TSL 09/10 10.Hafta | Fenerbahçe 3-1 Galatasaray | 25 Ekim | Maç sonucu

Cevap: TSL 09/10 10.Hafta | Fenerbahçe - Galatasaray | 25 Ekim | 20:00

Yahu yenelim de yemişim rehavetini.

30 kişilik kadro neredeyse. Yarısı yıldız. Çoğu bu maçları biliyor. Rehavete hangisi kapılacak. Elano mu, Baros mu, Kewell mı?

Valla bizim takımda olan birşey bu şampiyon oldukmu ertesi sene dökülüyoruz.Bende istiyorum heralde yenmemizi.Ama böyle birşey olursa demesin kimse sabır sabır diye.

Valla bizim takımda olan birşey bu şampiyon oldukmu ertesi sene dökülüyoruz.Bende istiyorum heralde yenmemizi.Ama böyle birşey olursa demesin kimse sabır sabır diye.

Bu olayın şampiyonlukla ne alakası var arkadaş. Bir maçlık birşeyi koca bir sezonun yorgunluğuyla bir tutma. Ayrıca 2-3 maç şu Fener galibiyeti yüzünden kaybetsek hiçte üzülmem.

Bu olayın şampiyonlukla ne alakası var arkadaş. Bir maçlık birşeyi koca bir sezonun yorgunluğuyla bir tutma. Ayrıca 2-3 maç şu Fener galibiyeti yüzünden kaybetsek hiçte üzülmem.

Benim bu sene en ufak bir puan kaybına tahammulüm yok şu 9 yıl içinde 3 şampiyonluk dışında bir başarımız yok. Avrupa'da yokuz 3 senedir şampiyonlar ligine bile gidemiyoruz. Bu sene bukadar yatırım yaptık artık başarısızlık istemiyorum.Bu sene şampiyonlar ligine gidemezsek kim sabır gösterecek.Herneyse inşallah kazanırız.Aksini düşünmek istemiyorum

Benim bu sene en ufak bir puan kaybına tahammulüm yok şu 9 yıl içinde 3 şampiyonluk dışında bir başarımız yok. Avrupa'da yokuz 3 senedir şampiyonlar ligine bile gidemiyoruz. Bu sene bukadar yatırım yaptık artık başarısızlık istemiyorum.Bu sene şampiyonlar ligine gidemezsek kim sabır gösterecek.Herneyse inşallah kazanırız.Aksini düşünmek istemiyorum

9 yıl içinde 3 şampiyonluk. 2000'den sonra iki sezon üst üste gelen -yani 2002 yılına kadar olan süreç- Ş.Ligi'ndeki başarı.

Geçen sezon Uefa Kupası'ndaki performansımız.

Hakikaten hiçbirşey yapılmamış. Eğer bunu 9 sene diye sınırlandırırsan olmaz.

Ayrıca 3 bizim, 2 Bjk'nin, 4 tane de Fener'e kalıyor şampiyonluk. E açıkçası çok büyük farklar yok.

üf olur

Herkesin bir isteği var bakalım kiminki gerçekleşecek ancak şunu biliyorum kiminki gerçekleşirse gerçekleşsin bi şekilde bizim taraf için en iyi olan olsun dostça bir derbi bekliyorum

Daumun kafayı yaralım. Emrenin bacağını kıralım. 5-10 tane gol atalım. Bugün şanslı günümdeyim yeni sevgili diledim oldu. Bunlarda olur inş. :D

Daumun kafayı yaralım. Emrenin bacağını kıralım. 5-10 tane gol atalım. Bugün şanslı günümdeyim yeni sevgili diledim oldu. Bunlarda olur inş. :D

Hayırlı olsun. :D Benim işler iyi gitmiyor :( :(

Fener'i yenelim de kendime geleyim yahu!

Edit: Gereksiz ayrıntı!

