Transferler Beklentinizi Karşıladı mı?

olcan

yasin

sinan bolat

sinan

tarık

pandev

dzemaili

unuttuğum varmı bilmiyorum 7 transfer yapmışız sayı olarak çok (güya çok transfer yapmayacaktık artık ; her sene 1-2 transfer yapcaktık)

ama baktığımızda hep ihtiyaç olan yerlere yapıldı

kale

kanatlar

forvet

ortasaha

bek

mevki olarak güzel transferler yorum yapmak için performanslarına da bakmak lazım

beklentileri belki karşılamadı ama belkide çok iyi performans gösterecekler

iyi transferler... Pandev uyum sıkıntısı çekmicektir muslera ile lazioda sneijder ile interde oynadıgı yanlıs hatırlamıyorsam . Dzemaili ekstra özellikleri olan bir oyuncu değil fakat kötü de oyuncu değil orta sahayı toparlar ..

En azindan Almeida gelmedi (insallah yarin gelmez).

Olcan ve Tarık iyi.

Gerisi çöp. Bu transferleri beğenen gitsin Beşiktaş'ı tutsun. Tam fukara takım transferleri.

Kızmayın ama Pato, Doumbia, Wellbeck beklemeniz sizin hataniz. Kendiniz yüksek standartlar ve beklentiler yaratiyorsunuz. Almamız gereken bu tip adamlar derseniz haklı olabilirsiniz de o meblaglar bize uygun degil, ne yapalım.

-Tapatalk-

Kızmayın ama Pato, Doumbia, Wellbeck beklemeniz sizin hataniz. Kendiniz yüksek standartlar ve beklentiler yaratiyorsunuz. Almamız gereken bu tip adamlar derseniz haklı olabilirsiniz de o meblaglar bize uygun degil, ne yapalım.

-Tapatalk-

Nasıl değil? Benim aklım almıyor bunu.

Son üç senedir Şampiyonlar Ligi'ne tek başımıza gidiyoruz. En çok kombineyi biz satıyoruz. Geçen sene dışında 2 sene şampiyon olduk. Başkanımız sürekli Avrupa hedefi, büyük takım bilmem ne diyor. Kadromuzda Sneijder dışında gerçek anlamda "yıldız" yok ve hala paramız yok? Nasıl oluyor bu iş?

Sonuç olarak bu tuhaf futbolcuları alıyoruz. Şahsen delirdim bu duruma.

Yabancilar bi kere büyük takim oyunculari. Büyük takimda oynamanin ne oldugunu bilirler herhalde. Kiralik olduklarina göre begenilmezse giderler. Fazla zarar etmeyiz. Ben es-es i zengin ettigimizi üzülüyorum.

Transfer beklentileri karşılanmayanlar hesabı son nöbeti açan @Alpay Asma 'dan sorabilirler ;)

iPad/Tapatakla

Nasıl değil? Benim aklım almıyor bunu.

Son üç senedir Şampiyonlar Ligi'ne tek başımıza gidiyoruz. En çok kombineyi biz satıyoruz. Geçen sene dışında 2 sene şampiyon olduk. Başkanımız sürekli Avrupa hedefi, büyük takım bilmem ne diyor. Kadromuzda Sneijder dışında gerçek anlamda "yıldız" yok ve hala paramız yok? Nasıl oluyor bu iş?

Sonuç olarak bu tuhaf futbolcuları alıyoruz. Şahsen delirdim bu duruma.

Salih yuvarlak hesap 3m euro

1 milyonluk veysel artı tarık transferi oldu 6-7m euro

Eray burak selçuk sözleşme zammı

..

iPad/Tapatakla

En büyük sıkıntımız ofansif bölgede topu tutamayışımızdı.alınan yabancılar bunu halledecektir.tarık da yabancı sınırı yüzünden tellesi yedek bırakacak diye düşünüyorum.90 dk hiç yorulmadan oynayabilen bir oyuncu. Bizim akciğerlerimiz olacak inşallah

bu transferler ilk gün yapılsa da gıkım çıkmazdı. gayet iyi oyuncular. bizi avrupa'da her türlü taşır bu kadro. şampiyonlar ligi'nde hedef 2. tur bence. dortmund'da arsenal'de ahım şahım takımlar değil. anderlecht'ten ise bu kadro 6 puan almalı. 14 ila 10 puan arası puan bekliyorum şampiyonlar ligi'nde. alamazsak suç yüzde 50 prandelli'de yüzde 50'de transferleri geç yapan yönetimde olur.

Geri
Üst Alt