Trendyol Süper Lig Fikstür Çekimi

hayret ilk defa kayserıden birisi bizimle ilgili güzel cümleler kurdu hemde başkanları

Ağustos'ta derbi istiyoruz Burak'ın kendi camiasını çıldırttığı 3-3lük maçın tadı damağımızda kaldı

Fener'in son 10 haftadaki fikstürü beğendim

Yine sondan 1 önceki hafta içerde FB maçı.

2 sene üst üste ilginç olmuş. Bunlar 2012’nin intikamını almadan rahatlamayacak. Geçen yılda planlandı, götlerinde patladı. 3 golle tokatlanınca pişman olmuşlardır

gecen sene kayseri deplasmanı tamamen okan hocanın hatalrı sebebıyle vermıştık ki kendiside söyledi

bu sene hocamıza güveniyoruz

tinercilere koymaya kaç gün kaldı?
o maça kilitlendim.

Yine sondan 1 önceki hafta içerde FB maçı.

2 sene üst üste ilginç olmuş. Bunlar 2012’nin intikamını almadan rahatlamayacak. Geçen yılda planlandı, götlerinde patladı. 3 golle tokatlanınca pişman olmuşlardır
Niye böyle düşünüyorsunuz anlamadım rtaş Kadıköy'de oynasak daha mı iyi olurdu ki? Son haftalar stres iyice yükseliyor iç sahada oynamak her türlü daha avantajlı

Ilk 10 Macin 6‘si deplasman. Aralarda avrupa maclari da var yuh

Fenere küme adayı takımlardan bir iki deplasman lazımdı bence. En çok puan kaybını o takımlara karşı yapıyorlar son haftalarda. Can havliyle oynayan takımlara diş geçiremiyorlar.

herkes derbıyı neden son hafta diyor benmi yanlıs yere baktım

kupayı kim alırsa alsın zaten son macta alacak o da fener macı degil yanlıs görmuyorsm

Geri
Üst Alt