Transferde Barça mı Real Madrid mi ?

Barça hala o geçen sene iflas eden "pas trafiği" futbolunu oynarsa bu sene Real rahat geçer (tabi ki kağıt üstünde öyle görünüyor)

Hani klasik deyimle ; Futbol sahada oynanır. Bunu da unutmamak lazım

Çok yakın güçler ama hoca faktörüyle Real gömer. İkisiyle de Avrupa'da eşleşmek hoş olmaz kanısındayım. Zor oldu ama bu çıkarımı yapabildim.

Barça tiki taka denen sistemi değiştirirse bu sene iyi işler yapar . Real Madrid mesela en doğrusu yapıyor . Gerekirse kontra-atak futbolunu oynuyor gerekirse uzun toplar gerekirse de tiki-taka denen kısa paslarla gidiyor . Barcelona öyle değil . Tutturmuşlar bir tiki-taka başarılı olsa da olmasa da aynı sistemden vazgeçmiyorlar . Suarez mesela bu sistemde çok zorlanır .

Real madrid mal gibi para sacti gene . Barca da ona uydu ama suarez acik ara hepsinden iyi trans

an itibariyle reallilerin gözünde barcalı futbolcular;

[attachment=12002:aliyayli.jpg]

Ekli dosyalar

• aliyayli.webp
    aliyayli.webp
    37,7 KB · Görüntüleme: 116
Real'e bakınca süper kadro diyorum ama Barcelona'da eksiklik hissediyorum.

Stoperler sol bekler ve Busquets güven vermiyor bana.

Real'in de sağ bek ve defansif orta saha eksikliği var.

Busquets Barça için mükemmel bir oyuncu. Jordi Alba iyi ama stoper almalılar. Gidip Mathieu'yu alırlarsa saçmalık olur. :asd2:

Barça'yı daha sempatik bulan biri olarak bile Real Madrid'in kadrosu daha çok heyecan veriyor.

Real'in de sağ bek ve defansif orta saha eksikliği var.

Busquets Barça için mükemmel bir oyuncu. Jordi Alba iyi ama stoper almalılar. Gidip Mathieu'yu alırlarsa saçmalık olur. :asd2:

Barça'yı daha sempatik bulan biri olarak bile Real Madrid'in kadrosu daha çok heyecan veriyor.

FalcAo olsa heyecanlanirdim

Barcelona Asamoah ve Hummelsi alirsa Suaresinde dort ay sonra donecegini dusunursek yine favori olurlar. Los Galacticos olmak zor is suan. O donem réal bildigin dunyanin en iyilerini topladi . Suan Messi Iniesta Neymar Suarès Ibrahimovic Falcao vs . bir suru en iyi denecek oyuncu var . O donem birtek Ronaldinho vardi ki asil cikisini bir donem sonra yapti Ronaldinho. Realin kadrosu uber bir kadro ama Barcelonanin kadrosuda uber.

Barcelona bir defans gobegine birde sol beke iki oyuncu alirsa ve bu psikolojik doymusluga cozum bulunursa yine daha onde.

Geri
Üst Alt