TSL 08/09 Sezonu Sona Erdi | 5. yiz

Cevap: Biten: 23, Kalan: 11 | HEDEFİMİZ -İNADINA- ŞAMPİYONLUK !!!

Takım çok yorgun dönecek ve deplasmanda oynuyoruz işimiz çok zor ama Galatasaray oyuncuları böyle günler için transfer edildi bu zorluğun üstesinden gelirler onlara güvenim sonsuz!

Takım haftalardır 5. sırada, teknik heyet değişimi olmuş, kondisyonumuz desen zayıf, ki maçlarda tempo koyamıyoruz. 2 kulvard mücadele ediyoruz, bir sürü sakatımız var, AMA,

Taraftar takımına hala güveniyor. Lig TV deki anketteki son durum;

Sizce şampiyon kim olacak?

Sivasspor: %5

Trabzonspor: %11

Beşiktaş: %31

Fenerbahçe: %21

Galatasaray: %32

Ne olursa olsun asla inancımızı yitirmeyiz.

Takım haftalardır 5. sırada, teknik heyet değişimi olmuş, kondisyonumuz desen zayıf, ki maçlarda tempo koyamıyoruz. 2 kulvard mücadele ediyoruz, bir sürü sakatımız var, AMA,

Taraftar takımına hala güveniyor. Lig TV deki anketteki son durum;

Evet o anketi bende gördüm fakat bence bu anketler biraz politik oluyor.

Her sene kim şampiyon olur diye anketler acılıyor tabiki herkes kendi takımına oy veriyor ama bu seferkinde fenerliler umudunu kaybetmiş ve aksine bjk cok güvenmiş

Ama ben biliyorum geçen senede bjk şampiyonluk şarkıları söyledi sonra 3. olarak tamamladılar. Hatta bir beşiktaşlı arkadaşımla yüklü bir paraya iddaasına girmiştm. Ödemedi tabi ayrı konu:D

inanç meselesi.....

Bu akşam kazanırsak şampiyon oluruz

Cevap: Biten: 22, Kalan: 10 | HEDEFİMİZ -İNADINA- ŞAMPİYONLUK !!!

Ya şu maç elimizden uçtu gitti ya off.:(

Puan durumu ve kalan maçlar;

trabzon deplasmanını da öyle yada böyle atlattık ve son 10 haftaya şansımızı sürdürerek girdik.önümüzdeki 8 hafta boyunca gideceğimiz sadece 3 deplasman var.bunlardan biri ibb deplasmanı 50-60 bin taraftarımızla,küme düşmüş hacettepe deplasmanı 20 bin taraftarımızla :) bunun haricinde gaziantep var.onu da bir şekilde atlatabiliriz.yani inönüye gidene kadar inanılmaz bir fikstür avantajı bekliyor bizi.

Önümüzdeki 6 hafta görün Bjk ve Sivas'ı.En az 8 puan kayıp.;)

BEŞİKTAŞ

bjk'ın gideceği üst üste 3 deplasman sivas,kocaeli,eskişehir.biri şampiyonluk diğer ikisi düşme potasında.sivastan beraberlik bizi ihya eder.kocaeli son haftalarda inanılmaz futbol oynuyor ve buna rağmen daha kazanmaları lazım.beşiktaş maçına da çok asılacaklardır.eskişehir zaten sahasında çok etkili bir takım ne fb,ne de bize geçit vermediler.onlarda düşmemek için bjk maçına asılacaktır umarım o maça kadar potada kalırlar.ankaragücü deplasmanı var daha ki ankaragücü ile ne kadar papaz olduklarını herkes biliyor.son hafta da denizli deplasmanı.eğer denizli de son haftada düşme potasında olursa yeni bir 14 mayıs vakası olabilir.iç saha maçlarına bakarsak kayseriyi yenmek kolay iş değil sert savunma yapıyorlar.bursa ile olan münasebetleri maçı zorlu hale getirebilir.fb'ye karşı içerde 3 yıldır kaybediyorlar.sondan bir önce de bizi konuk edecekler.o maça bizim gerimizde çıkarlarsa imkanı yok kazanamazlar.

FENERBAHÇE

şampiyonluk yarışı içinde işi en zor olanı.hem puan olarak gerideler hem de yığınla zor deplasmanları var önlerinde.ali sami yenden çıkarmamamız şart zaten.bjk da bu sezon daha dirençli kazanmaları zor ihtimal.trabzona son hafta şampiyonluk ilan etmeden giderlerse sağ çıkamazlar zaten ordan.ayrıca bursa ve antalya deplasmanları da kolay değil.biz ikisine de yenilmiştik fb'den de aynı performansı bekliyorum.ankara deplasmanında aykut faktörüyle kazanırlar.iç saha maçlarına bakarsak hepsi düşme derdinde olan takımlar.konsantre olmazlarsa kayıp yapabilirler kocaeli maçı gibi.

SİVASSPOR

kalan deplasmanlarından denizli ve konya maçları çok zor olacak.ikisi de potada olan ekipler.konya ile aralarında bir rekabet de söz konusu.gaziantep deplasmanları var ama bence bunu kazanırlar.anadolu dayanışması olabilir gaziantep rahat çünkü.hacettepey de alırlar.son hafta ise mabedden çıkmaları bizim kontrolümüzde.eğer kazanmamız gerekirse 5 atarız.iç sahada bjk ve trabzon maçları zor maçlar.bunlarda beraberlik bizim çok işimize yarar.diğerlerini alma ihtimalleri yüksek.

TRABZONSPOR

trabzon her ne kadar deplasmanda daha iyi sonuçlar alsa da gaziantep,sivas,kocaeli ve eskişehir deplasmanları çok zor onlar için.kadroları bu deplasmanlarda kazanma açısından pek yeterli değil.son 3 haftada 8 puan kaybettikleri avni aker'de ise ligin rahat takımlarıyla oynamaları avantaj.son hafta fb maçı çok enteresan hale gelebilir.

GALATASARAY

dış sahada gaziantep deplasmanı zor ama rakibin ligin en rahat takımı olması avantaj.mutlaka kazanılması gerekiyor.ibb ile olimpiyat stadındaki maç taraftar sıkıntısı olmayacak.rakibin düşme hattında olması maçı zorlaştırabilir.hacettepe ile 30. haftada oynayacağımız maç kağıt üzerinde çok kolay duruyor.o haftaya kadar hacettepe matematiksel olarak da düşmüş olabilir.son deplasman da beşiktaş ile inönüde.eğer puan olarak önde gidersek kesinlikle istediğimizi alırız.geçen yıllarda bunun örnekleri çok fazla.iç saha maçlarına bakarsak eskişehir maçı zor da olsa geçeriz diye düşünüyorum.fb'yi sami yende yenmek boynumuzun borcu.ankaraspor ligin iyi ama rahat takımı çok sorun yaratmazlar.ankaragücü düşme potasında olursa bize direnir ama bu dirençleri puan almaya yetmez diye düşünüyorum.gençlerbirliği 32. haftaya kadar ligin iddiasız takımlarından biri olur tahminimce çünkü 4 puan üsteler şuan ve iyi bir grafikleri var.son hafta da sivas'la görülecek bir hesabımız var.kısacası fikstürümüz çok ama çok güzel.tek sorun uefa'da devam edersek oluşacak yorgunluk,konsantrasyon dağınıklığı ve sakatlık sorunları olabilir.bunların da üstesinden gelebilecek çaptayız.bence şampiyonluğun en büyük adayı 5 puan farka rağmen GALATASARAY.

biten 24 olacak beyler, tamam anlıyorum keşke 22 haftada bu kadar puan toplasaydık diyorsunuz da kalan 10 yani:) düzenleme gelir sanırım...

Cevap: Biten: 24, Kalan: 10 | HEDEFİMİZ -İNADINA- ŞAMPİYONLUK !!!

Sampiyonluk nagmeleriiiii inletiyor Saaaamiyeeeniiiiiiiiiiii

haftaya oynayacagimiz eskisehir maci cok önemli.eskisehir üst üste önce bizle sonra ezik

f5le oynayacak iki istanbul deplasmani yani.eskisehiri ali samiyende eli bos gönderip kariköye topla tüfekle gitmesini saglamaliyiz ki eger yenersek eskisehiri eskisehir kariköyden mutlaka puan alacaktir.les kargasi 8esiktasa baktigimizda ise gelecek haftadan itibaren kaymakli fikstür (Yani cok zor fikstur)sirasiyla sivas,kayseri,kocaeli,bursa,eskisehir,f5 kendilerini bekliyor.yok artik öyle kolay fikstür allahin abaz les kargalari sizi.bu 6 mac 8tasin sonunu hazirlayacagini düsünüyorum.sivasa baktigimizda ise kücük kulüp olduklari icin sampiyonluk stresini bilmedikleri icin vede akabinde bu stresi kanimca kaldiramayacaklari icin bu ayilari rakip olarak görmüyorum.kaldiki bana göre sivasla aramizda sadece 2 puan var cünkü son macta hesabi kesip gol manyagi yapacagiz yaptiklari cirkefliklerden sonra.f5 bakarsak cok zorlu fiksturleri var bu zorlu fiksturden cikmalari neredeyse imkansiz benim icin ezik f5 tehlike arz etmiyor bu sene ezik f5 mi???Geciniz..trabzonun ise istikrarsiz performansi ve hic umulmadik maclarda puan kaybedisleri onlari yarista potada fazla kalmayacaginin bir isareti olarak görüyorum.Velhasil sampiyonlugun en büyük adayi olarak GALATASARAYIMIZI görüyorum.

Puan farki nin 5 olmasi cok onemli degil cunku daha 10 mac var onumuzde ve fikstur olarak avantajliyiz.Eskisehir macindan sonra 1 haftalik ara var o arada birkac sakat oyuncumuzun donecegini hesaplarsak bence sampiyonluk icin en iddiali takimiz.

Matematik olarak şansımız devam ediyor.1 puan daha kaybedersek şampiyonluğu unutalım.Şampiyon olmak istiyorsak 10'da 10 yapmalıyız.

Galatasaray ın 5.olması kimseyi aldatmasın.Şampiyonluğun en güçlü adayı Galatasaray.medya denen nazlı yaratıklar Beşiktaşı öve öve bitiremiyorlar.acaba diğer takımlarda takımnın yarısı olmasa ve haftada 72 saat arayla üst üste zorlu deplasmana çıksalar bangır bangır ağlayıp sızlarlar..bizi onlardan ayıran fark budur işte..trabzon maçındı çıkıtkk aslanlar gibi mücadele ettik hatta son 10 dk dayanabilseydik 3 puanı bile koparabilirdik sağlık olsun diyelim.inşallah hamburug deviririz ondan sonra önümüz açık

herkese herşeye inat şampiyon olucaz buna inanıyorum kalan bütün maçları kazanıcaz inş

5 puanlık fark kolayca erir ama daha inançlı oynamalıyız.

Geçen yıl, 24. haftada BJK 'a 1-0 yenilip liderliği devretmiştik.

27. haftaya kadar BJK lider kaldı sonrasında İ.B.B 'ye yenilip, liderliği F.Bahçe 'ye devretti.

28 'de puan farkını 2 'ye kadar yükselten Fenerbahçe ise, 32. haftada bize yenilinceye dek lider kaldı.

Sonrası malumunuz. :D 6 puan fark. :)

Daha "çok hafta var çoook" diyerek hepinize iyi akşamlar diliyorum ... :)

Geri
Üst Alt