Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fırat develiogluni salin şunların üzerinde tır gibi geçsin reyis.Ya olm bunları marka değerinden dolayı dava etmek lazım. Bunu yapacak bir baron var Twitter’dan onu etiketlesek icabına bakar.
rossi eşşeği 9.5 rachica 8.5. lan siktirin gidin.
cidden komik olmaktan çıktı sinir bozuyorlar. rossi kim lan, rossi kim? bu adama 1 milyon euro bile vermezler angut herifler. tekrarlıyorum fenerbahçe'nin satacagi veya satma ihtimali olan futbolcuların değerinin ya sabit kaldığı ya da arttığı, fenerbahçe ile olan ilişkisinin araştırılması gereken hatta borsada işlem gören takımların değerini manipüle ettiği için dava edilmesi gereken site.
tombik elli bir bebektim
yeni piyasa değeri stand up videosunda inşallah berkan kutlu-ismail yüksek kıyası gelir. ikisi de aynı piyasa değerine sahip
ismail yüksek tüm kariyeri boyunca 700 dakika süre alabilmiş süper ligde. 24 yaşında ve hep alt liglerde oynadı. bu sene sadece 700 dakika süre alabildi.
berkan da aynı mevkide aynı yaşlarda. ekstra olarak avrupa vatandaşı. her iki derbide de harika oynadı, ligde şampiyon oldu.
szalai haftalardır sahaya pisliyor değeri 14 milyonda sabit, oosterwolde piyasada yok değerini 500 bin indirmişler. transfermarkt'ım benim ferdi'yi yine köklemiş en değerli türk ve en değerli bek unvanını yedirtmemişler. yarım sezonluk futboluyla ismail yüksek'in değerlemesi 4 milyonken daha fazla süper lig geçmişi olan ve ilk 11'e yerleşen 20 yaşındaki kazımcan'ın 2,30 milyon euro olarak değerlenmesi muazzam
transfermarkt'ım benim. bu değerlemeleri nasıl yaptığınız komedi video içeriğini bekliyoruz
sampiyonadam
miguel crespo'nun sergio oliviera'dan, atilla szalai'nin 2 abdülkerim bardakcı'dan (evet iki), diego rossi'nin milot rashica'dan, joshua king'in barış alper yılmaz'dan daha değerli olduğunu iddia eden über eğlenceli bir site
johan martin fogg
adını fenermarkt.com olarak değiştirsin
452183
yine manipülasyona başlamış. szalai ile boey aynı değerde hahahaha
romanovn
2 maçta ferdiyi maymun eden boey'in götüyle güldüğü zam, ay pardon güncelleme*
hava topu alamayan atilla da güldürmüştür.
zaniolo'yu 15 yapmak için seni durduran şey neydi?
edi: bazılarına giren anten çok acıtmış lan gagaaga
yarinda yasayacakmiyim
crespo,portekiz milli takımının otobüsünün yanından arabasıyla geçti diyerek 20 milyona yükseltebilirler değerini artık.*
sonnick007
sktrin gidin aq soytarıları. puhaahhaa. atilla szalai 14 , lucas torreira 15 öyle mi?
drpsyc

Heleki felixin kiralıkta olsa geldiğini düşünsene 50 den 30 falan düşürür bu sistemi bozuklar.Tielemans gelirse değerini 30 m euro'dan 20 m euro'ya düşürmek için ekran başında durduklarına eminim ama kanıtlayamam.
Biz koydukça ses bunlardan geliyor böyle devam etsinler. Oyuncuların önüne maçtan önce verilerini koyarım daha da motive ederim. Barış Alper Rossi'nin 9.5 m euro olduğunu görse sırtına alıp karşı kaleye kadar omzunda taşır dripling üstü gol atar.Heleki felixin kiralıkta olsa geldiğini düşünsene 50 den 30 falan düşürür bu sistemi bozuklar.