Transferde Sol Bek Tercihiniz Hangisi?

Uğur Çiftçi Güray Vural falan boş işler. 6 ay idare etsin diye oraya transfer yapıp bunun için onca paraya yazık günah cidden.

Bence idare ederiz sezon sonuna kadar Kazımcan-Emre-Dubois üçlüsü ile. Sezon sonu şampiyon olunca oraya daha ideal bir isim transfer ederiz nasılsa.

Yerli sol bek transfer edilmeli mi?

Herkes Emre'yi yazmışta emre bile kendisini üst üste 3 maç yazmiyordur 😄

Transfere gerek yok. Eldekilerden daha fazla fark yaratacak biri yok.

Kazımcan sağlıklı olduğu sürece onun oynaması taraftarıyım, o yüzden Mert ve Rıdvan gibi oyuncuları kafadan eliyorum. Güray olabilir veya Alanyadan Yusuf Özdemir olabilir

Free agent hak
Üç kuruş maaş olursa
6 aylık olursa
Gelebilir

Bence de bunlar gelecekse gelmesin kadroyu şişirir ancak sezon sonu kalite bir bek almak lazım uzun zamandır da iyi bir sol bekimiz olmadı. Sağ bek yine tutturduk dönem dönem ama şu sol bek hep kanayan yaramız

Çoğumuzun dikkatini çeken, benim de 'keşke 5-6 milyona alınsa' diye birkaç kez yazdığım, TM de PD 3-4 milyon görünen Kristiansen 20 milyona transfer oldu. Yabancı da olsa iyi solbek bulmak çok zor iş. Son yıllarda bizim lige gelip de beğenilmiş tek bir solbek bilen varsa söylesin bakalım...

''Yerli yok, yabancı sürüsüne bereket'' söylemi, içi boş bir ezberden ibarettir...Kazımcan henüz çok 'ham', oraya -mecburen- yerli ve ne vereceği belli biri lazım. Buna en çok uyan da Uğur Çiftçi ki 5 yıl önce free iken alınmasını çok istemiştim (Onun yerine tercih edilenler, edenlerin bir tarafında patladı maalesef). Adamın neredeyse yaşı geçiyor, Umut Meraş filan çıkabildi aradan geçen zamanda...2-3 yıl öncesine göre performansında hafif gerileme olsa da burada ekstra motivasyonla en az 2 yıl götürür orayı...

En ucuza hangisi gelecekse o olsun. Sonuçta 6 aylık acil ihtiyaç için yerli rotasyona geliyor.
Sene sonunda da yabancı kuralına göre genç bir yabancı solbek.

Son düzenleme:
Mert Müldür bu sezon sonuna kadar kendisini sol bekte kullanırız. Tempo olarak sakatlık etkilemediyse ki bağ kopması falan değil de ayakta çatlakmış sanırım o yüzden etkileyeceğini sanmıyorum Boey gibi bu lige fazla bir oyuncu biraz da vücut olarak Boey gibi gelişirse ona yakın bir katkı vermesi olası bir oyuncu. Boey'in sezon sonu iyi paraya satışından sonra sağ beke asıl mevkisine geçer sol beke de kaliteli bir yabancı wonderkid alınması gayet iyi bir plan olur.

Sezon sonuna kadar dubois,emre,kazimcan ve takimdan ayrilmazsa Aanholt ile idare etmek en dogrusu

Temmuz ayinda ise aanholt ile yollari ayirip yerine daha iyi bir sol bek transfer etmeliyiz

Geri
Üst Alt