transfermarkt | kolpanın adresi

Çok adi bir oluşum, temsilcilerden kel-dombili var o kimin meyvesi belli değil muhtemelen.

Siteden alıntı yapıyorum:

"Transfermarkt’tan ilginç hikâyeler - Ronaldo’dan engel, Bakambu’nun transferi​

2000 yılında Matthias Seidel tarafından bir hobi projesi olarak kurulan Transfermarkt, bugün dünya genelinde 27 ülkede faaliyet gösteren, günlük 6 milyona kadar kullanıcı çeken, serbest erişime açık en büyük futbol veritabanı konumunda yer alıyor. Platform 25. yılını kutlarken, Transfermarkt’ın tarihine damga vuran sıra dışı olayları derledik.

Galatasaray taraftarı tepkili
2022 yazında Galatasaray taraftarları, oyuncularının düşük piyasa değerlerine büyük tepki gösterdi. Tepkiler sosyal medyada yoğunlaştı, Transfermarkt Türkiye ekibine eleştiriler yöneltildi. Bu durum öyle bir noktaya ulaştı ki, Galatasaray kulübü doğrudan Transfermarkt ile iletişime geçerek grafikler ve değerlerle ilgili şikayette bulundu. Bu olayın ardından kulüple Transfermarkt arasındaki ilişki soğudu. Benzer şikayetler, Süper Lig’deki diğer büyük taraftar gruplarından da gelmeye devam etti."

"Bu olayın ardından kulüple Transfermarkt arasındaki ilişki soğudu."

İkili ilişkilerde taraflar kendi açısından ne düşündüğünü yazar. Bu ifadeye göre bu yazıyı yazan taraf ilişkiyi "soğuk" olarak tanımlıyor. Ama Galatasay tarafını bilemiyoruz. Bilemeyiz de. Açıklama yok. Bu bir tek bana mı anormal geliyor? Galatasaray kulübüyle olan ilşkilerini "soğuk" olarak tanımlamışlar.

ligin en yetenekli oyuncusu yunus 14, kazma simanski 15 :)))))))

yönetim ne yapıyor sadece izliyor

ben yönetime kızarım

ulan yönetici olsam bunları hoplatırım hoplatır !

boş boş sallıyoruz kimse birşey yapmıyor

hadi yönetimde iş yok ua ne yapıyor?!

yolla bir tane manyağı hayatını diksin o başda ki kelin rahat rahat sokakda gezemesin!

yönetim ne yapıyor sadece izliyor

ben yönetime kızarım

ulan yönetici olsam bunları hoplatırım hoplatır !

boş boş sallıyoruz kimse birşey yapmıyor

hadi yönetimde iş yok ua ne yapıyor?!

yolla bir tane manyağı hayatını diksin o başda ki kelin rahat rahat sokakda gezemesin!
Ne yapacak mesela yonetim?

Satabilecekleri bir kaç topçuları sistemli şekilde yüksek tutuyorlar, azıcık potansiyeli olanları medya gazıyla beraber her güncellemede arttırıyorlar, tabi hepsi mama karşılığı.

Şimanski, Nesyri, Yusuf, Oğuz, Amrabat, İsmail örnek verilebilir.

Zamanında Szalai için de yaptılar, Chelsea istiyordu güya. Şimdi Yusuf Akçiçek için yapmışlar, sadece ''acaba'' dedirten bir potansiyel 12 milyona çıkartılmış. Sanki takım Rennes.

Fb için işleyen çark ise bize gelince tam tersi olarak yansıyor.

Koç geldiğinden beri her yer gibi buraya da el attı, taraftarın tepkisi bir şey ifade etmiyor. Kulüp el atmalı. Oyuncularımıza karşı yaptıkları güncelleme açıklamalarına tepki göstermeli. Çelişki ve yalan dolu.

Geri
Üst Alt