Rijkaard'a güvenim tam büyüyü bozan kişi olacaktır. 2.Fatih :D bence Kadıköyü fethetmek Rijkaard'a kısmet. :D

Derbiyle ilgili ilk blog yazım

Galatasarayımız bu akşam Türkcell Süper Ligin 10.Haftasında ezeli rakibi Fenerbahçe ile karşılaşak Türkiye'de 2 saatliğine hayat duracak.

Maçı Bünyamin Gezer yönetecek. Bünyamin Gezer'in yardımcılıklarını Serkan Gençerler, Tarık Ongün yaparken mücadelenin dördüncü hakemi Aytekin Durmaz.

Karşılaşma öncesinde ev sahibinde Semih,Alex,güiza ve Kazım'ın sakatlıkları bulunuyor,takımımızda ise cezalı veya sakat oyucu bulunmuyor.Rakibin sakatlarının durumu maç saatinde belli olacak.Tabiiki bunların çoğu bizans oyunu Alex bu maçta tabiiki oynayacak,haftlar öncesinden kurulan oyunun sahnelerini izledik sadece neyse girmeyelim o konuya biz maç saatinde belli olacak diyelim yeterli...

Amacımız tabiiki bu maçı kazanmak ama zor olacak tabiiki biz zoru severiz.

Her senenin aksine Rijkaard'danmıdır bilinmez taraftarımızda bir olgunluk sezdim bu sene,tabiik hepimiz kazanmak istiyoruz ama herşeyin bilincindeyiz zor maç olacak anca korkmadan,cesurca oynayacağımızın farkındayız

Rijkaard'ın derbi için söyledikler hepimiz her geçen gün etkiliyor mesela:"geçmiş yıllardaki Fenerbahçe maçlarını izledim,hepiniz stresli oynuyorsunuz bacaklarınız titriyor benim oyuncularımın bacakları titremez cesur oynar rakibin bacakları titrer" Tabiiki bunlar basından duyduklarımız doğruluk payı ne kadar bilemeyiz

Ancak şunu biliyoruz bu sene GÜMBÜR GÜMBÜR GE-Lİ-YOR-UZ

Neyse sözlerimize maç saati yaklaştıkça sıklaştıracağız,sakatlar hakkında güncelleme yapacağız,maç öncesi görüşmek dileğiyle...

Not:Kullandığımız Resim Gscimbom.com/forum adresindeki Emir Satriani adlı renktaşımızın Fenerbahçe - Galatasaray linkli maç hakkındaki konusundan alıntıdır..

Bu konuya da maç hakkındaki yorumlarınızı yapanilirsiniz

Kamil Akar

uyku tutmuyor yarın zaman nasıl geçecek :S

Olsun artık...

Zaman bitürlü gecmiyor bide su saatleri geri alma cikti , daha cok bekle simdi :D

uykunun gelmemeside bi yönden iyi geç kalkarız :)

Ligtv'de yarin uc on liberoyla cikabilecegimizi soyledi Bahri. Bence cok mantikli olur. Defansin ortasinda da Mehmet Topal degil, Gokhan Zan oynayacakmis. Soyle bir kadro da iyi olurdu.

Leo

Sabri-Topal-Servet-Balta

Baris-Ayhan-Sarp

Keita-Arda

Baros

Ligtv'de yarin uc on liberoyla cikabilecegimizi soyledi Bahri. Bence cok mantikli olur. Defansin ortasinda da Mehmet Topal degil, Gokhan Zan oynayacakmis. Soyle bir kadro da iyi olurdu.

Leo

Sabri-Topal-Servet-Balta

Baris-Ayhan-Sarp

Keita-Arda

Baros

Barisin oynamamasi lazim bu macta, ariza cocuk nezaman neyapacagi belli degil gider hic olmadik yerde bi pass hata yapar sonra golü yeriz, hic güvenim yok buna.

rijkaard sistem felan değiştirmez bunu yapmıyacağını her zaman tekrarladı...

uyyamıyorum.. uyyamıyorum... ne kadar var maça ???

Geri
Üst Alt