trt'nin türk bayrağını yarıya indirmesi

Muhammed Mutlu

Tecrübeli Üye
00.00 itibariyle gerçekleştirilen eylemdir, 17 aralık operasyonuyla alakalı olduğu hususunsa şiddetli şüphe vardır..

oYgkVo.png

PYqr1v.png

Yok,1 gün yas ilan edildi Pakistan'da olan okul saldırısı sebebiyle...

Zırt pırt yas ilan edilir oldu... Bu saldırıyla ilgili açıklama doğru dürüst kınama bile yapmadan alel acele yas ilan edildi fırsat mı kolluyorlardı acaba

Yas ilan etmek ne kolay şeymiş vatandaşın bile haberi yok

1 günlük yas ilan edildi - Milliyet Haber

insan bir arastırır öyle baslık açar :) şikecilerin forumu gibi oldu muhalefet olan herkes bir baslık acıyor artık . zaten taraftar olarak parçalanmış durumdayız bari burda taraf olmayalım

Araştırmadığımı kim söyledi, ben yas sebebiyle olduğuna inanmıyorum,

Türkiye'de pkk okulları basarken; Soma'da, Ermenek'te insanlar ölürken nerdeydi bu yas, ben bayrak indirildiğini hiç hatırlamıyorum..

Pakistan işin tuzu biberi olmuş işte.

Tarihten dolayı birazcık subliminallik içeriyor bence de.

Daha önce de yas ilan edildiğinde bu bayrağı yarıya indirdiler mi ona da bakmak gerekir.

Velev ki her şey normal tamamen iyi niyetli yas ilanı, halkının bundan haberi yok tvlere bakıyorum tüm eğlence programları aynen devam bu nasıl yas!!!

yas ılan edılebılır de tvlerde bayragı yarıya kadar ındırıldıgını gosterıldıgını hatırlamıyorum ben hıc bı yas gununde..hatırlayan var mı ?

türk bayrağını önemseyen adam başlıkta türkü mümkün olsa üstü çizili yazacak
neredeyiz biz

Akpli değilim ama'cılar başlığa toplanmış :D

Böyle muhalefete böyle iktidar.Akp tarihin en şanslı partisi valla.
Yıllardır muhalefetin kötü olduğu konuşuluyor da biraz daha detaylı bakınca öyle değil. KK mükemmel bi bütçe konuşması yaptı, keza aynı bütçe görüşmelerinde mhpli chpli bir çok mv akplilerin gözüne baka baka cevap veremeyecekleri şeyler sordular söylediler. Nitekim Davutoğlu cevap vereceğim diye çıkıp siz darbecisiniz vs diyip cevap vermeden bitirdi. Ama satılık ve yalaka medya görevini yıllardır layıkıyla yerine getirdiği için göremiyoruz hiçbir şeyi. Ve dikkat ettiyseniz hiçbir akpli lider hiçbir muhalif ile tarafsız veyahut herhangi bir medyada karşı karşıya gelmiyor. Sadece yalaka belli başlı gazetecilerle karşısında hiçbir muhalif olmayan programa katılıyorlar. Biz de muhalefet çok kötü sanıyoruz

Yıllardır muhalefetin kötü olduğu konuşuluyor da biraz daha detaylı bakınca öyle değil. KK mükemmel bi bütçe konuşması yaptı, keza aynı bütçe görüşmelerinde mhpli chpli bir çok mv akplilerin gözüne baka baka cevap veremeyecekleri şeyler sordular söylediler. Nitekim Davutoğlu cevap vereceğim diye çıkıp siz darbecisiniz vs diyip cevap vermeden bitirdi. Ama satılık ve yalaka medya görevini yıllardır layıkıyla yerine getirdiği için göremiyoruz hiçbir şeyi. Ve dikkat ettiyseniz hiçbir akpli lider hiçbir muhalif ile tarafsız veyahut herhangi bir medyada karşı karşıya gelmiyor. Sadece yalaka belli başlı gazetecilerle karşısında hiçbir muhalif olmayan programa katılıyorlar. Biz de muhalefet çok kötü sanıyoruz
Muhalefet derken Chp ve onun yöneticilerinden bahsetmedim tam olarak.Gerçi onlarda bazen yapıyor ucuz muhalefet ama bu konu hakkında spesifik konuştum yani o kadar eleştirilecek şeyler dururken bu başlığı açmak sinekten yağ çıkarmaya çalısmak gibi bişey.Böyle olunca gerçekten muhalefet edilmesi gereken şeyler ciddiye alınmıyor çünkü zaten ne yaparsa hep eleştiriliyor iyi kötü bakılmaksızın.

zeka kupler toplulugu hemen konu acmis .. pakistanda olan olaylardan dolayi yas ilan edildi adam olun azicik adam .

Muhalefet derken Chp ve onun yöneticilerinden bahsetmedim tam olarak.Gerçi onlarda bazen yapıyor ucuz muhalefet ama bu konu hakkında spesifik konuştum yani o kadar eleştirilecek şeyler dururken bu başlığı açmak sinekten yağ çıkarmaya çalısmak gibi bişey.Böyle olunca gerçekten muhalefet edilmesi gereken şeyler ciddiye alınmıyor çünkü zaten ne yaparsa hep eleştiriliyor iyi kötü bakılmaksızın.

Ben de siyasi muhalefetten bi çıkarım yaptım. Aslında Türkiye'de kötü muhalefet yapılmıyor. Ama işte "şunu eleştirebilirsin ama bu eleştirilecek şey değil" filan diye kısıtlanmaya çalışılıyor. Binbir çeşit muhalefet var, hepsinin de farklı doğruları var. Her şey eleştirilebilir

Geri
Üst Alt