Transferler Beklentinizi Karşıladı mı?

Gönül daha hoş forvetler isterdi fakat eksik yerlere nokta transferler olması yönünden hoş karşıladım.

Pandev'in de ligde iyi işler yapacağına inanıyorum.

Beklentilerim: Yerli oyuncu kalitesi yüksletilmesi (hele Ömer Toprak alinmasi en büyük beklentimdi bu transfer sezonuna dair) ve bize step atlatacak yabancilar katilmasi.

Pandev (- -) Trabzon seviyesinde transfer

Dzemaili (-) Rotasyon icin fena sayilmaz ama top class degil asla, ve ayni kulüpten yedek olan Gökhan Inler alinmamasi rezalet

Tarik (- -) Bir kac defa tv den izledim, bence iyi bir futbolcu degil. Hatta Veysel >= Tarik. Verilen 5 milyon euro icimi acitiyor!

Olcan (++) Yerli kanatlar arasinda en iyilerinde aldik

Yasin (+) Rotasyon amacli bir yerli kanat, faydasini görürüz diye umuyorum

Kaan Baysal (- - -) Tamamen gereksiz

Sinan Gümüs (- - -) Tamamen gereksiz

Sinan Bolat (++) Yedek kaleci güven vermeli, Eray malesef eline gecen firsati iyi kullanamadi. Ama niye kiralik? Satin alma opsiyonu var mi hatirlamiyorum.

Sonuc olarak Yabanci transferlerde hayal kirikligi yasiyorum, yerli transferlerde ise vizyonsuz ve basarisiz görüyorum yönetimi!

Ic Transfer e gelecek olursak tam REZALET

1) Madem Sabri yi silecen, 30 mac degil 29 mac oynat kontrati uzamasin.

2) Selcuk bey formayi cikarip atsin sen onu ödüllendir.

3) Burak 32 33 yasinda ne verebilecek bu kulübe

4) 3. kaleci konumuna düsen Eray ile kontrat uzatilmasi

5) Hajrovic in parasi verilmemesi ve kacmasina yol acilmasi.

Sonra bazi renktaslar cikiyor iyimser olun diyorlar, ben nasil iyimser olayim arkadas!?

Neyseki biz bu renklere sevdaliyiz, ne olursa olsun her türlü desteklerimize yine devam ederiz.

Bazı arkadaşlar bizi manu bm rm ile karıştırıyor, uefa havalanmış ffp den çakacak voleyi 15-20 milyon mu verelim ayrıca gayet iyi transferler sadece tarık pahalı ama şarttı asıl eğlence seneye fb ve bjk ffp den direkt cezalı olabilir

dzemailiyi hic izlemedim ama onun gelmesi ile ara pasi atan sut ceken defans arkasina toplar atan eski selcuk u yeniden kazanacagiz . pandev i tartismaya bile gerek duymuyorum adam eksiltebilen yardimci forvet ile burak da ucacaktir.

bu yuzden nokta atislar oldu bana gore

çok iyi mevlalara oyuncular alındı(tarık-yasin hariç)olcan-sinan bolat-pandev-dzemaili-tarık gerekli oyunculardı toplam maliyetleri ise 12 milyon € civarında.yasin ve o iki genç oyuncuya verilen paralar son derece gereksizdi.yasin tamamen saçma bir transfer çünkü hem sadece ortalama bir alternatif ve çok yüklü para verildi.tarıksa biraz daha farklı büyük olasılıkla banko oynayacak yani gerekliydi bu paralar onada kesinlikle fazla ama gerekliydi ve bu paralar göze alınmalıydı oda fena transfer değil ve dzemaili-pandev gibi iki iyi oyuncu alındı ve söylenene göre gayet kabul edilebilir bir fiyata yani fena bir transfer dönemi olmadı.

dzemailiyi seyrettigimi sanmiyorum ama Selcugun yerine oynicaktir muhtemelen.

