Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Son maçta alınıyor diye bir şey yok. 1 hafta önce garantileyen sonraki hafta kupayı alabiliyorherkes derbıyı neden son hafta diyor benmi yanlıs yere baktım
kupayı kim alırsa alsın zaten son macta alacak o da fener macı degil yanlıs görmuyorsm
Bu niye böyle yağ çekmiş.
geçen sene gibi olur fb maçında kupayı kaldırırız yineherkes derbıyı neden son hafta diyor benmi yanlıs yere baktım
kupayı kim alırsa alsın zaten son macta alacak o da fener macı degil yanlıs görmuyorsm
6-6da yaptığımız an ligi bitiriyoruzİlk 6 hafta neden 4 deplasmanımız oluyor yav
Büyük oyunu cozdun tebrik ederimBu niye böyle yağ çekmiş.
Bizden bonservis vermeden topçu falan mı istiyor acaba.
fener maçı 12 mayıs 20024de oynanabilir
12 mayısta ne olmuştu
doğru CL gurpları başlamadan ve takımın kondisyonu full iken ts maçı ve bazı zor anadolu depleri aradan çıkmış olcak ilk 4 haftadaYav fikstürün nesini beğenmediniz ben de anlamadım, ilk maçlar ortada hazır transferler daha yokken , üstüne üstlük eleme maçları varken zor dep. ve takımlarla olması daha iyi özellikle derbi olmayan zor deplasmanların.
Fenere gene ilk 10 hafta 26 puan toplayacak fikstür yapmışlar lige gene tam gaz havayla sokturacaklar adamların kadrosu oturunca da zorlu fikstürleri başlayacak gel de bu fikstürün adaletli olduğunu bir kişi anlatsın. Geçen sene bizim fikstüre bu kadroyla fener girse 10'ncu hafta havlu atardı. Adamlar her sene fenerin kurulan kadrolarına adaptasyon süreci tanıyor.
Büyük oyunu cozdun tebrik ederim
Beşiktaş ve fener niye aynı anda çekiyor ki finalde fener ve biz çekelim sırf fikstürü ve derbiyi 37. haftaya koymak için böyle 2-2 ayırmışlardır.abi biraz sakin düşünün
bak fenerli ile bjkli sahneye beraber çıktı ve fenerli adam bjkli kadına nezaketen önden siz buyrun dedi bjkli bir numara çekti kalanı fenerli aldı
bjkli çekseydi diğer numarayı fenerin fikstür değişecekti
aynısı bizim için de geçerli metin bey 6 numarayı değil 13ü çekse fiktürümüz farklı olacaktı
zaniolo o sene18024 yaşında olacak.fener maçı 12 mayıs 20024de oynanabilir
12 mayısta ne olmuştu
Hayır niye sondan 1 önceki hafta derbi denk geliyor diyorum. Kiminle nerede olduğunun önemi yok. Ama 2 sezon üst üste denk gelmesi istatistiksel olarak tuhaf bir tesadüf. Yine son 3 sezonda nedense aralık ayında Sivas’a gidiyoruz. Yine son 3 hafta ya beşiktaş, ya fenerbahçe, ya başakşehir maçı iteleniyor. Yine eğer cl gruplarına kalırsak cl maçlarından hemen önce veya sonra kritik maç kitleme ritüeli de devam etmiş. Cl 1. Hafta maçından sonra Başakşehir deplasmanı, 3. Maçtan hemen önce Beşiktaş ile içeride oynayacağız. Son hafta maçı da muhtemelen içeride Adana, kış ayında deplasmanda Sivas maçları arasına denk gelecek.Niye böyle düşünüyorsunuz anlamadım rtaş Kadıköy'de oynasak daha mı iyi olurdu ki? Son haftalar stres iyice yükseliyor iç sahada oynamak her türlü daha avantajlı