TSL 08/09 Sezonu Sona Erdi | 5. yiz

Cevap: Biten: 25, Kalan: 9 | 5. yiz...

Büyük Kaptan bizi şampiyon yapıcak..!

Bizler inandık sizde inanın!

Bizim için kupayı alın!

Bülent bey sampiyon filan yapamaz artik, bu basarirsa Galatasaray icin oynayan oyuncularimiz basarabilir ama hic sanmiyorum.

Bülent bey sampiyon filan yapamaz artik, bu basarirsa Galatasaray icin oynayan oyuncularimiz basarabilir ama hic sanmiyorum.

Dediklerine katılıyorum.Rakiplerimiz puan kaybettiği haftalarda kazansaydık şuan şampiyonluğu garantilemiştik.Kalan haftalarda Avrupa kupalarına katılmak için kazanacağız.

Cevap: Biten: 26, Kalan: 8 | 4. yüz...

Takımlar O G B M A Y Av P

1 Sivasspor 26 15 8 3 42 19 23 53

2 Beşiktaş 26 15 7 4 43 23 20 52

3 Fenerbahçe 26 14 5 7 49 28 21 47

4 Galatasaray 26 14 5 7 49 32 17 47

5 Trabzonspor 26 13 8 5 34 24 10 47

Uzuuun haftalar sonra 5. likten nihayet sıyrıldık.

İnşallah haftaya 3. oluruz.

ampiyonda olsak Korkmazın bunda katkısı olduğunu düşünmeyip Gsden gönderilmesini savunacağım.

Baslikta ki 'Hedef Sampiyonluk' yazisi neden gitti ?

Numan baba bu takımı inler cinler çalıştırıyo sen bilmiyormusun :D

Yuh artik. Katkisi olmaz yani sampiyon olursak öylemi?

Beni koyun onun yerine daha çok olur katkısı.Şampiyon olursak tek katkısı kendine olur 1 sene daha başımızda kalmayı garantiler. Bazı takımlar vardır başındaki insan ne kadar iyi yönetemesede sırıtmaz. Örn Barcelona Guardiola. Ama başına katkı yapan teknik adam geçtiğinde de çok fazla belli eder. Örn Mourinho ve Hiddink.Bizim takımımızda bu örneklerden farksız. Bu arma zaten hersene şampiyonluğa oynar oynuyor da. Zor olan elindekilere baktığında şampiyon olunmaz dedinde şampiyon yapmak . Geretsin yaptığı gibi. Sene başında ve devre arasına kadar kim bu hallere gelcemii düşünüyordu?

Sorma Canerim sorma, birde kendilerini hala savunurlar ya :)

Eh bazi takimlar hocasizda basari elde edebiliyor madem Skibbe varken neden o basariyi elde edemedik biz?

Su saatten sonra sampiyonluk guzel olur ama ikincilikte bu seneyi degerlendirdigimizde cok kotu degildir.Onemli olan sampiyonla ligi potasinda bitirmek ligi.Bir sene daha 21:45te rakiplerin maclarini izlemek istemiyorum seneye mutlaka olmamiz gereken yerde olmaliyiz.

Cevap: Biten: 26, Kalan: 8 | 4. yüz... Hedefimiz; ŞAMPİYONLUK!!!

O değilde..

Arkalardan bir Bursaspor geliyor 41 puanla..Taraftarı ve potansiyeli düşününce neden olmasın diyor insan..

ya gecen seneki gibi birlik beraberlik icinde sampiyon olucaz yada bülent,lincoln tartismalari arasinda yok olucaz. ben bugün mac bittikten sonra takimin tribüne gittigini gördüm tipki gecen sene genclerbirligi macinda oldugu gibi. önümüzdeki 3 takimlada macimiz var hala sampiyonluk sansimiz var, cok zor, ama yinede var.

"yönetim,futbolcu,taraftar"

"sampiyonsun Galatasaray"

Aslında konu açmak istedim ama burada da aynı etkiyi yaratır herhalde.

Bugüne kadar taraftar arasında bölünmeler yaşandı.Lincoln'cüler Bülent Korkmaz'cılar vs.Forumumzda bu konulara açılan topicler yüzlerce sayfa buldu.Ama kimse kimseye kendi düşüncesini benimsetemedi,benimsetemeyecekte.Herkes kendine göre haklı,herkesin doğrusu kendine ama herkesin GALATASARAY'ı aynı.

Onun için benim önerim artık şu dakikadan sonra hem takımızda görevli hiç kimseye hakaret etmemek,hem de taraftar olarak birbirimizi kırmamak için kavgayı,kırıcı tartışmaları bırakıp sadece amacımıza yoğunlaşmalıyız.

O varken şampiyon olamayız,bu varken şu olmaz,şu varken o hiç olmaz,o durdukça maç izlemem diye atıp tutmak yerine bütün düşüncelerimizi sezon sonuna kadar bir kenara atıp sadece GALATASARAY'ımızı destekleyelim.

15-20 tane Lincoln bulunur, ama 1 tane GALATASARAY var.

Aslında bu yazının sabitleştirilip herkesin okumasını sağlamak güzel olur.

Geçen sezon 8 hafta kalımında heyecan bambaşkaydı değilmi arkadaşlar? bi coşmuşluk vardı..

Fakat bu coşkunluk şimdi Sivas ve Beşiktaşda var

Geri
Üst Alt