transfermarkt | kolpanın adresi

Bu kadar da göz göre göre olmaz bu işler yav :D Bunlar Tr şubesi değil mi genel şubesine bu Ssleri toplayıp Mail atalım.Transferde önemli 1 site..
Bonservis rakamları olmasa, penaltıyı alanlara da asist saymasa mükemmel site. Ama şu bonservis işi büyük skandal. Herhangi bir algoritması yok. Kulüpler ortaklaşa dava açıp şu işi bu siteden kaldırtabilir ama muhtemelen menajerlik şirketlerinin koruması altındalar.

Bu kadar da göz göre göre olmaz bu işler yav :D Bunlar Tr şubesi değil mi genel şubesine bu Ssleri toplayıp Mail atalım.Transferde önemli 1 site..
Yıllar önce ben bir iki kere bayağı uğraşıp güzel dille bir şeyler yazıp şikayet etmiştim, onun bunun çocukları cevap bile vermemişti. Düşün yani.

Çok net menajerler falan tarafından fonlanıyor bu şerefsizler.

Kafalarna göre market value biçiyolar ona pek takılmıom osuruk bişey. Belki ilk çıktığında yaptılar ama iş çığrından çıktı şimdi de üniform bi metot olmadan bişeyler yazıyolar. Trye bakanlar da heralde ifbli olduğundan orda garip şeyler oluyor
Onun haricindeki infolar için yegane transfer ve topçu research sitesi
Tmarktsız bir futbolseverlik düşünülemez

Bunlara tepki gösterecek bir yönetim olsa, foyalarını ortaya çıkarsa, adam gibi değer girmek zorunda kalırlar da nerede öyle yönetim, Dursun Özbek adlı şahıs ve tüm ekibi ihraç edilmeli.

Victor osimhen'in türkiye ligine gelmiş olması, hocası okan buruk beyin onu kanatta oynatması, gol sayısının tanju çolak'ın rekorunu geçememesi, kiralama bedeli olmaması, yıllık ücretinin rafa silva'dan düşük olması, türkiye ligine geldiği için bir daha büyük takımlara gitme ihtimalinin düşmesi, galatasaray'ın şampiyonlar liginden elenmesi, eksik kadro ile avrupa liginde mücadele edecek olması, 9 numarayı giyememesi gibi sebeblerle değerinin serbest kalma bedeli olan 75 m€ düşürülmesine karar verilmiştir.

Çok yakında...

Kafalarna göre market value biçiyolar ona pek takılmıom osuruk bişey. Belki ilk çıktığında yaptılar ama iş çığrından çıktı şimdi de üniform bi metot olmadan bişeyler yazıyolar. Trye bakanlar da heralde ifbli olduğundan orda garip şeyler oluyor
Onun haricindeki infolar için yegane transfer ve topçu research sitesi
Tmarktsız bir futbolseverlik düşünülemez
ben verdikleri infoların da %100 doğru olduğunu düşünmüyorum. gayet manipüle edilebilir.

geçen jakobs'un sakatlık geçmişine aynı sakatlığı 2 kere yazmışlar. sakatlığı 53 gün sürmüş 6 maç kaçırmış oradaki veriye göre. x2 olunca bir y'tube'da kanalında yorumcular bu adam 4 aydır sakat 12 maç kaçırmış falan diye konuşuyordu :d

Evet başladılar
d25d77d14a8dc4b493731ee879886502.jpg

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Osimhen 1 ay sonra bonservisi 50 ye çekerler lol

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sürekli bonservis rakamlarıyla eleştirilen, ama eleştirildiği konuda referans alınan manipülatif site.

Bugün güncelleme yapacaklar. Değer düşüşünde rfs yi bile yenemediler derlerse şaşırmam

vallah saldım ben tepki bile veremiyorum kimseye hiçbirşey için

bir sözde hoca yüzünden

lanet olsun!

Geri
Üst Alt