TSL 09/10 10.Hafta | Fenerbahçe 3-1 Galatasaray | 25 Ekim | Maç sonucu

Cevap: TSL 09/10 10.Hafta | Fenerbahçe 3-1 Galatasaray | 25 Ekim | Maç sonucu

olmuyor be abi

Beklemediğimiz bi sonuç değildi. Rijkaard'ın yapacağı bişey yoktu.

eleştiriler ve göndermek isteyenler olacaktır, kulak asmayın. Yalnız oyunda tanıyamadığım oyuncular vardı, neden böyleydiler anlayamadım. Ve unutmayın ki gerçek Galatasaray'lı bugünde belli olur.

ya fener liler deli gibi her topa koşuyo,bizimkiler fener bizim kaleye giderken bile mal mal bakıolar,bu mu sizin oturtmaya çalıştığınız yöntem??? oturmasın o zaman o!! hee bide arkadaşlar bu leo franco ile nereye kadar gider bu takım?? defansda acık çok ama bu kadarda değil yaa.offf offf,yazık valla bizlere yazık,bizim kadar istemediler bu maçı,isteseler alırlardı.

Arkadasim ben koyu Fener'liyim ve bu gün GS yense idi büyük harflerle tebrigimi yazicaktim buraya zor olanda bu zaten bunu yazabilmek kendi hirsini enfailini köreltip ona hakim olabilmek...yendik tebrigi bekliyorum....

Tebrik etmeyi biliriz de, bunu bu anda istemen bana garip geliyor. Neticede yangına körükle gitmiş oluyorsun.

Herkesin gergin olduğunu görmüyor musun?

Ne olursa olsun Şampiyonuz. Bizim aşkımız renklere galibiyete değil.

Kewell'la başlamalıyız dedim. Rijkaard beni dinlemedi.

Arda Turan ve Ayhan maçın içine ettiler. Eğer Kewell'la başlasaydık sonuç çok daha farklı olabilirdi..

Bıktım artık böyle hayal kırıklığına uğramaktan bıktım.. illallah geldi..

Ayhan'la mayhanla olmayacak bu iş... Keita desen maç adamın umrunda diğil yok boş yere takımı 10 kişi bıraktı.. Aydın desen 100'de 100 golü kaçırdı.. Futbolcuların topuna baksan psikolojik olarak maça bitik başlamışlar zaten.. Rijkaard'ın Ayhan denen adama 90 dakika sabretmesine okadar şaşırdımki sinirden duvarı tekmeledim. Ben böyle rezalet görmedim. Elano desen adam uyuyor hiçbirşey yapmadı..

Hakan Balta ve Kewell ve Sabri.. bu 3 adamdan başka kimse hiçbirşey yapmadı...

Maçın içine eden Ayhan ve Arda'ya ve Keita'ya tekrar sevgilerimi gönderiyorum..

Teşekkürler bu taraftarı böyle yıktığınız için... Gerçi Rijkaard ne yapsın, ben olsam Ayhan'dan 50 kat daha iyi oynarım...

REZALET...

Parası neyse toplayıp alalım şu hakemi.

Sakin olun arkadaşlar.

Baros'un %80 Ayak tarak kemiği zedelenmiş veya kırılmış!!

Bünyamin A.B.V. daha maçın başında Emre denen adamın kasti faülüne güldün!!

Tüm aylığımı yarın iddaya girdiğim arkadaşlara vereceğim.

Tebrik etmeyi biliriz de, bunu bu anda istemen bana garip geliyor. Neticede yangına körükle gitmiş oluyorsun.

Herkesin gergin olduğunu görmüyor musun?

Sanirim haklisin abdullah bazen herkesi kendim gibi görmekle hata ediyorum..cok gergin forum..

Bakalim Fener'e ceza gelecekmi? Maçtan önce baroninin itmesi.. maç içinde gokhanin elanoya saldirisi.. Hakemin kafasinin yarilmasi? Keitanin gözunun cikarilmasi.. Ana avrat küfürler..

Görecegiz!

Hıncal ne dediyse çıktı, bu ayıp bize yeter... :mad:

Hocam hıncal kıldır tüydür belki ama bazı yazılarını severim.Çok uç noktada bir yazar ancak maç öncesi son yazısında bu şekil oynarsak 6-0 bile tarihe gömülür demişdi.6-0 olmadı belki ama 3 yedik gene ve çok kötü bir oyunla.

Ben şahsen her yazarı,çizeri,yanlısı,yansızı yazanları okurum yada dinlerim.Kendi düşüncelerime göre analiz yaparım.Evet Galatasaray taraftarıyım ama at gözlüğü ilede bakamam.Bu forumda en sevilmeyen yazarları takip derim,bazı düşünceleri doğru tespit oluncada hakkını vermek lazımdır diye düşünüyorum ben.

Hıncal uluçda kimse sevmesede görüyoruzki bazı şeylerin aynı kaldığının özetini bize yazdı maç öncesi.Ben şahsen hak veriyordum ama bunu anlatacak bir mecal bulamamışdım kendimde.Bazı gerçekler ve doğrular insanın içini çok acıtır.Malesef maç öncesi yazdığı çoğu şeyin doğru çıkması şimdi oluşan tabloda elbetteki bizleri çok üzüyor..

Şimdi burda golün ofsayt olması,alexin penaltısının doğru olmaması gibi şeyler bence çok basite kaçmakdır.Maçda topmu oynadık yada fenerden çokmu istedik maçı? bunları tartışmak lazım bence,aynı hıncalın dediği gibi malesef.

İlk golleri ofsayt kokuyor,2. penaltı değil,3.nün nasıl geldiği belli zaten,maç öncesi ve sırasında olanlar zaten rezalet.Ama hiçbir şey takımımızın oynadığı ödlekçe oyunu arka plana ittirmiyor.Koskoca maç orta alanda saçmasapan pas yaparak geçti.Evet iyi pas yapan takımız ama olması gereken paslar bunlar mıydı? 3 pas yaptıktan sonra geri dönünce ne kazandık? Adamlara pozisyonları bile bizzat hazırladık.Hep savunduğum Ayhan'ın yaptıklarını aklım almıyor.Arda'nın top almaya bile çalışmaması ayrı üzücü bişey.Rakip iyi değil ama agresif oynadı.Bizi hataya zorladılar ve bizde buna çok müsaittik.Sonuç olarak hiçbir şeyi haketmedik.Ama keşke adamların bizi takır takır oynayıp yendiğini izleseydim o zaman daha az canım acırdı.

bayan futbol takımı çıksa maça daha sogukkanlı oynardı....

Hele o Keita sana toplara vur diye güvenmiştik rakibe degil...

Hele birde AYHAN ın klasik geri pas verme tiyatrosu vardı. Birde tecrübeli olacak , en fazla kaybıı o yaptı...

2.yarıdaki berbat Fb'ye karşı da Keita kırmızı gordu ya geriye birşey kalmadı takımda...

Hakem direk maça tecavüz etti helal olsun . .

Geri
Üst Alt