transfermarkt | kolpanın adresi

Herkes buradaki kadro değerleriyle takım eleştirisi yapıyor. Devam edin yapmaya.

Az kaldı üç seneye bunların fişini çekecek projeyi hayata sokuyorum

hep öyle yapıyorlar yaw. düşük değerdeki dandik oyuncunun değerini yüzde olarak çok arttırıyorlar ki, totalde "gs'ın oyuncusunun değerini şu kadar arttırdık" demek için...
komediye baksana :D bonservisi ödedik diye değeri artmış sanki değerini düşürdüğü topçuları beleşe aldık
1728042767367.webp

Normal şartlar altında, bu tür bir oyuncunun değeri 50 milyon euro civarında olurdu.
Piyasa değerinin 'yalnızca' 22 milyon euroya çıkmasına yol açtı.

22 az, normalde 50'ymiş. Yalnızcayı da tırnak içine almaları iyi olmuş, 10 gol atsa 30 milyon yapacaklar demek.

Normal şartlar altında, bu tür bir oyuncunun değeri 50 milyon euro civarında olurdu.
Piyasa değerinin 'yalnızca' 22 milyon euroya çıkmasına yol açtı.

22 az, normalde 50'ymiş. Yalnızcayı da tırnak içine almaları iyi olmuş, 10 gol atsa 30 milyon yapacaklar demek.
adamın kariyerinde gördüğü en yüksek değer, 24 yaşındayken 40 m euro olmuş :d

zuhahaha ulan bu fenerli kafası bambaşka ya...

toz pembe hayal aleminde polyanna gibi dolaşırken gerçekliğin duvarına çarpınca çok üzülüyorlar sonra :ddd

gs'ın topçuları kköy kayak merkezinde 3'er 3'er kayarken piyasa değerleri artmamış mı?

haydi onu anladık...

kayılanların nasıl piyasa değeri artıyor :ddd
Fb oyuncularının değerini arttirirken istikrara dikkat ettik. İstikrarin olumlu ya da olumsuz olmasi bizi ilgilendirmiyor. İstikrarli şekilde derbi kaybeden Fenerbahçe oyuncularinin değerinin artması tamamen istikrarin verdiği bir sonuçtur.

Şu aciklamayi yapsalar bunu bile savunacak enayi çıkar

Normal şartlar altında, bu tür bir oyuncunun değeri 50 milyon euro civarında olurdu. Ancak Süper Lig’deki üst sınırların 20-30 milyon euro arasında olması ve oyuncunun şu ana kadar beklenen performansı tam anlamıyla sergileyememesi, piyasa değerinin 'yalnızca' 22 milyon euroya çıkmasına yol açtı.

kıraathane gibi ortam var bence bu tmarktta

Tff'ye mail attım.Bu gibi yıldızlar Lig'e gelip piyasa değerlerini düşüren kişilerin de Transfermarkt sitesinin Türkiye şubesi olduğunu söyleyip Lig'in değerini düşürdüklerini fotoğraflarla ve yazılarla 2 sayfa anlattım :D 25 milyon euro ne ulan :D
Federasyonun cevabı

Geri
Üst Alt