Trendyol Süper Lig Fikstür Çekimi

Yalnız yazarken farkettim de çok boktan bir dağılım var.
Akdeniz bölgesi ayrı karadenizi ayrı. Noktalar arası muazzam uzaklık var.
Antep ile hatay nerede yapacak maçları belli mi?

fb'yi 3 yıldız göstermek için paylaşılan bir görsel. niye bu kadar tufaya geldiniz anlamadım

Biz diğer takımlardan daha hazırız zor maçları ilk haftalarda oynasak daha iyi olur bence

Az önce bir yerde gecen senelerde sampiyon takimin cogunlukla ertesi sezon ilk macta lige yeni cikan bir takimla oynadigini okudum. Gecen sene ts mesela ilk macini istanbulspor ile oynamis.

Bu dogruysa ilk macimizin rize, pendik veya samsundan biriyle olmasi kuvvetle muhtemel.

Az önce bir yerde gecen senelerde sampiyon takimin cogunlukla ertesi sezon ilk macta lige yeni cikan bir takimla oynadigini okudum. Gecen sene ts mesela ilk macini istanbulspor ile oynamis.

Bu dogruysa ilk macimizin rize, pendik veya samsundan biriyle olmasi kuvvetle muhtemel.
benim şampiyon takım olarak değilde şu şekil dikkatimi çekti; lige yeni çıkan takım ilk hafta 3 büyüklerden biriyle yapıyor mutlaka istisnası var mı ben hatırlamıyorum

Ligin son haftası iç sahada olsun senelerdir hep dış sahaya ayarlıyorlar fenerinde hep son haftaları iç sahaya denk getiriyorlar.

ilk 10 hafta bizim ve fbnin nasıl olcak acaba, fbnin hocası yeni ve daha sistem falan oturmadı hazırlık maçlarında iyi değillerdi, ilk 10 hafta fikstürü bu açıdan önemli

arkadaşlar fikstür derken aklıma geldi bi bakayım dedim bizim ve fbnin avrupa dönüşü fikstürlerine, geçen sene fbnin ve 2 sene önce bizimkini inceledim ve şunu gördüm;

biz gruptaki 6 avrupa maçı dönüşü ligde 5 deplasmana gitmişiz ve bu 6 maçın 5i puan kaybı olmuş,

geçen sene fbnin ise 6 maçın dönüşünde 3 lig maçını kadıköyde oynamış,1 maçı bay geçmişler hatta bir deplasman istanbulspor ile,arada baya bir fark var valla 2 fikstür arasında,

bence avrupa maçı dönüşü yorgunken evinde oynamak her zaman avantajtır, inşAllah bu sene öyle bir fikstürümüz olur, ha bu fikstür acaba geçen sen fb fikstüre ayar çekti mi sorusunuda akla getiriyor,bizim ilk 10 hafta deplasman baya vardı ve zor deplasmanlardı, fbnin ise genelde evindeydi maçlar

Gecen sezon bizim adimiza belki de gelmis gecmis en zor fikstürlerden biriydi

Iyi bir kadromuz oldugu sürece dogru bir rotasyon’la yine basarili olacagimizi düsünüyorum

Gomis olmasa 8.-9. hafta gibi havluyu atmıştık.Son zamanlarda saçmaladı ama reyis iyi taşıdı bizi sistemi,takımı oturtana kadar.

Bu sefer fikstürü federasyondaki hangi eşekbahçeli ayarlayacak bakalım merak ediyorum. Geçen seneden tecrübeliyiz.

"Başkanı yeni yönetimi yeni hocası yeni kadrosu yeni Galatasaray'ı daha ligin ilk yarısından nasıl taca atarız da ligin ikinci yarısında başımıza bela olmaz" fikstürü çekmişlerdi geçen sene ama tamamen tesadüf tamamen yapay zeka... Yersen...

Ama işte yemedi. Her türlü ali cengiz oyununa rağmen hepsini üst üste koyup anırta anırta şampiyon olduk.

Geçen sene bize tesadüfen! çektikleri fikstürün bir benzerini bunlara çekseler 8. hafta dağılırlar.

Bu yaz sicaginda ilk maclardan en az 2 tanesi Adana, Antalya, Alanya, Hatay, Antep deplasmaninda olur tahminim.

Hic sasmayacak baska bir sey de karin ve kisin yogun oldugu dönemde Sivas deplasmanidir.

Geri
Üst Alt