Tariga gelirsek ok denilinecek cok sey yok

Sinan Bolat 2. kaleci olarak müthisdir

Olcan adin Sezonun kaderini belirleyecektir

Pandev... Insallah cok eziyet cektiez bize 40 macta 8 gol.. 1.80 boyunda ( duvar olma imkani yok)

hayirlisi

Olcan, Dzemaili benim favorilerim.

Statü gereği transferler yapıldı biraz beklemek lazım. Tarık'a çok para verildi. Karşılığını alırız umarım.

Nasıl değil? Benim aklım almıyor bunu.

Son üç senedir Şampiyonlar Ligi'ne tek başımıza gidiyoruz. En çok kombineyi biz satıyoruz. Geçen sene dışında 2 sene şampiyon olduk. Başkanımız sürekli Avrupa hedefi, büyük takım bilmem ne diyor. Kadromuzda Sneijder dışında gerçek anlamda "yıldız" yok ve hala paramız yok? Nasıl oluyor bu iş?

Sonuç olarak bu tuhaf futbolcuları alıyoruz. Şahsen delirdim bu duruma.

Hocam gerçek dünya Fifa ya da Football Manager gibi mi? Bunları yazmak güzel de algı yaratmaktan başka birşey değil. Bunların hepsini çöpe atan bir FFP uyarısı yedik UEFA'dan sezon başlamadan önce, 200bin USD'de ceza kesildi. Bu sezondan başlamak üzere önümüzdeki 3 sene ya toplamda max 30 milyon euro zarar açıklayacağız ya da 2 sene sonra kar açıklayacağız. Yoksa bu 3 sene sonunda UEFA bizi organizasyonlara almama gibi yaptırımlara maruz bırakabilir.

Bunu bilsen ya da ne anlama geldiğini anlasan bunları yazmazdın heralde. Evet ŞL'ye tek başımıza gidiyoruz, kombine satışlarımız iyiydi. Ama geçmişten gelen de büyük bir borç var ki bu 2 senede gelen başarı etkisini azaltabilecek şekilde değil. Bu yüzden gidip yıldızlara 10+ milyon euro gibi paralar basamayız. Hele ki dünya kupasında başarılı olmuş oyuncuların piyasası bu yaz iyice artmışken, yıldız transferi imkansız hale geldi.

Gerçekten futbolu yorumlayım, objektif bakıyım diyorsan saha içi, saha dışı tüm faktörleri 360 derece bakıp düşünüp ona göre yazacaksın. Yoksa Pandev kimmiş istemezük biz kombine satıyoz nerde paralar demek işin en kolay tarafı.

Karşıladı.

Son gün 1 tane de yerli stopere hayır demem ama.

tapatalk

Hocam gerçek dünya Fifa ya da Football Manager gibi mi? Bunları yazmak güzel de algı yaratmaktan başka birşey değil. Bunların hepsini çöpe atan bir FFP uyarısı yedik UEFA'dan sezon başlamadan önce, 200bin USD'de ceza kesildi. Bu sezondan başlamak üzere önümüzdeki 3 sene ya toplamda max 30 milyon euro zarar açıklayacağız ya da 2 sene sonra kar açıklayacağız. Yoksa bu 3 sene sonunda UEFA bizi organizasyonlara almama gibi yaptırımlara maruz bırakabilir.

Bunu bilsen ya da ne anlama geldiğini anlasan bunları yazmazdın heralde. Evet ŞL'ye tek başımıza gidiyoruz, kombine satışlarımız iyiydi. Ama geçmişten gelen de büyük bir borç var ki bu 2 senede gelen başarı etkisini azaltabilecek şekilde değil. Bu yüzden gidip yıldızlara 10+ milyon euro gibi paralar basamayız. Hele ki dünya kupasında başarılı olmuş oyuncuların piyasası bu yaz iyice artmışken, yıldız transferi imkansız hale geldi.

