Transferler Beklentinizi Karşıladı mı?

prandellının tanıdıgı ısımler 2 yabancımızda.baya bır hamle sansımız oldu kadro uzerınde.bu futbolcular alışırsa takım 3-4 hafta puan kaybetmez.birde takım havaya gırerse ruzgar gıbı eserız ınsallah ligde ve şapiyonlar lıgınde.

Welbeck ne yapmış bu zamana kadar da alıp takımı sırtlamasını isteyeceksin. Üstelik almaya kalksan 15-20 milyon para isterler en az. Pato bitik zaten. Doumbia büyük bir ligde kendini ispatlamamış. Pandev çok golcü olmayabilir ama zaten gol atmasından çok oyun zekası ve tecrübesiyle oyunumuza katkı sağlaması için alınmıştır. Tarık pahalı açıkçası. Dzemaili konusunda ise pek bilgim yok.

Tarik olmazsa olmazdi yani super transfer.

Pandevi Napolide hic izlemedim ama Inter donemlerinde iyidi, bekledimizden daha fazla katki verecek gibi.

Djemali'yi hic izlemedim daha

Bu şartlar da iyi oyuncular şıkkı ne oluyor? Devre arası çöpleri doldurup kasayı boşaltıp bedava oyuncu peşinden koştuk...En kısa zamanda yönetim değişmeli.....Ve taraftarın beklentilerini gereksiz yere yükseltmemeli...Bize transfer kadar acil yönetici lazım...

Tamam paşam kızma

Tarık beklenen bir oyuncuydu. Gelişmesi lazım. Defans yönü zayıf. tamamlarsa standart üzeri olur. sağ bek oynarsa daha iyi.

Pandev kanatta oynatırsanız verimliliği düşecek, tek forvet oynatamayacağınız, çift forvet oynattığınız zaman Sneijderden veya kanatlardan vazgeçeceğiniz bir oyuncu. iyi bir oyuncu ama nokta bir transfer değil.

Dzemaili Selçuk'u kesmek için değil, yükünü azaltmak için alındı. Mancininin sistemindeki Ceyhun pozisyonunda oynayacak büyük iht.

Son olarak, Prandellinin aklında 4-3-1-2'mi var yoksa Mourinho'nun interini mi uygulamak istiyor bilmiyorum. Bunu görebilmek için bir kaç haftaya ihtiyaç var. Hayırlısı olsun artık.

Tarık beklenen bir oyuncuydu. Gelişmesi lazım. Defans yönü zayıf. tamamlarsa standart üzeri olur. sağ bek oynarsa daha iyi.

Pandev kanatta oynatırsanız verimliliği düşecek, tek forvet oynatamayacağınız, çift forvet oynattığınız zaman Sneijderden veya kanatlardan vazgeçeceğiniz bir oyuncu. iyi bir oyuncu ama nokta bir transfer değil.

Dzemaili Selçuk'u kesmek için değil, yükünü azaltmak için alındı. Mancininin sistemindeki Ceyhun pozisyonunda oynayacak büyük iht.

Son olarak, Prandellinin aklında 4-3-1-2'mi var yoksa Mourinho'nun interini mi uygulamak istiyor bilmiyorum. Bunu görebilmek için bir kaç haftaya ihtiyaç var. Hayırlısı olsun artık.

Selçuk'un bir yükü yok da, tam tersine o bize yük oluyor. Bence Dzemaili bizim bu yükümüzü azaltmak için alındı. Yani Selçuk'un sahadaki varlığını belki bir nebze unutturur da, daha fazla sinir krizine girmemizi önler diye.

Selçuk'un bir yükü yok da, tam tersine o bize yük oluyor. Bence Dzemaili bizim bu yükümüzü azaltmak için alındı. Yani Selçuk'un sahadaki varlığını belki bir nebze unutturur da, daha fazla sinir krizine girmemizi önler diye.

Sen krizi bende gör renkdaş. Literatur gelirstiriyorum resmen. Sadece Selçuk degil, Burak icinde gecerli aynı durum. :D

Sen krizi bende gör renkdaş. Literatur gelirstiriyorum resmen. Sadece Selçuk degil, Burak icinde gecerli aynı durum. :D

Aynı şeyler benim içinde geçerli :D Özellikle şu son 2 senedir kelime haznemde ciddi bir artış gözlemliyorum. Ve yüzde 90'ı bu ikisinin sayesinde :D

Stoper almak gibi bir saçmalık yapmadık bu çok iyi çünkü en son transfer yapmamız gereken yerdi.

Doğru mevkilere transferler yapıldı bu iyi,tarık transferi yabancı kısıtlamasından dolayı şarttı ve milli takım oyuncusu sonuçta o açıdan memnunum.

Dzemaili ortasahaya alternatif açısından yerinde bir transfer inşallah beklentileri karşılar.

pandev transferine gelecek olursak ofansta bi transfere %100 ihtiyacımız vardı,ismi geçen oyuncular arasında özellikle pato ve almedia ya göre daha iyi bi tercih oldu pandev.

İnşallah 3 oyuncu da ve bundan önce aldığımız oyuncular ile birlikte takıma gerekli katkıyı sağlarlar.

Ben çok umutluyum bu sezondan.

