Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu şartlar da iyi oyuncular şıkkı ne oluyor? Devre arası çöpleri doldurup kasayı boşaltıp bedava oyuncu peşinden koştuk...En kısa zamanda yönetim değişmeli.....Ve taraftarın beklentilerini gereksiz yere yükseltmemeli...Bize transfer kadar acil yönetici lazım...
Tarık beklenen bir oyuncuydu. Gelişmesi lazım. Defans yönü zayıf. tamamlarsa standart üzeri olur. sağ bek oynarsa daha iyi.
Pandev kanatta oynatırsanız verimliliği düşecek, tek forvet oynatamayacağınız, çift forvet oynattığınız zaman Sneijderden veya kanatlardan vazgeçeceğiniz bir oyuncu. iyi bir oyuncu ama nokta bir transfer değil.
Dzemaili Selçuk'u kesmek için değil, yükünü azaltmak için alındı. Mancininin sistemindeki Ceyhun pozisyonunda oynayacak büyük iht.
Son olarak, Prandellinin aklında 4-3-1-2'mi var yoksa Mourinho'nun interini mi uygulamak istiyor bilmiyorum. Bunu görebilmek için bir kaç haftaya ihtiyaç var. Hayırlısı olsun artık.
Selçuk'un bir yükü yok da, tam tersine o bize yük oluyor. Bence Dzemaili bizim bu yükümüzü azaltmak için alındı. Yani Selçuk'un sahadaki varlığını belki bir nebze unutturur da, daha fazla sinir krizine girmemizi önler diye.
Sen krizi bende gör renkdaş. Literatur gelirstiriyorum resmen. Sadece Selçuk degil, Burak icinde gecerli aynı durum.![]()
Transfer taraftarı olmadık hiçbirzaman....Ancak son gün bedava bulduğumuz her isme teklif götürdük.Net bir şekilde baştan çıkıp söleseler bir şekilde anlaşılabilir ancak sürekli tv lerde çıkıp gövde gösterisi yapıp sonunda tam tersi işler yapmaları ve bu durumun artık sürekli hale gelmesi bardağı taşırdı..Şuan müthiş bulan arkadaşlar malesef ki en ufak kayıp ta kötü performansta bu oyunculara ve yönetime giydiricek..Ben yönetimin son sezonu olduğunu düşünüyorum..