Serhat TOSUN
Sarı Üye
- 24 Ocak 2009
- 717
- 0
- 266
Cevap: TSL 09/10 10.Hafta | Fenerbahçe 3-1 Galatasaray | 25 Ekim | Maç sonucu
defans tam bir skandal
defans tam bir skandal
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Adam gibi top oynasak zaten kaybetmezdik ki.
Eğer ki 3 puan alsaydık çok sevineceğimiz bir maç için
"sadece 1 maç kaybettik, o kadar" demek tabiki bu kadar kolay değildir.
Ama yine de aciz gibi bir kelime takımımıza yakışmıyor.
Sami Yen de yapacaginiz her türlü taskinligin olumsuzlugun seneye kadiköydeki macta GS li futbolcularin üstüne baskı ve kasıntı olarak geri dönecegini bile düsünemiyor halen gerilim yanlısı tutumlara devam ediyorsunuz...
3. Her iki takımda da kaliteli oyuncular var ama futbol zekası yüksek oyuncular Fenerbahçe'de daha fazla. Galatasaray'da bu oyuncular arasında sayabileceğim Kewell'ın ilk 11'de başlamaması da bizim lehimize bir teknik adam yanlışıydı Rijkaard adına.
futbol zekasi fenerde mi fazla ? Yapma lütfen ya ozaman Twente, Sion vs.. gibi takimlar da fenerden üstün![]()
fenerde maçın durumuna ve gidişe göre oyunun tansiyonunu elinde tutan çok adam var...
bizde bu tip ağırlığa sahip bir kewell vardı bide aslında ayhanda olması lazımdı o yaşa ve başa rağmen ama olamadı...
maç öncesinden başladı tahrik, ama ASY de tahrikin kralı olacak kralı...
futbol zekasi fenerde mi fazla ? Yapma lütfen ya ozaman Twente, Sion vs.. gibi takimlar da fenerden üstün![]()
Öncelikle şunu bilmenizi isterim ki, spor programlarını izlemiyorum. Çok ender. Bahsettiğim görüntüler, kendi çektiğim görüntülerdir ve takdir edersiniz ki, bir televizyon kamerasının çektiği kaliteyle, detaylarla karşılaştırılamaz. O yüzden Bilica'nın yumruğunu görmedim, keza bahsettiğiniz Cristian'ın Arda'ya hareketini. Bu tarz hareketler uzak tarafta olmuşsa, görmemiz haliyle zorlaşıyor. Beni tanıyan arkadaşlar bilir, gördüğümü söylerim ve söylüyorum da.
Yalnız şu 55 bin güzide insanın yaptıklarını biraz açarsanız sevinirim. Küfür edilmedi mi? Edildi ama 90 dakika boyunca değil. Sahaya yabancı maddeler atılmadı mı? Atıldı ama sürekli ve oyunu engelleyecek nitelikte değil! Herkes mi sahaya bir şeyler attı? Kesinlikle hayır! Hatta çoğu zaman bu kişilere tepki gösterdik. Zaten dikkat ederseniz atılan maddeler hep aynı 1-2 noktadandı. Bunlar haricinde bahsettiğiniz başka şeyler mi var? Söyleyin, bilelim de ona göre yorum yapalım.
Ters bir hareketi olmuştur belki Bilica'nın, dediyseniz haklısınızdır ve bu yüzden ona tepkinizi de doğal buluyorum. Ama önceki maçlardan Lugano'ya ve malum sebeplerden ötürü Emre'ye olan tepkinizi dünkü maç için sürdürmeniz oldukça yersiz olmuş. Bu iki oyuncu da dünkü çirkinliklerin içinde yoktu.
Son olarak, evet, Ali Sami Yen'deki maç da olaylara şimdiden gebe. Şunu soralım kendimize. (Burada kendimi de dahil ediyorum.) Siz de, biz de olaylardan rahatsızlık duyuyoruz belli ki. Peki bunun çözümü nasıl olacak, şimdiden olayların çıkacağını kestirebiliyorsak? Bunun yolu kısasa kısas mıdır? Bakın, tekrar ediyorum. Dünkü yaşananlar, her ne kadar 2 sene önce Ali Sami Yen'de yaşananların yanında devede kulak kalıyor da olsalar, kesinlikle TASVİP EDİLEMEZ! Ama yazdım, biz "atmayın" dedikçe, onlar "hep bize mi atılacak" diyorlar ve karşı tarafta da aynı düşünce hakim olduğundan bu olay maalesef kısır döngüye giriyor. Bir şekilde birinin bir "ilk adım" atması şart ama iki taraf da buna yanaşmıyor. Halbuki esas büyüklüğün bunu yapabilmekten geçtiğini düşünüyorum.
Sevgiler...
Abi yenildiysek yenildik. Cevabı belli, yıllar önce Faruk Süren döneminde bir yönetimiz ile Fenerli bir yönetici canlı yayında konuşurken,
Fenerli yönetici "GS hep avrupada maç kazanıyor ama biz hep GS'yi yeniyoruz" diyor.
Yönetimiz ise bunun üzerine "Fener'in yendiği tek Avrupa takımı Galatasaray zaten" diyor.
![]()