Burak Karaduman
Büyük Kaptan
- 25 Haziran 2012
- 20.479
- 5.106
- 1.408
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yok renktaş Cengiz zaten 20'di. Haziran'da 20'ye çekmişler Marsilya'dayken.Cengiz Ünder:
26 Eylül - 17 Milyon €
27 Eylül - 20 Milyon €
Ayrıca Marsilya zamanınıda 20 gösteriyorlar şuan anlamsız bir hile ile . Halbuki 3 ay önce 15 mi neydi 2 ay önce 17'ye yükseltmişlerdi.
Yalan üstad.Yok renktaş Cengiz zaten 20'di. Haziran'da 20'ye çekmişler Marsilya'dayken.
Cengiz, Fener'e gelmeden önce bakmıştım, çok net hatırlıyorum yazın 20m€ olduğunu. Siteye güvenmesemde güncelleme tarihlerinde hiç sıkıntı görmedim daha önce. Orada da 27 Haziran'da 20m€'ya yükselmiş görünüyor.Yalan üstad.
İlk boş fırsatımda kanıt arayacağım , nedense bir hile çevirdiler 20 değildi Marsilyada.
LAĞV edilesi pislik kurum. Çokta önemsiz değil yabancı kaynaklar haber yaparken şu değerli oyuncu diye bu siteden alıyor, bu iş algı meselesi.
Yani büyük bi kafa karışıklığı yaşıyor olmalıyım o halde renktas.Cengiz, Fener'e gelmeden önce bakmıştım, çok net hatırlıyorum yazın 20m€ olduğunu. Siteye güvenmesemde güncelleme tarihlerinde hiç sıkıntı görmedim daha önce. Orada da 27 Haziran'da 20m€'ya yükselmiş görünüyor.
![]()
Ligue 1’de Cengiz Ünder değer kazandı - Messi ve Neymar değer kaybettiler
Lionel Messi, Avrupa’dan ayrıldı. Kylian Mbappé, İspanya’ya gitmek istiyor. Neymar hakkında ise Suudi Arabistan söylentileri var.www.transfermarkt.com.tr
bize eplden gelenler düşmüş fred sabit
Gurbolardan bir Kemalimle aynı duygu ve düşünceleri paylaşıyorum sanırdım.Bize EPL'den gelen herkesi düşürmüşler ama Fred aynı duruyor.
Adamlar o kadar güvenilmez bir oluşum ki gayet normal böyle bir kafa karışıklığı yaşamanız. Utanmaları falan da yokYani büyük bi kafa karışıklığı yaşıyor olmalıyım o halde renktas.
Sanırım siz haklısınız ve bu konuda bir hileleri yok.
bize eplden gelenler düşmüş fred sabit
normal gibi görünüyorNormal değil mi ?