TSBL Şampiyonluk Maçı | Galatasaray 62-28 Bornova Barışgücü | M.S. | ŞAMPİYON!

Vasfi Vural

ɯҽ Ⴆҽʅιҽʋҽ ιɳ ɠαʅαƚαʂαɾαყ
GalataSarayı Efendileri
B_20127_b.jpg

Engelsiz Aslanlar Cumartesi Günü Şampiyonluk Maçına Çıkıyor

Galatasaray Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi 16. hafta müsabakasında Bornova Barışgücü ile karşılaşacak.

Karşılaşma İstanbul Ahmet Cömert Spor Salonu'nda 10 Mayıs Cumartesi günü saat 14.00'de başlayacak.

Maç: Galatasaray - Bornova Barışgücü

Salon: İstanbul Ahmet Cömert Spor Salonu

Tarih: 10.05.2014

Saat: 14.00

Engelsiz Aslanlar 15 hafta sonunda Terkerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi'nde 30 puanla en büyük rakibi Beşiktaş RMK Marine'nin iki galibiyet ve ikili averajda önünde, ligde namağlup lider durumda bulunuyor.

Engelsiz Aslanlar, müsabakayı kazanması durumunda Telerkeli Sandalye Basketbol Süper Ligi'nin bitimine 2 hafta kala şampiyonluğunu ilan edecek.

Galatasaray Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı'nın Süper Lig'de 7 şampiyonluğu bulunuyor. Engelsiz Aslanlar'ı 4 şampiyonlukla İzmir Büyükşehir Belediyesi ve 2 şampiyonlukla Beşiktaş RMK Marine takip ediyor.

B_20165_b.jpg

Özgür Gürbulak: Şampiyonluğu Taraftarımızla Kutlamak İstiyoruz

Galatasaray Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı Kaptanı Özgür Gürbulak, Cumartesi günü oynanacak olan Bornova Barışgücü maçı öncesinde resmi internet sitemize açıklamalarda bulundu.

Zor bir sene geçirdiklerini belirten Kaptan Özgür Gürbulak, ''Hocamız Sedat İncesu önderliğinde bütün sezon boyunca takım olarak çok çalıştık. İlk olarak Avrupa Şampiyonu olduk. Şimdi sıra sekizinci defa Türkiye'nin en büyüğü olmaya geldi. Ümit ediyorum, bu hafta alacağımız galibiyetle sekizinci defa bu onuru yaşayacak ve Engelsiz Aslanlar olarak müzemize bir kupa daha kazandıracağız. Ben taraftarlarımızı Cumartesi günü oynayacağımız Bornova Barışgücü maçına, birlikte şampiyonluk sevincini yaşamaya davet ediyorum. Takım olarak şampiyonluğumuzu taraftarımızla kutlamak istiyoruz'' dedi.

BnRnZUaIYAAKWZJ.jpg

Galatasaray 62 - Bornova Barışgücü 28

Şampiyonlar :) :)

Geri
Üst Alt