transfermarkt | kolpanın adresi

Bu yanlı tutumla ilgili gerekli adımlar atılmalı. Resmen değersizleştiriyorlar oyuncularımızı. Sanchez düşüyorsa Fred de düşmeli. Torreira nasıl yükselmez. Skandal resmen.

Basit bir şekilde bizim oyuncularımızın ve kulübümüzün isim hakkı kullanımı nedeniyle başvuru yapılmalı, sonrası basit sitede bize dair bir başlık açamazlar.

Güncellemeden sonra fenerle aramızda fark arttı mı azaldı mı şimdi twittera girdim hep fenerliler ağlıyor gsmarkt falan filan ne oldu

istemeye istemeye koymuşuz

Bunlar dalgamı geçiyor koskoca 1 sene oynamayan adamın değeri nasıl yükseliyor Mert'e bile sorsalar kendini yükseltmezdi. :asd:
Artık bu olayı taraftarlar Twitter'dan gündeme sokmalı ki artık kimse bu siteyi ciddiye almasın.Özellikle sesimizi yurt dışında duyurabilirsek belki ileride düzenleme yaparlar..

Feneri 200 m euro altına düşürmemek için her yolu denemişler 199.50 yerine 200.50 yapmışlar kendilerini akıllı sanıyorlarda değiller. Ndombele, Tete, Ziyech 1'er m euro Zaha 2 m euro kısıp Cengiz, Fred ve Szymanski'den 1-2 şey indirmemişler.

Her şeye rağmen en büyük trollükleri hala İsmail Kartal bence.
Ulan adam bile ben Teknik Direktör olarak şampiyon oldum demez.

Başka hiçbir yardımcıda kupa yok ama arabı 2 kez şampiyon göstermişler :)
1695822307344.webp

Geri
Üst Alt