Bence açık şekilde çuvalladık,elimize yüzümüze bulaştırdık kibar tabirle.Hakkımızda hayırlısı.

son iki yıldır öyle dengesiz kadrolar kuruldu ki bu transfer dönemi en makulüydü..

biraz kadro dengeli 11 yapılabilir hale geldi..

11 açıklanınca en zayıf halka olarak veyseli görüyorum şu an..

bir şekilde yarın bir sağ bek transferi bekliyorum sürpriz bi şekilde..

Ozet gecmek gerekirse ligde sampıyon olacak kadromuz var o kesin. CL nde gruptan cıkamayız 3. oluruz. Bu oyuncu grubu Finale kadar gidebilir Avrupa liginde.

Yani beklentim karsılandı.

Rezalet. Özellikle Pandev'de fena s.çt.k.

Seneye nasıl göndereceğimizi şimdiden düşünebiliriz.

Pandev yaşlı oyuncu geleceği düşünerek genc oyuncular almalıyız dzemali alınmalı

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kendini dev aynasında görüp Pandev, Dzemaili gibi eksiklerimizi kapatan görev adamlarına burun kıvıranlar bu iki oyuncu canlarını dişine takıp oynadığında onlara "reyiz" muamelesi çeken ilk kişiler olacak. Bu trend hiç değişmemiştir. Türkiye'deki futbol sever yıldız fetişine sahiptir, bir oyuncu yıldız değilse takımına "yakışmaz". Galatasaray'dan bahsediyoruz millet. Galatasaray tarihindeki başarıları yıldız ordusuyla almış bir takım değildir. Birkaç tane yıldızın etrafına doğru görev adamlarını koyarak almış bir takımdır. UEFA'yı alan takımın kendini Avrupa'da kanıtlamış yıldızları Hagi, Popescu ve Taffarel'di. Etrafı sahip olduğumuz iyi jenerasyonla örülmüş görev adamlarından oluşuyordu. Görev adamlarımız işlerini çok iyi yaptığı, çok ruhlu oynadıkları için geldi o başarılar, dünya yıldızlarından kadro kurduk diye değil. Galatasaray'ın ekonomik limitleri bellidir. 6 ay kadro dışı kalmış Sneijder, Çin'den gelmiş Drogba'yı aldık diye 20 milyon euro'luk transfer yapabileceğimizi sananlar çok fazla. Yok arkadaş. UEFA'yı almış, gelirleri artmış Galatasaray bile 10+ milyon euro'luk parayı basıp ancak bir oyuncuya (Jardel) verebildi. Şampiyonlar Ligi gelirini bir oyuncuya 10+ vererek kullanabildi (Bruma). Biliyorum geriye dönüp "Şuna 2,5 verdik, buna 1,5 verdik, ona 3 verdik topla 7 milyon euro yapıyor o parayla öküz alırdık" demek çok kolay geliyor insanlara gidip yıldız diye benimsediğiniz adama çıkartıp 10 verir de o adam elinizde patlarsa onun acısı daha da fena olur. Ben o kadar para saydığımız, iyi de oynamış Jardel'i üç tane saçma sapan adama (Horvath, Mpenza, Spehar) karşılık verdiğimizi bilirim.

O yüzden derim ki bırakalım şu "Bize yakışmıyor", "Biz dev takımız Napoli'nin çöpünü mü alacağız yea", "İyi olsaydı Çemişgezekspor bırakmazdı" ayaklarını. Birkaç yıldız ve "işi bitmiş", "çöp" adamlarla ŞL kaldırmış bir Inter örneği var çok da uzak olmayan bir tarihte. O kadrodan iki oyuncunun şimdi bizim adamımız olmasını nasıl yorumlarsınız bilmem. Taraftarımızın oturmakta olduğu bu yıldız manyaklığını zamanında Fenerbahçe çok yaşardı. Anelka'lar, Appiah'lar getirdiler ligde en iyi oyuncusu Ilic olan Galatasaray'a şampiyonluk verdiler, Avrupa'daki başarıları da "çöp" Deivid'in, Oftaşlı Gökhan Gönül'ün, kazma Uğur Boral'ın, alemci Kazım Kazım'ın ayağından geldi.

Transfer taraftarı olmadık hiçbirzaman....Ancak son gün bedava bulduğumuz her isme teklif götürdük.Net bir şekilde baştan çıkıp söleseler bir şekilde anlaşılabilir ancak sürekli tv lerde çıkıp gövde gösterisi yapıp sonunda tam tersi işler yapmaları ve bu durumun artık sürekli hale gelmesi bardağı taşırdı..Şuan müthiş bulan arkadaşlar malesef ki en ufak kayıp ta kötü performansta bu oyunculara ve yönetime giydiricek..Ben yönetimin son sezonu olduğunu düşünüyorum..

Tamam da Ünal Aysal zaten transfer için son günleri beklediklerini, piyasanın iyice ucuzlayacağını söylemişti. Nolursa olsun Pandev+Dzemaili 3,5 milyon euro'ya geldi. Bence kalibreli oyuncular ve iyi bir iş.

Geçtiğimiz seneler için gövde gösterisi eleştirine katılırım ama bu sene hiç süper yıldız getireceğiz, yarın gelecek gibi söylemler olmadı.

Emin değilim. Takımda 2-3 mac izlemedende yorum yapmak istemiyorum

isim olarak karsilamadi ama önemli olan isim degil oyniyacaklari futbol onun icin bakalim görelim

Geri
Üst Alt