transferine en çok sevindiğiniz futbolcular

Sneijder
Falcao
Drogba
Baros
Lincoln
Elano
Dos santos
Burak yilmaz
Melo
Keita

Gittigine en cok üzüldügüm ribery ve keita

ben belhandaya baya sevinmiştim şimdi geriye dönüp baktığımda, bunun tek nedenini fenerin o kadar uğraşıp alamaması bizim 10 milyon euro gibi cüzi bir tutara transfer etmemizdi.

Yerlilerden Selçuk İnan transferi çok mutlu etmişti beni o zamanlar prime dönemindeydi ve bizim orta saha dökülüyordu resmen nokta atışı transferin tanımıydı resmen ... Yabancı olarak Kewell eskiden bari takip ettiğim bir adamdı geldiğinde çok mutlu olmuştum Sneijder ve Drogba'da devre arası alınan en iyi iki adamımız olabilir onlarda da çok mutlu olmuştum ...

Lincoln 1.sirada çünkü fenerbahce o dönem çok iyi transferler yapıyordu biz gölgesinde kalıyorduk Lincoln aldigimizda onlar bile adama gelme diye mesaj atmıştı.

Sneijder - Drogba - Falcao

Forlan'ın KAP'a bunlardan daha çok sevinmiştim ama gerçekleşmedi malesef

1- Sneijder (Çok gece nöbeti tuttuk forumda :red:)
2- Drogba (Efsane dehşet heyecan yaratmıştı.)
3- Lincoln (Schalke döneminden hayran olduğum için çok sevinmiştim gelişine.)
4- Selçuk İnan (Manisaspor döneminden bize geldiği döneme kadar sıkı takip ettiğim biriydi.)
5- Falcao (Çok heyecanlandığım bir transfer idi. Ama tutmadı.)

Eskiden resmi sitede f5 olayı vardı. Elano'yu F5 yapa yapa beklemiştim. Gece yarısı gelmişti yanlış hatırlamıyorsam.

Drogba, Lincoln, Kewell ve tabiki Sneijder

Carrusca
İsmail bouzid
Tarık Çamdal
Şener Özbayraklı
Leo Franco
Grozkoryz mudur nedir bide o

ill sarıaya koaycaksak

1- Drogba (kıl payı ile - en sevdiğim forvetti çünkü)
2- Wesley
3- Baros
4- Kewell

Drogabyı nasıl spamliyordum tivitterda DM den belli değil - kim uğraşıyorsa o hesapla benden çok çekmiştir.

Tanju
Hagi
Wesley
Drogba
Popescu

Hagi idi
Dayak bile yedim pederden
Ne hacısı kafir diye

Drogba'ya sevinmiştim en çok. Marsilya'da parladığı sezondan beri en sevdiğim oyunculardan biriydi. GS formasıyla kanlı canlı izlemek büyük keyifti. Sonra Sneijder, Lincoln, Keita diye gider.

Geri
Üst Alt