Arif Çelik
Berlin Panteri
- 18 Temmuz 2014
- 47.176
- 25.765
- 2.808
Reisin dut pekmezi önerisi daha mantıklıydı!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ya Sarı King haklıysa?
Benim gozumde Trump > Biden. Trump maalesef mal, ama Biden dahada mal. Boyle aciklamalari ciddiye alan zaten ne bileyim yani dinlemesin.Biden iki lafı biraraya getiremiyor zaten. Ondan birsey olmazda bu peruk takan solaryumcu trump'u iyi yapmaz ki. Önce patriotu versin.
Douchebag vs turd sandwichBenim gozumde Trump > Biden. Trump maalesef mal, ama Biden dahada mal. Boyle aciklamalari ciddiye alan zaten ne bileyim yani dinlemesin.
Ne dedim size. Refik hocayı dinleyin . Adam koskoca ABD'nin başkanı olmuş. Gerçek olarak böyle bir cümle kurmasının ihtimali olduğuna nasıl inanıyor bu kadar millet hayret vallaEspri falan yapmak istemiştir. Bırak ABD'yi hiç bir devlet başkanı bu kadar salakça konuşamaz. Adam muhtemelen şaka maksatlı konuştu. Ama ciddi gibi söyledi
Mi Note 10 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
xDNe dedim size. Refik hocayı dinleyin . Adam koskoca ABD'nin başkanı olmuş. Gerçek olarak böyle bir cümle kurmasının ihtimali olduğuna nasıl inanıyor bu kadar millet hayret valla
Ekli dosyayı görüntüle 79049
Mi Note 10 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi