Muhammed Mutlu
Tecrübeli Üye
- 10 Kasım 2013
- 5.183
- 0
- 633
00.00 itibariyle gerçekleştirilen eylemdir, 17 aralık operasyonuyla alakalı olduğu hususunsa şiddetli şüphe vardır..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yıllardır muhalefetin kötü olduğu konuşuluyor da biraz daha detaylı bakınca öyle değil. KK mükemmel bi bütçe konuşması yaptı, keza aynı bütçe görüşmelerinde mhpli chpli bir çok mv akplilerin gözüne baka baka cevap veremeyecekleri şeyler sordular söylediler. Nitekim Davutoğlu cevap vereceğim diye çıkıp siz darbecisiniz vs diyip cevap vermeden bitirdi. Ama satılık ve yalaka medya görevini yıllardır layıkıyla yerine getirdiği için göremiyoruz hiçbir şeyi. Ve dikkat ettiyseniz hiçbir akpli lider hiçbir muhalif ile tarafsız veyahut herhangi bir medyada karşı karşıya gelmiyor. Sadece yalaka belli başlı gazetecilerle karşısında hiçbir muhalif olmayan programa katılıyorlar. Biz de muhalefet çok kötü sanıyoruzBöyle muhalefete böyle iktidar.Akp tarihin en şanslı partisi valla.
Muhalefet derken Chp ve onun yöneticilerinden bahsetmedim tam olarak.Gerçi onlarda bazen yapıyor ucuz muhalefet ama bu konu hakkında spesifik konuştum yani o kadar eleştirilecek şeyler dururken bu başlığı açmak sinekten yağ çıkarmaya çalısmak gibi bişey.Böyle olunca gerçekten muhalefet edilmesi gereken şeyler ciddiye alınmıyor çünkü zaten ne yaparsa hep eleştiriliyor iyi kötü bakılmaksızın.Yıllardır muhalefetin kötü olduğu konuşuluyor da biraz daha detaylı bakınca öyle değil. KK mükemmel bi bütçe konuşması yaptı, keza aynı bütçe görüşmelerinde mhpli chpli bir çok mv akplilerin gözüne baka baka cevap veremeyecekleri şeyler sordular söylediler. Nitekim Davutoğlu cevap vereceğim diye çıkıp siz darbecisiniz vs diyip cevap vermeden bitirdi. Ama satılık ve yalaka medya görevini yıllardır layıkıyla yerine getirdiği için göremiyoruz hiçbir şeyi. Ve dikkat ettiyseniz hiçbir akpli lider hiçbir muhalif ile tarafsız veyahut herhangi bir medyada karşı karşıya gelmiyor. Sadece yalaka belli başlı gazetecilerle karşısında hiçbir muhalif olmayan programa katılıyorlar. Biz de muhalefet çok kötü sanıyoruz
Muhalefet derken Chp ve onun yöneticilerinden bahsetmedim tam olarak.Gerçi onlarda bazen yapıyor ucuz muhalefet ama bu konu hakkında spesifik konuştum yani o kadar eleştirilecek şeyler dururken bu başlığı açmak sinekten yağ çıkarmaya çalısmak gibi bişey.Böyle olunca gerçekten muhalefet edilmesi gereken şeyler ciddiye alınmıyor çünkü zaten ne yaparsa hep eleştiriliyor iyi kötü bakılmaksızın.