Hikmet Demirci
Sarı Üye
- 24 Ağustos 2011
- 487
- 0
- 976
NOS bir harika beyler, ıphone ve android appleri var golleri değişik kameralardan izleme olanağı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Maç almanyada izlenir. ARD, ZDF ve Sky
Bedava maç izliyorsunuz hala Lagaluga birşeyi beğendiğiniz görülmedi. Gidip digitürk dsmart alsaydı iyimi olurdu? Bilmiyorum fifa da öyle birşey var mı genel yayın mı olması lazım fln ama bedava olarak iyi yayın bence. Aptal aptal reklamlar çıkmıyor en azından
Ayrıca ses felan da sonra gelmiyor bana.
İzlediğim platformlar : digitürk, tivibu, Turkcell tv
HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bedava maç izliyorsunuz hala Lagaluga birşeyi beğendiğiniz görülmedi. Gidip digitürk dsmart alsaydı iyimi olurdu? Bilmiyorum fifa da öyle birşey var mı genel yayın mı olması lazım fln ama bedava olarak iyi yayın bence. Aptal aptal reklamlar çıkmıyor en azından.
Bedava derken neyi kastettiniz anlamadım. TRT zaten vergilerimizle beslenen bir yayın organı. En iyiyi beklemek elbette burada ki ve Türkiye'de ki vergi verenlerin en tabii hakkı.
Bedava maç izliyorsunuz hala Lagaluga birşeyi beğendiğiniz görülmedi. Gidip digitürk dsmart alsaydı iyimi olurdu? Bilmiyorum fifa da öyle birşey var mı genel yayın mı olması lazım fln ama bedava olarak iyi yayın bence. Aptal aptal reklamlar çıkmıyor en azından.
al iste...
turkiyedeki cogu macin parali kanallardan verilmesi bedava yayinlardan daha az kalite beklememize mi neden olacak? ne sacma.
takimimizin avrupa maclarinin tamamini bedava izledigimiz gunlerden buralara geldik ve bu durum kabul edilemez bence...
-Tapatalk-
Para vererek izlediğim lig tv spikerlerinden bin kat daha iyiler. Adamlar, fener gole giderken çıldırıyorlar bizim maçlarda ruh gibiler maç içerisinde ve sonrasında yorumlarda kuşlardan yana tavır alıyorlar ve onların yaltakçıları kalkmış taraf tutuyor diye trt spikerlerini eleştiriyor.