- 27 Ocak 2010
- 139.349
- 105.675
- 5.648
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Teoride haklısın bu sitenin bir önemi yok ama pratikte öyle değil maalesef.ya vallahi kendinize uğraş arıyorsunuz.
ulan bu site isterse bütün gsli oyuncuların değerini 1 euro yapsın. ne olacak?
ferdi'yi boey'den değerli yaptılar diye kendinizi boşuna geriyordunuz. bayern 30 m euro'ya kimi aldı? bayern yetkilileri tam boey'i alacakken, "durun transfermarkt'ta aynı ligde ferdi diye bir oyuncu varmış daha değerliymiş" mi dedi? :d
fbliler kendi kurdukları hayal dünyasında, 138 adet şampiyonlukları, 5 yıldızlı formaları ve 200 milyon euro sandıkları takımları ile, avrupa futbol tarihinin general harrington kupası ile birlikte en değerli kupası olan konferans kupasının hayali ile yaşamaya devam edebilirler. :d
adiler
Bunların fb yardakçısı olduğu kesin ama geçen sezon Valencia önde giderken de paylaşmışlar.
Renktaş selam 2 yıldır burada bas bas bağırıyorum organize olup kendimiz bişeyler yapalim diye. En sonunda sanırım kendim yapacağım fakat vaktim yok. Her türlü desteğe hazırım bir .NET ci olarakBunlar transfer sezonu açılmadan marcao’ya teklif yok o yüzden değer güncellemesi yapamıyoruz diyen mal bir yapı.
İşler az hafiflesin sağlam bir arayüz ile gönül esaslı desteklenecek bir projeye başlayacağım.
3 ayda mis gibi proje çıkarırız, aklımda fena bir arayüz ve yapı var kulüpler kapımızda pervane olabilecek düzeyde.Renktaş selam 2 yıldır burada bas bas bağırıyorum organize olup kendimiz bişeyler yapalim diye. En sonunda sanırım kendim yapacağım fakat vaktim yok. Her türlü desteğe hazırım bir .NET ci olarak