Gerçekten futbolu yorumlayım, objektif bakıyım diyorsan saha içi, saha dışı tüm faktörleri 360 derece bakıp düşünüp ona göre yazacaksın. Yoksa Pandev kimmiş istemezük biz kombine satıyoz nerde paralar demek işin en kolay tarafı.

yasine 4 tarika 5 mill veriyorsak uefa kriterleri demesin kimse

bu haftadaki eskişehir maçı öncesi tarık alındığından kuşlar şike yaygarası yapabilir

İyi de madem böyle o zaman neden Selçuk'a falan filan zam yapıp duruyorsun?

İyi de madem böyle o zaman neden Selçuk'a falan filan zam yapıp duruyorsun?

O konu eleştirilebilir... Ancak ne olursa olsun Burak, Selçuk Türkiye çapında en kaliteli oyuncular ve elinde tutmak zorundasın. Burak ve Selçuk değil de, kadrodışı bırakılan oyuncular ile birlikte gereksiz yabancılar bu takımdan ayrılınca bunlara ödenen fark rahatsız etmiyor olacak. Umarım bu problem de önümüzdeki problem başlayana kadar çözülür.

Zaten saçma sapan yabancı sınırlaması nedeniyle Türk oyuncular ömürlerinde göremeyecekleri kontratlara imza attılar, sadece bizde değil.

Caner ne kadar iyi bir oyuncu olursa olsun yılda 3 milyon TL verilecek bir oyuncu değil.

O konu eleştirilebilir... Ancak ne olursa olsun Burak, Selçuk Türkiye çapında en kaliteli oyuncular ve elinde tutmak zorundasın. Burak ve Selçuk değil de, kadrodışı bırakılan oyuncular ile birlikte gereksiz yabancılar bu takımdan ayrılınca bunlara ödenen fark rahatsız etmiyor olacak. Umarım bu problem de önümüzdeki problem başlayana kadar çözülür.

Zaten saçma sapan yabancı sınırlaması nedeniyle Türk oyuncular ömürlerinde göremeyecekleri kontratlara imza attılar, sadece bizde değil.

Caner ne kadar iyi bir oyuncu olursa olsun yılda 3 milyon TL verilecek bir oyuncu değil.

Ne olursa olsun form seviyesi diplerde olan oyunculara zam yapılır mı yani bir kere adalet yok burada.Yapıyorsan da mali konuları bahane etme şansın yok.Sözüm sana değil bu arada yönetime.Dediklerin doğru olabilir ama ne olursa olsun dedim zaten.

yasine 4 tarika 5 mill veriyorsak uefa kriterleri demesin kimse

Türk oyuncular maalesef TFF yabancı kriterleri nedeniyle ayrı bir durum. Bir de bu durum iki ucu b... değnek gibi. Senelerdir belirli bir kaliteyi yakalamış Türk oyuncuları getirmedi diye yönetime kızdık, şimdi getiriyor ama pahalı diye yine kızıyoruz. İkisinde de haklılık payı var.

Yabancı kriteri sebebiyle Eboue oynayamayacak, zaten son 2 senedir ilk sene performansının yanından bile geçemedi.. Bu bölgeyi sezon boyunca Veysel ile geçiremeyiz, sakatlık gibi bir durumda yerine direk oynayabilecek oyuncun yok ( Sabri kadro dışı ) Bu yüzden alınmalı. Bu transferleri en azından kaz gelecek yerden tavuk esirgenmez diye yorumlamak lazım.

Bakın yönetimi koşulsuz savunmuyorum ama UEFA FFP kriterleri ve yabancı kısıtlaması Galatasaray'ın elini kolunu çok bağladı. Bu yüzden harcayabileceği parayı Türk'lere, daha düşük bütçeyi ise yabancılara ayırma stratejisini tercih etti. 25 kişilik kadronda 17>(5+3) olduğu için Türklere mecburen yatırım yapman gerekiyor.

Geri
Üst Alt