transfermarkt | kolpanın adresi

İlk bakışta altı üstü resmi olmayan bir site fazla tepki göstermemek lazım diyorsun. Sonuçta orada bir oyuncunun değeri 50 yazıyor diye piyasası 50 milyon olmuyor ama oyuncuların piyasası hakkında fikir vermesi açısından bence bayağı etkili bir site.

Avrupa'da da sıradan bir taraftarın muhtemelen en çok kullandığı sitelerden biridir, bilgi kaynağı olarak geniş çünkü. Hatta bazı kulüp yetkilileri bile kimmiş lan bu herif diye bakıyorlardır. Sırf orada bile az buz bir algı oluşturmuyor. Ben hep diyorum EPL'de oynayan oyuncular Dünya'nın en iyileri de olsa, gerçekten orada yazan paralar ödeniyor da olsa değerleri hak ettiklerinden çok daha yüksek görünüyor. Çoğu için böyle en azından. O ligden olan ve olmayan oyuncuları kıyaslayıp kafanda bir fikir oluşturması açısından bile çok etkili bence. İngiliz taraftarların oyuncularına bu kadar toz konduramamalarının sebeplerinden biri bile olabilir.

O yüzden ben hiç masum görmüyorum bu yaptıklarını ve acayip şark kurnazlığı yaparak ligi güzel bir operasyondan geçiriyorlar.

Son düzenleme:
İstatistik dışında bir özelliği olmayan. Kimsenin dikkate almadığı gerçekleşen transferler ile bunu gösteren bir site.

Aleni işgüzarlık. Fb oyuncuları saçma şekilde yüksek gösteriliyor.

Niye bu kadar takılıyorsunuz bu sitenin bu rakamlarına anlam veremiyorum gerçekten.

Kadıoğlu ve Zaniolo nun değerleri aynı, mesela Kadıoğlu niye 1 Zaniolo 2. sırada?

super-lig-1721298811-142751.png

Tete'nin ederi Bir senede 24 milyon euro'dan 10 milyon euro'ya nasıl düşüyor abi?

Muadil sitede Barış yine 20 milyon eur, fakat ferdi 15 milyon eur

Geri
Üst Alt