TRT 1 Spikeri: ''İşte Avrupanın patronu Fenerbahçe'' ( Komedi İçerir )

Tavuk kendini hiç içinde bulunamadığı ormanın kralı sanar, fener kendini gidemedigi şampiyonlar liginde avrupanin patronu sanar aradaki farkı bulunuz

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son düzenleme:
Avrupanın patronuna şikeden 2 yıl geçirdiler puhahahaha
Adamlar sırf özenti ya. Dün gece tezahuratimizi calmislardi şimdide avrupa fatihi ismine missilleme yapmışlar ancak içi boş missilleme. Ulan birseyimizede ozenmeyin lan ezikler

Avrupanın patronuna şikeden 2 yıl geçirdiler puhahahaha
Adamlar sırf özenti ya. Dün gece tezahuratimizi calmislardi şimdide avrupa fatihi ismine missilleme yapmışlar ancak içi boş missilleme. Ulan birseyimizede ozenmeyin lan ezikler

Napacan kendilerini böyle tatmin ediyorlar.Kocasının izinden gitme peşinde ama onu da beceremiyorlar. :D

Bu kadar ezik olacaklarına biraz daha ileri gidip "Avrupa'nın kralı olduk" tezahüratımızı çalsalardı.

Ersin düzen gibi bir kuş az bulunur.Herif Galatasaray lafı geçince suratı düşüyor.Galatasaray'ın yaptığı herhangi bir olumlu işi söyleyen yada savunmaya çalışanları susturmaya çalışıyor.örnek.(Kaya Çilingiroğlu).Aziz iyi mamalıyor sanırım bu ersini resmen köpek etti kendini kuşlara.

tumblr_mypy5yfjlg1r8mt1do1_400.png

ben braga 3 1 çakacak demiştim 4 1 yaptı oldumu şimdi braga :) kuş medyası feneve yağ çekmek için hakem faciası diyor fenevliler sahada külhanbeyi gibi artistlik yapacak hemde deplasmanda ve hakem seyredecekti öylemi :) perreira aykutun gördüğünü göremez demiştim dün başka bir şey gördü :) :) mutluyum huzurluyum yaşa fenevbağçe !!!

Geri
Üst Alt