GSCimbom
Trendyol Süper Lig Fikstür Çekimi
Aslan Karadağ

Trendyol Süper Lig Fikstür Çekimi Sayfa 19

Aslan Karadağ ·

Cevap
531
Okunma
22,3K
Sayfa
19/27
Yav fikstürün nesini beğenmediniz ben de anlamadım, ilk maçlar ortada hazır transferler daha yokken , üstüne üstlük eleme maçları varken zor dep. ve takımlarla olması daha iyi özellikle derbi olmayan zor deplasmanların.

İlk 4 maç 3 deplasman işi sakat Avrupa maçları varken. Antalya, Adana, Alanya deplasmanları aşırı sıcağa denk gelmemiş o iyi. Sivas yine soğukta olacak o kötü. İstanbul deplasmanları dengeli dağıtmışlar bu sefer
ilk 7 hafta 2 kez ist dışına çıkacağız be reyiz. ilk maçın günahı olmaz, diğer deplasman da antep deplasmanı. nasıl bir yapılanma içindeler bilmiyorum ama gerçi...antep ve hatay için bir çok şey çok zor... maalesef...

dediğin gibi, güney deplasmanları yaz dönemine denk gelmedi, kış deplasmanlarından bir tek sivas son bahar sonuna-kış başlangıcına denk geldi, belki o kadar sert koşullar olmayabilir.

şampiyonluktaki 1. derece rakibimizin (fb) sondan bir önceki maç evimize gelmesi ve ligin en zor anadolu deplasmanlarından biri ile son hafta muhtemel formalite oynayabilme ihtimalimiz ile bence gayet iyi bir fikstür oldu gibi.

Yav ilk 4 hafta 3 deplasman diye agliyorsunuz da deplasamanlara bak

Kayseri
Istanbul
Gaziantep

Görende sivas, alanya, ads deplasmani sanar

Geri
Üst Alt