TRT Stadyum Programından Mükemmel Analiz

Barış Çetiner

Ulubatlı Souness
[media]https://www.youtube.com/watch?v=4QmPyNcX5vY[/media]

Oha 3 sonucu etkilemeyecek pozisyon 2 puçuk dakika olur mu ? :( :(

Oha montaj falan mı ? Bir devlet kanalı neden fb lehine yapılan hataları gösterir ? GS TV bile göstermiyor :eek:

helal olsun ne kadar şerefsiz haysiyetsiz bir kulüp olduklarını tekrar gördük. hakları zerre kadar yendiğinde kenar mahalle yosması gibi bağırmak yaptıkları tek şey

eski falan mı?

edit.yok yahu alper diyor.

basın hayırdır???

maç görüntülerini yayınlama hakkı sadece trt'de

Yok onu biliyorum da neden böyle bir şey yapmışlar ? Her takımın pozisyonlarını mı yapıyorlar yoksa sadece fenere mi yapıyorlar ? Fenere yapıyorlarsa garezleri mi var fenere durduk yere yapıyorlar ? Tarafsız bir kanalın yapmaması gerekir . Sonuçta Galatasaray'a yapsalar böyle bir analiz çıldırırız yani .

ersin düzen soyadının hakkını vermişin karşimmmmm

yalnız şu caner şerefsizinin adamı tekmelediği pozisyona nasıl sarı kart bile çıkmaz allah aşkına

Bu görüntülere montaj derler. Bu söylem moda zaten bu aralar. :D

kadıköydeki paşa maçında alves ile emre ye kırmızı kart gereken pozisyonlar eksik

Yok onu biliyorum da neden böyle bir şey yapmışlar ? Her takımın pozisyonlarını mı yapıyorlar yoksa sadece fenere mi yapıyorlar ? Fenere yapıyorlarsa garezleri mi var fenere durduk yere yapıyorlar ? Tarafsız bir kanalın yapmaması gerekir . Sonuçta Galatasaray'a yapsalar böyle bir analiz çıldırırız yani .

Geçen sene de bize yapmışlardı,Rieranın sert müdahalelerini.

{tapatalk©}

yok hayır gündeme göre mesela biz ağlasak 5 hafta boyunca gündem oluştursak onun üzerinden lehimize hataları yaparlar video sırf fb ile alakası yok gündeme göre yani

Helal olsun TRT, bütün kanallarda yayınlanması lazım aslında bu video! 3,4,5,8,13,14,15,18 ve 20. haftalarda fb hakemler sayesinde maçları kazanıyor ama bu maçlardan sonra hiç kimsenin sesi çıkmıyor nedense?

Daha cok var boyle pozisyonlari. Olmayan faullere faul calinmasi ve fenevin puanlar toplamasi gibi.

Ersin düzen'i tebrik ediyorum. Daha da iyilerini bekliyoruz.

O zaman desene bir kınama da TRT ye gelir şike yönetiminden;

" Hakemlerin masum kararlarını hedef haline getiren TRT yi kınıyoruz " diye :D

Bu arada 1.55 teki Canerin elle oynaması resmen Yunuzun gözü önünde ve eliyle resmen pas veriyor.

Şunu UEFA ya göndersen yeter zaten

Geri
Üst Alt