Trendyol Süper Lig Fikstür Çekimi

Peki fenerin 11 haftalık sürecinde 1 kez Adana deplasmanına giderken o sırada biz kimlere gidiyoruz tüm zorlu maçlardan sonra Anadolu'yu geziyoruz.

8. Hafta Antalyaspor deplasmanı(Manchester deplasmanından sonra)
10. Hafta Rizespor deplasmanı(Bayern iç saha maçından sonra)
12. Hafta Hatayspor deplasmanı(Bayern Deplasmanından sonra)
16. Hafta Sivasspor deplasmanı(Kopenhag Deplasmanından sonra)
Bu işin sağlam bir araştırılması lazım her sene fenerin Avrupa'da maçları varken İstanbul dışına çıkmamaları tesadüf olamaz. Bizimde tam tersi bir fikstürde olmamız garip geliyor bizimki normal karşılıyorum fakat bunların fikstürleri bana hiç normal gelmiyor.

Fenere gene ilk 10 hafta 26 puan toplayacak fikstür yapmışlar lige gene tam gaz havayla sokturacaklar adamların kadrosu oturunca da zorlu fikstürleri başlayacak gel de bu fikstürün adaletli olduğunu bir kişi anlatsın. Geçen sene bizim fikstüre bu kadroyla fener girse 10'ncu hafta havlu atardı. Adamlar her sene fenerin kurulan kadrolarına adaptasyon süreci tanıyor.
Hiçbir şey tesadüf değil 10 haftada 26 puan demiştim ama 8 haftada 24 topladılar muhtemelen 2 haftadaki maçları Hatayspor ve Pendikspor 6 puanla geçerler 30 puan toparlar.

Son düzenleme:
Trabzonspor'un şampiyon olduğu seneki gibi bir fikstür yapmışlar. Ama ellerinde patlayacak, patladı.

İlk yarı çok az puan kaybı yaşadılar ikinci yarıya avansla girdiler. Döküldüler.
Yine şampiyon oldular. Fenerbahçe'ye de aynı tarifeyi yaptılar ama olmayacak.

Bizim yönetim uyumaya devam etsin. 2 sezondur çekilen şaibeli fikstür resmen komedi

Hiçbir şey tesadüf değil 10 haftada 26 puan demiştim ama 8 haftada 24 topladılar muhtemelen 2 haftadaki maçları Hatayspor ve Pendikspor 6 puanla geçerler 30 puan toparlar.
11. haftadan itibaren lig anca başlıyorlar umarım Rize deplasmanını kayıpsız geçeriz en azından bunların kurduğu oyunu bozarız sonrasında yolumuz açık onlarda panik başlayacak.

Bence Ts macini da alirlar. Bir ihtimal ADS ve bjkye puan kaybederler.

Klasik ilk 10 hafta FB ŞAMPİYON fikstürüydü, herifler ne zamandır Istanbul dışına bile çıkmadı, bundan sonraki fikstürde görecez ebelerini.

Beşiktaş
Trabzonspor
Başakşehir

bu üç takım helva gibi şu an.

Biraz Adana Demirspor, Ankaragücü, Hatayi Rize ve Kayseri dışında direnç gösterebilen ekip yok ligde.

Rize de zaten geldi Fener'den 5 yedi abidik gubidik oynayıp. Keza Hatay'da aynı şekilde gidip Fenerli teknik direktörü hiç oynamayan birini oynattı.

Bizim kalan maçlarımız

Kasımpaşa
Hatayspor (D)
Alanyaspor
Pendikspor (D)
Adana Demirspor
Sivasspor (D)
Karagümrük
Fenerbahçe (D)
Konyaspor

Açıkçası Kasımpaşa bize yine ölüm kalım maçı gibi oynar. Hatayspor zaten Volkan aynı şekilde ve deplasman. Demirspor ve Fenerbahçe maçları da zaten oldukça zorlayıcı olacaktır. Keza yine kışa doğru gelen Sivas deplasmanı da.

Yani Fener'in fikstür zorlaşıyor da bizim ki de kolay değil.

Onlar aynı periyotta

Trabzonspor
Adana Demirspor (D)
Karagümrük
Sivasspor
Beşiktaş (D)
Konyaspor
Kayserispor (D)
Galatasaray
İstanbulspor (D)

Karagümrük, Sivas zaten arka bahçeleri farklı kazanırlar yine ve ikisi de içeride üst üste. İstanbulspor ligin en zayıf takımı ve hele kendi evinde daha da kötüler, kolay kazanırlar.

Beşiktaş böyle devam ederse maksimum beraberlik alabilir.

Ben Kayseri, bizim maç ve Adana Demirspor dışında puan kaybedeceklerini sanmıyorum.

Olur da bu maçta 1-2 puanda kalırlarsa bize yenilerek o zaman avantaj bize geçer. Bu maçları da kazanırlarsa şampiyon olurlar Nisan sonu yine.

Anadolu takim taraftarlarinda nedense " Fb 10 senedir şampiyon olamıyor bu sene onlar olsun yhaa" gibi saçma sapan bir argüman var buna cokca şahit oldum.

Muhtemelen bu düşünce takımlarda da var o yüzden fenere yatiyorlar. Millet artık fenere fener taraftarına acıyor

Anadolu takim taraftarlarinda nedense " Fb 10 senedir şampiyon olamıyor bu sene onlar olsun yhaa" gibi saçma sapan bir argüman var buna cokca şahit oldum.

Muhtemelen bu düşünce takımlarda da var o yüzden fenere yatiyorlar. Millet artık fenere fener taraftarına acıyor
5 tane yemeye utanmıyorlar da fenere acıyorlar o ağır basıyor öyle mi. Kendileri kümeye giderken de fenere acıyabilirler.

Bu sene 4 takım mı düşecek.
Oh oh ortalık şenlenecek umarım değişikliğe giderler de sadece 1 takım çıkar onu da play-off ile yaptın mı çiçek tsl'de oynamak bu kadar basit olmamalı. Adam düşüyor 1 sene sonra 2. diye geri çıkıyor sonraki sene yine düşüyor.

Abi hadi ya.

İlk yarı Fenerbahçe'ye yatan takımların aynı motivasyon ile yatacaklarını mi düşünüyorsunuz? Ben pek sanmıyorum. Düşme hattındaki takımlar ikinci yarı Fenerbahçe'yi bu kadar rahat bırakmazlar. Biz vereceğimizi ilk yarı vardık. Farkı açın mantığı ile bu ilk yarı herkes yattı. Ama ikinci yarının farklı olacağını düşünüyorum. Rize, Kasımpaşa küme düşme pahasına verir maçları belki ama diğerlerinin maç vereceğini hiç sanmıyorum. Formdan düşecek olmasını da düşünün. Sakince izleyelim. Biz üzerimize düşeni yapıp kendi maçlarımızı alalım. Onlar da alıp şampiyon olurlarsa yapacak bir şey yok.

Inanılmaz performansımızla hesapları yine totolarında patladı. Şu ana kadar CL etkisi ile puan kaybetmemizi ve basit fikstürleriyle farkı açmayı ve inancımızı kırmayı hedeflemişlerdi ama yine patladılar. Böyle yaptıkları sürece patlamaya da devam edecekler. Özellikle 2. Yarı düşme korkusu yaşamaya başlayacak nispeten daha dirayetli takımlarla şu aşamadan sonra oynayacakları maçlarda mokoko olacaklar.

Hadi bakalım şikeciler “Let the fight begin.”

Geri
Üst Alt