Transferler Beklentinizi Karşıladı mı?

Göktuğ Demirbağ

10 Numara!
son 2 güne girerken tarık,dzemaili ve pandevle anlaştık kesin diyebiliriz bu transferler beklentinizi karşıladı mı memnun musunuz?

Tek memnuniyetim doğru mevkilere adam alınmış olması . Almeida ve stoper transferi gereksiz olurdu .ayrıca elimizdeki yabancıları da yollamış olduk

htc/tapatakla

Hoca ortasahada eksiği gördü ve güçlendirdi. Keza forvette öyle. Sol ve sağ bekte oynayabilecek bir oyuncu da aldık yerli. Gönül isterdi ki daha iyileri olsun. Ama bütçe ve zamanlama açısından f/p(tarık hariç) transferleri olacak bence... Yani benim beklentilerimi karşıladı.

Bu transfer dönem çok kötü geçti hersey panikle yapildi plan strateji vizyon yoktu.

Transferlere gelirse Anadolu kulüplerden oyunculari pek güvenmiyorum, sonuçta çogu kazik çikiyor.

Dzemaili faydali oyuncuya benziyor, ama Pandelli geçen sezon gerçekten bir b*ka yaramazdi, yabanci Burak gibiydi.

Enteresan. Daha yeni gelen adamlar ne oynadılarda beklentimizi ölçecez.

Tarık Çamdal ve Blerim Dzemaili konusunda fazlasıyla olumlu düşünüyorum ancak Goran Pandev acaba istediğimiz forvet oyuncusu olabilecek mi ?

Mesele burada çözülecek gibi birde tabi sözleşme şartları ve kesin açıklama ile birlikte bonservis bedelleri ile tekrar değerlendirilmeli.

Bu şartlar da iyi oyuncular şıkkı ne oluyor? Devre arası çöpleri doldurup kasayı boşaltıp bedava oyuncu peşinden koştuk...En kısa zamanda yönetim değişmeli.....Ve taraftarın beklentilerini gereksiz yere yükseltmemeli...Bize transfer kadar acil yönetici lazım...

Bu şartlar da iyi oyuncular şıkkı ne oluyor? Devre arası çöpleri doldurup kasayı boşaltıp bedava oyuncu peşinden koştuk...En kısa zamanda yönetim değişmeli.....Ve taraftarın beklentilerini gereksiz yere yükseltmemeli...Bize transfer kadar acil yönetici lazım...

vizyonsuzluk işte son 2 güne girerken bi sneijder drogba alacakları yoktu onların vizyonsuzluğuyla kendimizi tatmin ediyoruz böyle adamlarla yapacak bişe yok

Özellikle santrafor transferi konusunda bir hayal kırıklığı yaşıyorum. Yönetimin bir bildiği vardır ve umarım doğru olanı yapmışlardır. Yoksa yönetim olarak bu seneyi zor çıkarırlar.

vizyonsuzluk işte son 2 güne girerken bi sneijder drogba alacakları yoktu onların vizyonsuzluğuyla kendimizi tatmin ediyoruz böyle adamlarla yapacak bişe yok

Transfer taraftarı olmadık hiçbirzaman....Ancak son gün bedava bulduğumuz her isme teklif götürdük.Net bir şekilde baştan çıkıp söleseler bir şekilde anlaşılabilir ancak sürekli tv lerde çıkıp gövde gösterisi yapıp sonunda tam tersi işler yapmaları ve bu durumun artık sürekli hale gelmesi bardağı taşırdı..Şuan müthiş bulan arkadaşlar malesef ki en ufak kayıp ta kötü performansta bu oyunculara ve yönetime giydiricek..Ben yönetimin son sezonu olduğunu düşünüyorum..

Son dakika kazığı büyük maliyet getiren transfer olmaması sevindirdi.

Daha iyi olabilirdi ama mevcut transferleri başarı için yeterli görüyorum.

Cemali ve Pandev gelirse evet.Sadece Cemali'nin yerine Tolgay olsaydı daha iyi olurdu sınır açısından.

Yerli rotasyonuna Tarık'ı kazandırmamış olsak kesinlikle yetersiz derdim.. ama pakete Tarık da dahil olunca bu şartlarda iyi..

Antep'ten Muhammed Demir'i de alabilsek kadro kurarken elimiz bir hayli rahatlar..

Burak'ın alternatifinin alınmaması iyi olmadı..

Türk futbolcular Olcan ve Tarık olası transferi bizim alabileceğimiz en iyi Türk oyunculardı.Yabancılardan Pandev önemli transfer Dzemali yi tanımıyorum.

Geri
Üst Alt