Transfermarkt Sitesine Şikayet Mail Kampanyası

Başlık da koysaydın subject için emailde

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Aynı maili göndermek spam olmuyor mu.

Bilmiyorum Abi diger ülkeler konusunda yorum yapamam

En fazla nasil cevap verebilirler ki?
Kimseye ayrıcalık yapmıyoruz diyebilirler ama menajerlik şirketlernin net şekilde etkisi var tm üzerinde.

Takip eden kulüpler de az değil, alternatifleri var dünyada ama bunlar gibi free değil.

Fonlanma genel anlayışlarıysa bir şey değişmez ama, tm konusunda yıllardır kayırma var ama hiç bir aksiyon olmadı zira.

en iyisi ben yine bastiriyim transfermarkt merkezini hamburgda

Bu namussuzların yeni sezon sıralamasını gördünüz mü? Alfabetik sıra yerine febe 1. Biz ise küme düşmede gözüküyoruz almanca twitler döşedim ana hesaplarına mailide atıyorum şimdi kampanya büyümeli

Kimseye ayrıcalık yapmıyoruz diyebilirler ama menajerlik şirketlernin net şekilde etkisi var tm üzerinde.

Takip eden kulüpler de az değil, alternatifleri var dünyada ama bunlar gibi free değil.

Fonlanma genel anlayışlarıysa bir şey değişmez ama, tm konusunda yıllardır kayırma var ama hiç bir aksiyon olmadı zira.

Bazen kendi kaynakli haber paylasiyorlar. Onlarin cogu bence menajerlerden aldiklari bilgilerdir.

PS: GSli üyeler suan oyuncular niye rezerv takimda diye yükleniyorlar laz Datascouta

Bu siteye birilerinin dur demesi lazım, yaptıklarıyla oyuncu piyasa değerleri üzerinde manipülasyon yapıyorlar

Eline sağlık hocam çok güzel olmuş. Geçmisten günümüze bir kaç örnek verilebilir. Ya da sosyal medyada bundan kaynaklı rahatsızlığın defalarca gündeme taşındığı da eklenebilir.

Bu rezerv takımı olayını bir tek bizim ligde yapıyorlarmış. Forumlarında biri sormuş niye sadece Türkiye diye.

Canımız öyle istedi gibi bir cevap vermiş bu Trabzonlu lavuk.

Bizde Taylanı Cicaldau'yu falan oraya eklemişler ama Fener'de Sangare falan hâlâ kadroda duruyor. Yemin ediyorum öyle böyle değil büyük şerefsiz bu köpekler.

bunu erdal kömürcü mü yönetiyo
skimanşki denilen herif nasıl 1 şizofrenik çalım öyle

fiyatlamalarna itibar etmiom
onun haricinde fevkalde faideli bi websitesi

Klübün ağır abilerini dahil edelim olaya elimiz kolumuz çok rahat uzanır tokatlayalım bu ezikleri yetti artık

Geri
Üst Alt