transfermarkt | kolpanın adresi

Cengiz Ünder:
26 Eylül - 17 Milyon €
27 Eylül - 20 Milyon €

Ayrıca Marsilya zamanınıda 20 gösteriyorlar şuan anlamsız bir hile ile . Halbuki 3 ay önce 15 mi neydi 2 ay önce 17'ye yükseltmişlerdi.
Yok renktaş Cengiz zaten 20'di. Haziran'da 20'ye çekmişler Marsilya'dayken.

Yok renktaş Cengiz zaten 20'di. Haziran'da 20'ye çekmişler Marsilya'dayken.
Yalan üstad.
İlk boş fırsatımda kanıt arayacağım , nedense bir hile çevirdiler 20 değildi Marsilyada.

LAĞV edilesi pislik kurum. Çokta önemsiz değil yabancı kaynaklar haber yaparken şu değerli oyuncu diye bu siteden alıyor, bu iş algı meselesi.

Yalan üstad.
İlk boş fırsatımda kanıt arayacağım , nedense bir hile çevirdiler 20 değildi Marsilyada.

LAĞV edilesi pislik kurum. Çokta önemsiz değil yabancı kaynaklar haber yaparken şu değerli oyuncu diye bu siteden alıyor, bu iş algı meselesi.
Cengiz, Fener'e gelmeden önce bakmıştım, çok net hatırlıyorum yazın 20m€ olduğunu. Siteye güvenmesemde güncelleme tarihlerinde hiç sıkıntı görmedim daha önce. Orada da 27 Haziran'da 20m€'ya yükselmiş görünüyor.

Cengiz, Fener'e gelmeden önce bakmıştım, çok net hatırlıyorum yazın 20m€ olduğunu. Siteye güvenmesemde güncelleme tarihlerinde hiç sıkıntı görmedim daha önce. Orada da 27 Haziran'da 20m€'ya yükselmiş görünüyor.

Yani büyük bi kafa karışıklığı yaşıyor olmalıyım o halde renktas.
Sanırım siz haklısınız ve bu konuda bir hileleri yok.

Mallık konusunda bir başyapıt.
Mallık yerine istediğinizi koyun

Cengiz Ünder gittiği hangi kulüpte tutundu da öyle bir değer biçiliyor. Adam senelerdir piyasada yok. Maks ederi 7 Milyon Euro olması lazım.

Geri
Üst Alt