Trump İstedi, İnfantino Hemen Halletti: Balogun'un Cezası Ertelendi

Batı dünyası hep böyleydi atom bombaları, soykırımlar, sömürgeler

günaydın dostum dünya budur

Türk önde Türk ileri!

Adamlar en azından eli yüzü düzgün bir sistem kurabilmişti. Onları yapıp aksine insanlarını köle gibi yaşatan medeniyetler de var.

Gelinen noktada demokrasi popülist sağcıları iktidara getirdi onlar da eli yüzü düzgün ülkelerin içinden geçti.

AMERİKA'YI ŞAMPİYON YAPACAKLAR.

df66ce40-6920-11ed-8ce3-87a827728f5e.jpg.webp

Blatter'den daha rezil hale gelmeyi nasıl başardın kel

Herkesin atladığı şey, ABD başkanının modern Roma İmparatoru seviyesinde olmasıdır. Evet henüz 250 yaşında ama tıpkı Roma gibi 1000 yılı görecek. Yıkıl enkazını göreyim gibi sloganlar atılabilir ama dünya öyle bir yer değil.

Çok mu iddialı, dramatize bir mesaj oldu? bence Trump isterse turnuvanın bu aşamasında İsrail milli takımını bile davet edip oynatabilir

Herkesin atladığı şey, ABD başkanının modern Roma İmparatoru seviyesinde olmasıdır. Evet henüz 250 yaşında ama tıpkı Roma gibi 1000 yılı görecek. Yıkıl enkazını göreyim gibi sloganlar atılabilir ama dünya öyle bir yer değil.

Çok mu iddialı, dramatize bir mesaj oldu? bence Trump isterse turnuvanın bu aşamasında İsrail milli takımını bile davet edip oynatabilir
Dostum max 50 yıla abd kalmayacak

hiç sanmıyorum maalesef. bir defa konumları mükemmel, yani işgal edilemez bir ülke. deniz kuvvetlerinin kara kuvvetlerinden bile güçlü olduğu bir ülke. bizim ileri drone teknolojisine adamlar 30 yıl önce sahipti
Kendi içinde bölünecek bu silahlanma ile

Trump dese ki ABD milli takımı bundan sonra maç yapmayacak, finalde rakibini bekliyor yoksa ne kadar sponsor var hepsi çekilecek diye.

FIFA kural uydurur elenmeyen ev sahibi takım direkt finale oturur diye. Sonra da Meksika'nın içinden geçip işi bitirirler.

Geri
Üst Alt