Transferde Barça mı Real Madrid mi ?

Ahmet KOLKOPARAN

GalataSarayı Efendileri
GalataSarayı Efendileri
Anket dışında transferler hakkındaki fikirlerinizi de alalım.

Ve aynı zamanda yenilerle birlikte oluşan kadroları da konuşalım.

Kıyaslamalı olursa daha iyi olur.

BtK0KdLCcAEufZC.jpg

Real'e bakınca süper kadro diyorum ama Barcelona'da eksiklik hissediyorum.

Stoperler sol bekler ve Busquets güven vermiyor bana.

Suarez ve James'i karsılastıracaksak sadece. Suarez>James. Adamlık bakımından tam tersi

Ben de Real diyorum. Özellikle Kroos çok oldu onlar için. Ortasahayı diri tutacak biri oldu.

Ha alışılan performansını verir mi, Bekleyip göreceğiz tabi ki.

suarez>benzema

iniesta>james

kroos>rakitic

digerlerinde kararsizim

Barcanın kadro daha iyi.Suarez dünyanın en iyi forveti.Messi,Suarez ve neymar gol rekoru kırar.Realde benzema forvette yetersiz.Di maria yı satacaklar büyük ihtimal bu realın en büyük hatası olacak bence.Orta sahalar iki takımında çok iyi.Kıran kırana bir şampiyonluk mücadelesi olur seneye.

Eto gittikten sonra Barcelona aradığı forveti bulamadı bence.

Messi çok tek kaldı ilerde .Suarez gelirse, Messi daha serbest oynar.Neymar da iyi oynarsa çok gol atarlar.

Oyun sistemlerine bakıyorumda iki tarafın; sanki Suarez'i Real, James'i Barcelona almış olsa daha iyiydi.

açık ara real. as kadroda bulunmayan oyuncuların bile birçoğu barca'da 11 oynar ancak forvet transferi de şart.

real daha iyi gibi ama suarez biraz dengeliyo durumu.

Bu Real Madrid yine bizim gruba gelmesin ? Gelirse bu sene artık beşiktaşın rekorunu kırarız gibi .

Barcelona gelsin bi kerede.Pas yapmaktan golü unutuyorlar işimize gelir :D

di maria yedek kalacak sanırım :( bu çok büyük haksızlık

real madrid fiziken daha güçlü oyunculardan kurulu. hatta baya baya süper. peste filan fizik güçleri 99 olursa şaşırmam.

Geri
Üst Alt