Tribün Sesi Kısıldı

Recep Buruk

꧁⎝ 𓆩༺🥰༻𓆪 ⎠꧂
Yönetici
Süper Moderatör

bu videoda gordugum kadarıyla tribün sesi bayagı iyi

bein sesi mi kıstı?

macta hic tribün duyamadık mactakı rtaşlarım bilgilendırınız

Evet ambiyans sesini kıstılar. Çok uzaktan gelen bir tribün sesi vardı. Siyasi tezahüratlar için bir önlemdi belli ki. Bütün maç zevkimizin içine ettiler. Çok sinirlendim maçı izlerken. Gündem olmalı bu mevzu.

Normalde de bizim tribün sesini kisiyolar. Beinsport Türkiye lağım gibi oldu.. Var pozisyonları bile bizim maçlarda gösterilmiyor yada geç gösteriliyor. Bunlarında zamanı az kaldı. Galatasaraylılar bu kurumdan hizmet satın almamalıdır. Zaten en büyük hatamız bunlara az tepki vermek. Kameralarla görüntülerle özetlerle çok uğraşıyorlar. Ne yaptılarsa durduramadilar o ayri. Ama beinsportsun bu sene yaptığı asla unutulmamali. Yayın gucu sende oldu mu böyle istediğin yöne kıyak gelebiliyosun işte. Burası Avrupa değil işte. Yap böyle şeyler bir Avrupa ülkesinde bak birdaha seni aliyolarmi. Yediğin cezalarda çabası.

Anonsta bile anonscunun sesi uzaktan boğuk geliyordu, bariz bir şekilde ses kısma vardı

Mayıs’a kadar açmazlar sesi

Ses hep kısılır. Yıllarca tribünlerde olan birisi olarak ortalığı yıktığımız maçlarda bile forumda bağırılmıyor falan yazılıyordu.

Şu an ekstra kısıldıysa bilmem de oradaki ambiyans tv başında gördüğünüzden 10 kat falan daha iyi, yeni statla birlikte en etkili taraftar net biziz.

Sürekli kısıyorlar zaten
Hatta trabzon maçı özetine bakarsanız ses tiz ayarındaki sorun bariz belli oluyor

Ses hep kısılır. Yıllarca tribünlerde olan birisi olarak ortalığı yıktığımız maçlarda bile forumda bağırılmıyor falan yazılıyordu.

Şu an ekstra kısıldıysa bilmem de oradaki ambiyans tv başında gördüğünüzden 10 kat falan daha iyi, yeni statla birlikte en etkili taraftar net biziz.
sanki mutelenmil gibiydi tvde bu sefer

Siyasi olaylardan sonra tüm stadların seyiricilerin sesleri kısıldığı aşikar ben TV'den çok net anladım çünkü benim kuralım aynı ses kademesinde izlerim hep maçları.

Evet zaten kismak zorundalar yoksa spikeri bile duyamayiz ama Bu sene farklı bir durum var. Başka maçlarda da sesi baya kısıtlar. Fener maçlarında dakikalarca küfürü az kısarak gayet yüksek sesle insanlara dinletiyolar. Bizim maçlarda normal tezahüratlar bile baya kısık. Yönetim istifa sesini bile kistilar. Birde sadece seste değil yukarıda da yazdım. Beinsports bariz bizle uğraştı. Var olayları gec gösterme, gostermeme, özetlerde bilinçli olarak dograndigimiz bazı pozisyonları koymamak.

ben ilk yarıyı izleyemedim ama ikinci yarı da gol anında bile taraftarın sesi yoktu

Sesi malum slogan için önlem olarak kısmıslar ama 20 kişilik küçük bir grup atmış sloganı boşuna kısmıslar yani :)

Geri
Üst Alt