

Transferde Adı Galatasaray ile Geçmeyen Oyuncular dense daha iyi olur... :asd:

Adrianoyu fener alsın biz ne yapalım :D

Gece alemleri ve guiza ona çok iyi eşlik ederler..

Buda benim hayal Galatasaray'ım :)

Gidenler

Adnan Sezgin, Haldun Ustunel, Bülent Korkmaz, Ümit Karan, Hasan Şaş, Sabri Sarıoğlu, Aydın Yılmaz, Mehmet Güven, Volkan Yaman, Morgan De Sanctis, Aykut Erçetin, Orkun Usak, Yaser Yıldız, Cassio Lincoln, Shabani Nonda, Emre Aşık.

Gelenler

Patr10

Gheorghe Hagi

Kale

Gökhan Değirmenci - Altay, Ufuk Ceylan - Manisaspor.

Defans

Alessandro Agostini - Cagliari Calcio, Eren Güngör - Kayserispor, Ömer Aysan - Ankaraspor.

Orta saha

Nuri Şahin - Borussia Dortmund, Simon Rolfes - Bayer Leverkusen.

Forvet

Necati Ateş - Real Sociedad, Özgürcan Özcan- Sakaryaspor, Çağrı Yarkın - Çaykur Rizespor.

Gökhan Değirmenci

Uğur Uçar - Alessandro Agostini - Servet Çetin - Hakan Balta

Nuri Şahin - Barış Özbek - Simon Rolfes - Arda Turan

Milan Baros - Necati Ateş​

Geri
Üst Alt