TRT Maç Keyfini Zehir Zıkkım Ediyor

NOS bir harika beyler, ıphone ve android appleri var golleri değişik kameralardan izleme olanağı.

Sıkıntılar yok değil. Ama abartılmış ve hatta açıkça ulan nerden eleştirsem diye düşünürken en saçma yerden yakalanmış bir durum.

Trt hd ye bakayim 1-2 dakika dedim topun sesi adam vurmadan geliyor tribunlerin sesi megaphonedan veriliyor gibi.

Beinsport HD de izleyecen maci en iyisi

Bedava maç izliyorsunuz hala Lagaluga birşeyi beğendiğiniz görülmedi. Gidip digitürk dsmart alsaydı iyimi olurdu? Bilmiyorum fifa da öyle birşey var mı genel yayın mı olması lazım fln ama bedava olarak iyi yayın bence. Aptal aptal reklamlar çıkmıyor en azından.

Ayrıca ses felan da sonra gelmiyor bana.

İzlediğim platformlar : digitürk, tivibu, Turkcell tv

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bedava maç izliyorsunuz hala Lagaluga birşeyi beğendiğiniz görülmedi. Gidip digitürk dsmart alsaydı iyimi olurdu? Bilmiyorum fifa da öyle birşey var mı genel yayın mı olması lazım fln ama bedava olarak iyi yayın bence. Aptal aptal reklamlar çıkmıyor en azından

Bedava maç izliyorsunuz hala Lagaluga birşeyi beğendiğiniz görülmedi. Gidip digitürk dsmart alsaydı iyimi olurdu? Bilmiyorum fifa da öyle birşey var mı genel yayın mı olması lazım fln ama bedava olarak iyi yayın bence. Aptal aptal reklamlar çıkmıyor en azından.

Bedava derken neyi kastettiniz anlamadım. TRT zaten vergilerimizle beslenen bir yayın organı. En iyiyi beklemek elbette burada ki ve Türkiye'de ki vergi verenlerin en tabii hakkı.

Para verdigimiz lig tvden daha lig tvli sunucular Arjantin Bosna Hersek maçını sunsalardi çok tempolu maç mükemmel goller oluyor diye bizi kandirmaya calisitlardi

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bedava derken neyi kastettiniz anlamadım. TRT zaten vergilerimizle beslenen bir yayın organı. En iyiyi beklemek elbette burada ki ve Türkiye'de ki vergi verenlerin en tabii hakkı.

Olabilir sonuçta izlemek için ekstra ücret vermiyorsun. Evet istemek normal bende isterim 3D yayın her seferinde. Ama sıkıntı o değil? Başka kanal olsa yine bir Ton beğenmeyen çıkacak ama dsmart vs olsa herkes kaçak yayın arayacak puslu puslu yayın izleyecek hemde gayri yasal. O zaman zevk alırlar. Benim bahsettiğim konu yerel Yayın da olması gereken güzel bir yayın oluyor.

al iste...

turkiyedeki cogu macin parali kanallardan verilmesi bedava yayinlardan daha az kalite beklememize mi neden olacak? ne sacma.

takimimizin avrupa maclarinin tamamini bedava izledigimiz gunlerden buralara geldik ve bu durum kabul edilemez bence...

-Tapatalk-

Trt candır gerisi patlıcan

Hesap Makinesi

Kendi kalesine gol atmak bilinçli şekilde olur.

Bknz: Bir başka TRT tezi.

Bknz: Sabaha kadar tartışmak.

Para vererek izlediğim lig tv spikerlerinden bin kat daha iyiler. Adamlar, fener gole giderken çıldırıyorlar bizim maçlarda ruh gibiler maç içerisinde ve sonrasında yorumlarda kuşlardan yana tavır alıyorlar ve onların yaltakçıları kalkmış taraf tutuyor diye trt spikerlerini eleştiriyor.

al iste...

turkiyedeki cogu macin parali kanallardan verilmesi bedava yayinlardan daha az kalite beklememize mi neden olacak? ne sacma.

takimimizin avrupa maclarinin tamamini bedava izledigimiz gunlerden buralara geldik ve bu durum kabul edilemez bence...

-Tapatalk-

saçma maçma

olay bu

1 porsiyonu 10 tl olan mı 1 porsiyonu 20 tl olan iskender mi kelek

Para vererek izlediğim lig tv spikerlerinden bin kat daha iyiler. Adamlar, fener gole giderken çıldırıyorlar bizim maçlarda ruh gibiler maç içerisinde ve sonrasında yorumlarda kuşlardan yana tavır alıyorlar ve onların yaltakçıları kalkmış taraf tutuyor diye trt spikerlerini eleştiriyor.

TRT'den 90 dakika mac izlemedim ama sürekli taraf tutuyorlar diye elestiriliyor spikerler.

ürkiye turnuvada bile yok ama bu spikerler kimi tutuyor cidden merak ediyorum.

Hadi Bosna Hersek, Iran (hahahahah) fln neyse de adamlar XXX - XYCX macinda bile sacma sapan taraf tutuyor.

Alman spikerler suana kadar tek bir macta taraf tuttu, o da Isvicre-Ekvador maci (isvicre ve almanya bizde türkiye-azerbaycan gibi)

Görüntü 1-2 kez 3-5 saniye bozuluyor, ses 3-5 saniye bir gidiyor geliyor ama spiker sesi önceden gelmiyor fln, mac öncesi 1 saat program yapiyorlar.

Cumartesi saat 17'den 05.30'a kadar kesintisiz yayin yaptilar. TRT'ye bakiyorum mactan 10 dakika önce yayina giriyor TRT1

Top forvetin ayağına gelip şut atması arasında geçen sürede spikerin sesine dikkat edin farketmeyenler, ss önden geliyor, bunu geç te, ben en çok dizi reklamı yapmalarına uyuz oluyorum, subliminal mesaj vermeye çalışıyorlar heralde :D ama yermiyiz hayır. Yine de lig tv ve dsmartın eline geçmesinden iyidir, d.k maçlarının.Ayrıca biss özelliği olmayan receiverlarda trtspor izlenmiyor galiba bu da sinir bozucu bir çok maçı bu sebeple izleyemedim tv de ki dahili receiverda biss özelliği yok.

Son zamanlarda yayınlar daha keyifli

Ömer Üründülü herkes sevmesede yorumlarıyla renk katıyor

Geri
Üst Alt