Doğukan Tevfik Meriç
10 Numara!
- 28 Temmuz 2017
- 10.028
- 6.140
- 853
Bu cümleden bir şey anlamadım. Kasımpaşa bize 5 milyon ödeyecek gibi bir anlam çıkmıyor mu?
Galatasaray sonrası virgül olmalıymış.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu cümleden bir şey anlamadım. Kasımpaşa bize 5 milyon ödeyecek gibi bir anlam çıkmıyor mu?
Galatasaray sonrası virgül olmalıymış.
Sadece virgül değil, virgülden sonra Trezeguet'în de eklenmesi gerekir.
Aynen. Virgül yeterli değil. Ama virgül bile birazcık götü başı kurtarırdı cümlede. Buna izin veren editörün kalemini...
Fanatik gazetesinden ne beklenirdi ki...
Hürriyet'i yıllarca takip ederdim. İçerik bir yana haber dilleri çok başarılıydı. Satıştan sonra bir süre takip etmeye devam ettim. Gözle görünür derecede, kahredici hatalar oluyor artık haberlerde.
Renktaş haklısın fakat Şampiyonlar Ligi’ne 4.torbadan katılacağız tinerciler gibi şanslı kura çekemezsek rakiplerimiz bizden üstün olacak onlara karşı Trezeguet-Rodrigues kanatları kontradan iş yapabilir
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Tinerciler gibi kura çekemeyiz kesinlikle renktaş
Ancak ben iyi araştırılıp kiralık hızlı bir genç kanat (yabancı) veya bonservisi elinde olan bir kanat (yabancı) alınmasından yanayım.
Bu adamla ilgili içimde kötü bir his var..
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi