TSL 08/09 Sezonu Sona Erdi | 5. yiz

GSC Root

Root Administrator
Yönetici
Administrator
Root Administrator
13. hafta sonunda puan durumumuz aşağıdaki şekilde oluştu.

Şampiyon olacağız bir kere,bunu yazın bir kenara. :)

Ekstra olarak FTK,UEFA bunlardan birini alalım diyorum ben.

inanıyoruz şampiyon olacağız ayrıca yanında ikinci bir uefa neden olmasın...

Zaten forum çökmeden öncede yazmıştım şimdide yazıyorum bu sene şampiyon Galatasaray.

Bu arada bana şimdi skor taraftarı diyebilirsiniz ama Skibbe geldiğinden beri ilk kez bu kadar doğru hamleler yaptı ışığı gördü kanımca. İnşallah oda yavaş yavaş daha iyi olur.

Baros'un 8 gole ulaşmasına sevindim.Her hafta 2'şer gol atarsa gol kralı olur.Biten: 34, Kalan: 0 Şampiyon Galatasaray.

aslında bana kalsa bu sezon bi trabzonun,bi sivasın kayserinin felan (aslında fenev hariç herkesi:)) şampiyon olmasını isterim ama malum seneye şamğiyon direkt Şampiyonlar Ligi'ne gidiyo onun için BİZ ŞAMPİYONUZ

14.Hafta gol krallığı yarışı kızışacak.

Gol Krallığı

10 Gol Mehmet Yıldız (Sivasspor)

8 Gol Baros (Galatasaray)

7 Gol Nobre (Beşiktaş)

7 Gol Mehmet Çakır (Ankaraspor)

6 Gol Youla (Eskişehirspor)

14.Hafta gol krallığı yarışı kızışacak.

Gol Krallığı

10 Gol Mehmet Yıldız (Sivasspor)

8 Gol Baros (Galatasaray)

7 Gol Nobre (Beşiktaş)

7 Gol Mehmet Çakır (Ankaraspor)

6 Gol Youla (Eskişehirspor)

Bir arkadaşımız asist krallığını da tuttuysa o değerleri buraya alalım. (Malum eski forumda bu verilerim uçtu :D:S)

Mehmet Yıldız gol kralı olacaktır,Sivas'ın yükünü o çekiyor.Tabi bir sakatlık çıkmazsa...

Şampiyonluğa Adım Adım İlerliyoruz,Önümüzde Ankaragücü Macı Var,Zor Geçiceğini Düşünmüyorum Ama Her Deplasman Zordur . .

Lincoln sene sonu her türlü asist kralı,Baros ise ya gol kralı yada 2. olur.Şampiyonluğu garanti göremiyorum pek ama,inş yine oluruz.:) 2.lik de keser beni,yeter ki UEFA'da yapalım bişeyler.;)

Bu sözümü not ederseniz sevinirim.Beşiktaş'ı yenip lider olacağız!

Mehmet Yıldız gol kralı olacaktır,Sivas'ın yükünü o çekiyor.Tabi bir sakatlık çıkmazsa...

Devre arasi %90 bizde denebilir. Kalli her transfer sezonunda Mehmet'i yonetimden istedi. Mehmet'te gecen devre arasi Galatasaray'a soz verdim demisti. Bu sefer illaki olucak bu transfer.

Mehmet Yıldızın Bize Geleceğini İstemem,Kötü Futbolcu Demiyorum Muhteşem Bir Forvet Ama Bizim Forvetlerimiz Baros,Ümit ve Nonda 4. Forvete İhtiyacımızın Olduğunu Düşünmüyorum . .

Geri
Üst Alt