TSL 09/10 10.Hafta | Fenerbahçe 3-1 Galatasaray | 25 Ekim | Maç sonucu

Cevap: TSL 09/10 10.Hafta | Fenerbahçe 3-1 Galatasaray | 25 Ekim | Maç sonucu

Takım çok kötü oynadı ama psikolojik savaşı Bünyaminin yardımıyla Fb kazandı. Eminim ki Bünyamin gibi şerefsizleri yeneceğimiz günlerde gelecek. Sonuna kadar bu takıma sabır. Daha 1. dakikadan itibaren sert faullerle oyuna başladılar hakem denen adide çanak tuttu ve bizim takımı sindirdiler. Kazım 20 tane faul yaptı birisine sarı ver be christian ardanın kafasına tokat attı faul bile vermedi.

Arkadaşlar takım iyi veya kötü. Elano nun boynunu sıkan Gökhan o atamıyorsun .

Carlos resmen kasti bacakları arasına tekme atıyor. Ama Keita yı görüyorsun.

Emre denen adam "3 kere Ulan bu faül mü diyor" Ayhan a Kasti 2 kere arkadan Elano ya 1 kere tekme savunuyor. daha yaptığı 6 faül var. Atamıyorsun geçtim Kart yok.

GS oynarken hızını kesiyorsun. 3 tane frikiiğimizi kritik yerde vermiyorsun. Avantaj uyguladım diyorsun.

Bu maçın katili Ofsayt gol ve Bünyamin dir...

Yaziklar olsun hepinize. Sen koca hafta maci iple cek hayaller kur takimina guven, ruhsuzlar ordusu ciksin sallana sallana maci versin. Arda'nin da kaptanligina ne oyunu, ne hareketleri yakismadi. Yaziklar olsun hepinize!

bu takıma devre arası acılen 2 yonlu bır orta saha ve defansa hızlı tas gıbı 1 defans hatta 2 tane defans alınmalı

10 sene be 10 sene! asıl önemli olan şampiyonluk tamam ama şampiyon olmayalım da şunlara kadıköyde güzel bir yenelim be abicim, 10 sene ya!

bu arada bu takıma salladığım anlamına gelmesin, çok kötü oynadık ama rijkaard'ın aynı ilk günkü gibi arkasındayız, ilk günkü düşüncelerim zerre değişmedi.

Aynı cümle fenerlilerin hayat felsefesi oldu,bizden olanlar da aynı şeyi söylüyo ya.Onların taraftarından ne farkımız kalıyo diye düşünmeden yapamıyorum.

Arkadaslar en iyisi 2-3 tv izlemeyin yoksa sinirlerimiz hortalayacak

1.gol ofsayt

2.golde penaltı yok!

Keita'nın pozisyonunda hakem düdüğü aksiyon başladığında carlosa faul çalsa keita sinirlenip vurmayacak. Hakem resmen iyi aile çocuguydu!

Skor umrumda değil.

Ali Sami Yen'de görüşeceğiz.

İster avuntu ister başka birşey söyleyin....

Kaybetmek için herşeyi yaptık:005: , neyse gelecek maçlara geçelim artık.

Ardaya yaziklar olsun diyorum ben. Burda Ardanin yerine Kewell oynamali diyenler cok hakliymislar...

Elano geldi ardanın yerine kondu ki koşmuyor bile! Bence arda çok haklı bütün sezon solda oynadı üstüne ortaya çektiler şimdi tekrar sola!! Elano varken oynıyamıyor işte ya anlayın şunu! :S

Aslinda bu takimi 10 senedir neden yenemedigimizi cözmek zor degil. 2001'den beri Ayhan bu takimda torpille mi neyle oynursa artik....

Allah aşkına önü bos bir oyuncu 18'in icine girmek/sut atmak yerine neden kendi etrafinda tur atip geriye pas atar. Top her ayagina geldiginde karnima agrilar girdi:mad::mad::mad::mad:

fenerbahçe taraftarı kadar zavallı bir taraftar görmedim Galatasaray'ı her yendiğinizde şampiyon olmuş kadar sevindiğiniz için teşekkürler, Türkiyenin tek büyüğü olduğumuzu kanıtlıyorsunuz her seferinde..

Sene sonu görüşürüz

Aydın arkadaşımız galatasaray klasında bir adam değildir

Bu kadar koyu düşünmüyorum ama ben de kulaklarını çınlattım Aydın 'ın bugün epey.

Elano, Hakan ve Kewell öbürleri hic bisey oynamadi yaziklar olsun

gun gelır devran doner Allah ın sopası yok hakemlerle nereye kadar

Bravo hakem, bravo !

Yine aynı türküyü söylüyoruz..

Başın öne eğilmesin aldırma gönül aldırma..

Sevgiyle kalın.

Yazıklar olsun Yazıklar. Yazıklar olssuuuuuuuuuuuun. Böyle şerefsizlerin biyer lerini kaldıranlara yazıklar olsun. Ben bi daha kahvede maç felan izlemem. Özellikle Kadıkıöy maçlarını. Bidahakine hayatımı yakarım çünkü elimden bi kaza felan çıkar Allah göstermesin.

Sinirden heryeri kirmak istiyorum yeter be !

Geri
Üst Alt