TSL 08/09 Sezonu Sona Erdi | 5. yiz

Cevap: Biten: 19, Kalan: 15 | 3.yüz | (HEDEFİMİZ ŞAMPİYONLUK..)

Lig başlamadan önce bu kadro bu ligde 10 puan fark ile şampiyon olur diyordum.Tabi bu sözleri söylerken skibbe ve hakem faktörünü işin içine katmayınca böyle oldu..

Cevap: Biten: 19, Kalan: 15 | 3.yüz | (HEDEFİMİZ ŞAMPİYONLUK..)

Bu kötü gidişe ve Skibbe ye rağmen şampiyon olcamıza inanıyorum. Hatırlayın geçen sene UEFA da 5 tane yiyerek elendik ardından Sami Yen de Kasımpaşa ya yenildik ondan sonra İnönüde bjk ye yenildik ama sezon sonunda Feldkamp a rağmen şampiyon olduk. Bu senede neden olmasın ama geçen sene son 6 hafta Feldkamp yoktu...

Cevap: Biten: 20, Kalan: 14 | 3.yüz | (HEDEFİMİZ ŞAMPİYONLUK..)

ben sampiyonluktan vzgeçtim ligi 2. olarak bitirebilirsek ne ala ama bu iş adnan sezgin ve skibbe ile olmaz yazık geçen sene canım kadro bu sene muhteşem transferler ama futbol ve güç olarak 1 adım bile ileri gidemedik ovun eserinle adnan sezgin buyuk başkan sana hala tahammul ediyorya onada ne diyeceğimi bilemiyorum.

Henüz ligin bitmesine çoook hafta var ben sonuna kadar inanıyorum bu takıma hakemler ve dış faktörler olmadıkça kesinlikle şampiyon olacağız.

Galatasarayımıza 2009 yılı yaramadı!

İlk yarının son 4 karşılaşmasında 13 gol atan Aslan, 2009 yılında oynadıkları 4 maçta sadece 3 kez gol sevinci yaşadı.

Lincoln'ün sürüklediği Aslan, Aralık ayında 3 Ankara takımıyla oynadığı maçlarda 9 gol atmış, 2008'i 4-2'lik skorla biten Beşiktaş derbisi galibiyetiyle kapatmıştı.

Lincoln'ün oynamadığı 6 maçta 1 galibiyet, 2 beraberlik ve 3 mağlubiyet alan Galatasaray böylece tam 13 puan kaybetti.

Kaynak: Sabah

2009 değil yatmak yaramadı.!! millet 3-4 gün izin yapıp sen takıma 12 gün izin verirsen haliyle sahada böyle bitkin güçsüz olur oyunu domine edemez gelene gidene yenilirsin. Gs anca 3-4 haftaya kendine gelir ama iş de işten geçer geçmiş olsun.

şampiyon olmasakta olur 2. olup en azından şampiyonlar ligine gideriz

İnanç tamam ama realist olduğumuzda şampiyonluk zor gürünüyor.14 maç kaldı.14'te 14 yapsak ancak geçen seneki performansımıza yetişiriz.(79 puan)

Matematiksel olarak şampiyon olmak olasılığımız sürdüğü müddetçe hedefimiz şampiyonluk..

Sadece bu..

Eğer Kocaeli maçıyla birlikte bir galibiyet serisi yakalabilirsek şampiyonluk şansımız halen yüksek.

Zor ama imkansız değil.

Şampiyon olma ihtimalimiz %40'a düştü.Bu sezon şampiyon olmak istemiyorum.Yeter ki UEFA Kupası'nı kazanalım.UEFA Kupası'nı kazanacağız diye kötü performans göstermemeliyiz.

Uefa şampiyonluktan daha zordur.

eğer toparlanırsak kesinlikle şampiyon oluruz ligi alıp götürecek takım yok ama toparlanmamız şart...kim 7 puan fark var diyor fark şu an 5..beşiktaş trabzonu inönüden çıkarmaz...

bu takıma 2. devre ne oldu inanamıyorum ilk yarının sonunda takır takır top oynuyorduk yazık...bir lincoln takıma bu kadar etki etmemeli...arda düşünsün gerisini sanki zorla maça çıkarıyorlar haklı sebepleri olabilir ama bu onu haklı yapmaz...

Bence kendine gelirse takım şampiyon oluruz ama iyi oynamamız lazım mutlaka...

ne dedik puan farkı 7 olmaz demedim mi:))))

Fark sadece 5 puan! 2005-2006 sezonu hatirlatirim. FB ile 7 puan fark vardi, ama sonuçta 2 puan farkla sampiyon olduk!

Daha koskoca (3x14) 42 puan var!

Geri
Üst Alt