transfermarkt | kolpanın adresi

Blaseio: "Pape Gueye, kış aylarında Senegal ile Afrika Kupası'nı ikinci kez kazandı ve orada çok iyi bir izlenim bıraktı. Gueye, fiziksel gücü, agresifliği ve orta sahada top kazanma yeteneğiyle etkileyici. Her şey Villarreal'in tekrar Şampiyonlar Ligi'ne katılacağına işaret ediyor ve Gueye bunda önemli bir rol oynayacak."

Transfer değeri 20 milyon euro'dan 40 milyon euro'ya yükseldi.

Biz alsaydık 18’e düşürürlerdi şerefsizler.

Blaseio: "Pape Gueye, kış aylarında Senegal ile Afrika Kupası'nı ikinci kez kazandı ve orada çok iyi bir izlenim bıraktı. Gueye, fiziksel gücü, agresifliği ve orta sahada top kazanma yeteneğiyle etkileyici. Her şey Villarreal'in tekrar Şampiyonlar Ligi'ne katılacağına işaret ediyor ve Gueye bunda önemli bir rol oynayacak."

Transfer değeri 20 milyon euro'dan 40 milyon euro'ya yükseldi.

Jakobs da kupa aldı. 16 ya kalmamızda da çok büyük katkısı var... fiyatı ne olmuş?

Ben suanki oyuncu degerlerimizin normal sartlarda 450-500 arasi oldugunu dusunuyorum buraya cok takili kalmaya gerek yok

Kulübün şunlara karşı aksiyon almamasını hiç anlamıyorum. Burada kimse bu siteyi ciddiye almıyor yazılsa da Avrupa'da gayet ciddiye alınıyor oyuncu değerleri. 3-5 fazlası-eksiği bonservisler bile tutuyor çoğu zaman. Zaten göz önünde olan bir lig değiliz, haliyle daha da anlamı oluyor buradaki değerlerin.

Fb bu sezon Avrupa'da biraz başarılı olsaydı kadro değeri min +50 koyardı. Sallai, Sara, Barış, Jakobs hepsine artış yapıyoruz ayağına +2 milyon ekleyip geçtiler, Uğurcan'ı sabit tuttular.

Singo uzun süre sakatlık yaşadı diye değerini düşürdüler.

En basiti Barış gibi adam Fb'de olsa en kötü döneminde bile 30 aşağısını asla görmez.

Ciddi şekilde oyuncularımızı sistemli şekilde değersiz gösteriyorlar.

Son düzenleme:
Yedek seskonun değeri artarken ortalığı s atan osi aynı kalmış

Bu böyle olmaz

Gshukukder mer yok mu kulüpten bağımsız birisi ilgilensin bari manipülasyon var diye

Bir de bunlar ingiliz kulüplerindeki oyuncuların piyasa değerlerini anormal şekilde yükseltiyorlar. Sırf bu yüzden mal fenerliler Nottingham Forest'ı Juventus'dan daha güçlü zannediyordu.

Son düzenleme:
Kulübün şunlara karşı aksiyon almamasını hiç anlamıyorum. Burada kimse bu siteyi ciddiye almıyor yazılsa da Avrupa'da gayet ciddiye alınıyor oyuncu değerleri. 3-5 fazlası-eksiği bonservisler bile tutuyor çoğu zaman. Zaten göz önünde olan bir lig değiliz, haliyle daha da anlamı oluyor buradaki değerlerin.

Fb bu sezon Avrupa'da biraz başarılı olsaydı kadro değeri min +50 koyardı. Sallai, Sara, Barış, Jakobs hepsine artış yapıyoruz ayağına +2 milyon ekleyip geçtiler, Uğurcan'ı sabit tuttular.

Singo uzun süre sakatlık yaşadı diye değerini düşürdüler.

En basiti Barış gibi adam Fb'de olsa en kötü döneminde bile 30 aşağısını asla görmez.

Ciddi şekilde oyuncularımızı sistemli şekilde değersiz gösteriyorlar.
yalnız bu salak FB yanlısı sitenin bizim topçu değerini düşük göstermesi cidden işe yarıyor rakipler taraftarlar daha çok bizim takımı yeteri kadar ciddiye almayabiliyorlar. Gerçekçi baktığımda kadro olarak bizi juventus ile eşdeğer görüyorum. Onlar 550 ile biz de en az 475 falan olmalıyız.

tm’nin türkiye operasyonu sıkıntılı, diğer ligler kötü sayılmaz.

ancak temel olarak geçen de söyledim biz epl’de olsak 600 m euro olur değerimiz, italya’da olsak 400-500 arası olur, o yüzden ŞLde en değersiz takımız havaları saçma. her ligde bir seviye var ve finansal güç var, değeri de bu oluşturuyor.

türkiye operasyonu kötü olsa da dünyada genel olarak dikkate alınan bir oluşum.

Borsada işlem gören bir şirketin değerini belirleyen kalemler hakkında manipülasyon yapmak suç değil mi? Yapıştırın.
Bizimkiler SPK‘ya başvuru yapsalar şikayet etseler Türkiye’de bir ofisleri varsa ciddi ceza alırlar ama hiç peşine düşmüyoruz bu adamların önce Türkiye’deki ofislerine baskı kurup ondan sonra Almanya’daki merkezlerine şikayet etmek lazım ben Türkiye’de çevirdikleri dolapların merkez tarafından hiç bilindiğini bile düşünmüyorum

Yiğit efe demir = 5 milyon euro

Abdül - 6.5 m
Eren - 5 m
Jakobs - 8 m
Lemina - 5 m
İcardi - 5 m

:asd:

Geri
Üst Alt