Trezeguet Galatasaray'da İddiası!

Büyük ihtimalle Rodrigues veya Feghouli 'den birisini satıyoruz demektir bu transfer

Aynen. Virgül yeterli değil. Ama virgül bile birazcık götü başı kurtarırdı cümlede. Buna izin veren editörün kalemini...

Fanatik gazetesinden ne beklenirdi ki...

Hürriyet'i yıllarca takip ederdim. İçerik bir yana haber dilleri çok başarılıydı. Satıştan sonra bir süre takip etmeye devam ettim. Gözle görünür derecede, kahredici hatalar oluyor artık haberlerde.

Renktaş haklısın fakat Şampiyonlar Ligi’ne 4.torbadan katılacağız tinerciler gibi şanslı kura çekemezsek rakiplerimiz bizden üstün olacak onlara karşı Trezeguet-Rodrigues kanatları kontradan iş yapabilir

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Tinerciler gibi kura çekemeyiz kesinlikle renktaş
Ancak ben iyi araştırılıp kiralık hızlı bir genç kanat (yabancı) veya bonservisi elinde olan bir kanat (yabancı) alınmasından yanayım.
Bu adamla ilgili içimde kötü bir his var..

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Tinerciler gibi kura çekemeyiz kesinlikle renktaş
Ancak ben iyi araştırılıp kiralık hızlı bir genç kanat (yabancı) veya bonservisi elinde olan bir kanat (yabancı) alınmasından yanayım.
Bu adamla ilgili içimde kötü bir his var..

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Şampiyonlar Ligi vitrinini iyi değerlendirmemiz lazım finansal açıdan günümüzde en çok para eden hızlı kanat oyuncuları. Tempolu 8 numara ile kanatlarımızın etkili olacağını düşünüyorum. Ben de Gomis-Rodrigues’in kalması, çöpler hariç Feghouli-Carole-Belhanda’ın gönderilmesi yabancı 8 numara, stoper, kanat ve yardımcı forvet alınmasını temenni ediyorum. Yedek sol bek yerli ve yedek kanat Emre Mor kiralık belki transferin son döneminde gelebilir. 1 yabancı ismini duymadığımız scout transferi olabilir. Hiçbiri olmazsa çöplerle birlikte Telles ve Melo’dan 15-20 arası kazanırsak Denayer-Trezeguet ve 8 numara yeterli.

Geri
Üst Alt