TSL 09/10 10.Hafta | Fenerbahçe 3-1 Galatasaray | 25 Ekim | Maç sonucu

Cevap: TSL 09/10 10.Hafta | Fenerbahçe - Galatasaray | 25 Ekim | 20:00

herkez bi carlos dolamış ağzına! bence carlos falan oynamıcak! sporx de carloslu 7 yabancılı kadro vermiş:D

volkan

gökhan lugano bilica wederson

kazım cristian emre dos santos

guiza alex

santos oynamaz bence

wederson-carlos olur ;)

Keita bunlari bu gece maymuna cevirecek ve 2.yari Nonda da girerse oyuna tam bi sölen olur :D

Başarılar Aslanlar.. Kırın şu lanet olası istatistiği..

Onlar sapıtmış geçen sene Gençlerbirliği maçında Arda kaledeydi. :D Yalnız hocam bu kadroda 6 yabancı var.

Nasıl böyle bir hata yapıyorlar anlamıyorum insan kör olsa görür 7 yabancı olduğunu:D Bence carlos oynamaz benim yazdığım 11 sahada olur daumda yürek olsa dos santosu solbeke sol açığada özeri koyar ama onda o yürek yok:D

Nasıl böyle bir hata yapıyorlar anlamıyorum insan kör olsa görür 7 yabancı olduğunu:D Bence carlos oynamaz benim yazdığım 11 sahada olur daumda yürek olsa dos santosu solbeke sol açığada özeri koyar ama onda o yürek yok:D

Yemez Türk futbolcu oynatmak bunlar hep böyleler Özer'de Topuz'da yedek olur bugün.

santos oynamaz bence

wederson-carlos olur ;)

Keita bunlari bu gece maymuna cevirecek ve 2.yari Nonda da girerse oyuna tam bi sölen olur :D

bence tersi olcak bu akşam.daum keita ile arda ya sıkı önlem aldı.fakat bnu değerlendirmemiz lazım artık.rijkaard ın diğer oyuncularla imha planı kurması lazım.mesela keita ile arda ya değilde baros a elano ya bu görevi vermesi gerek.bu yolla daumun sistemi çöker.1 2 tane atarsak keita yı da unuturlar:D

Yenersek Nuri Alço müziği çalacağım bangır bangır.. :D

bence tersi olcak bu akşam.daum keita ile arda ya sıkı önlem aldı.fakat bnu değerlendirmemiz lazım artık.rijkaard ın diğer oyuncularla imha planı kurması lazım.mesela keita ile arda ya değilde baros a elano ya bu görevi vermesi gerek.bu yolla daumun sistemi çöker.1 2 tane atarsak keita yı da unuturlar:D

Keita bi hareketle 3-4 adami oyundan düsürecek kapasiteye sahip daum istedigi kadar önlem alsin ona bisey olmaz :D

Elano oynarsa onun attigi bitirici paslar cok önemli olucak

Arda da insallah gününde olur

buaksam kazanirsak lideriz en büyük moral bu olmasi lazim bizim oyunculara

İyice gaza geldim şunları bir yenelim bayramım olacak yaa nolur yenin aslanlar :D

Çok heyecan yaptım.Pazar sabahı bu kadar erken kalkıp foruma dalmam bunu gösteriyor :D

Maç havasına girdim haydi aslanlar :f50::f50:

En büyük istediğim ilk önce tabiki kazanmak! ondan sonrada sabri zan ve servetten birinin gol atması;)

Zaten zaman geçmiyor bide saatleri geri aldılar hiç geçmiyor.. :D

Defanstan çıkacak toplarda top kaybetmezsek kazanırız.Şu an tek sorunumuz bu.

Futbol adına hiçbirşey söyleyemediğim tek maç belki de... 9 senedir en az 3 kez yenmemiz 1-2 kere de berabere kalmamız lazımdı. Misal geçen sene örneği...

Fenerbahçe Gençlerbirliği maçını seyrettim, hayatımda izlediğim en iyi fenerbahçe takımıydı. Şu açıdan; disiplini hiç bırakmadılar ve nerdeyse 90 dakika herkes pres yaptı. biz ise ankaragücü maçında tam tersini yaptık kimse yanından geçen topa bile koşmadı.

Ancak umudum şu; bu maç derbi herhalde hiçbir futbolcumuzun kafasında koşmadan da kazanırız veya koşmasam da olur diye bir düşünce yoktur. Fenerin bize göre avantaj olan bu yönünü derbi hırsıyla kapatırız diye düşünüyorum.

Bizim hücum ayaklarımız çok daha yetenekli. ancak karşı tarafta da alexin oynamasına izin vermediğimiz sürece... Hagi bile bir konsesao:D ile alexi kilitleyip feneri çok rahat yeniyordu rijkaarddan daha fazlasını bekliyorum.

Bence yıllardır yenilmemizin sebebi özellikle 6-0 lık maçtan sonra fenerbahçenin kadıköydeki maçlara hem rahat hem hırsla hazırlanması, bizimkilerinde gerilim yaşaması. Bir de cidden şans hiçbir zaman kadıköyde yanımızda olmadı ne yazıkki.

İlla yenmemize gerek yok bence lig yarışı için alınıcak beraberlik bile çok önemli çünkü bu sene ali samiyende biz onlarız yeneriz.

Yenelim artık lütfen Allah'ım yaaa.

Yahu aklıma geldikçe geberiyorum heyecandan. :)

Maçı düşünüyorum yok, elim, ayağım titriyor. Hadi ulan, geçmedi şu saatler. Ne vardı da bu kadar erken kalktım ki? :D

Beraberlik kötü sonuç olmaz.Ama kazanmak tabii ki her zaman daha iyidir.

Maçı düşünüyorum falan yok, elim, ayağım titriyor. Hadi ulan, geçmedi şu saatler. Ne vardı da bu kadar erken kalktım ki? :D

Heyecandan uyuyamadım bende :D

Maçı düşünüyorum yok, elim, ayağım titriyor. Hadi ulan, geçmedi şu saatler. Ne vardı da bu kadar erken kalktım ki? :D

Saatlerin 1 saat geriye almasıda tam bu güne geldi Okan bende heyecandan geberiyorum. :D

Geri
Üst Alt