TSL 09/10 10.Hafta | Fenerbahçe 3-1 Galatasaray | 25 Ekim | Maç sonucu

Cevap: TSL 09/10 10.Hafta | Fenerbahçe - Galatasaray | 25 Ekim | 20:00

Allahim sana yalvariyorum bir kerede sans bizim yanimizda olsun.Bir kerede mesela tam umutlanmisken gecen seneki mac gibi Emre Asigin yaptigi kendi kalemize gol falan atmayalim.bir kere olsun sans bizim yanimizda olsun ne olur.Ama bugün icimde cok iyi bir his var insallah alacagiz bu maci Allahin izniyle.

1-3 ya da 1-5 olur diyorum .. :D ama rüyamda da 1-1'di maç son dakikalarda 1 gol attık 1-2 kazandık :D:D:D

Çıkın inanın adam gibi oynayın gelin...

ister 10 ister 20 ne kadar yersende ye biz seninle olucaz Galatasaray*M

Volkan, Gökhan, Bilica, Lugano, Carlos, Mehmet Topuz, Cristian, Emre, Vederson, Alex, Güiza

Böyle cikacaklarmis. Suraya bak anasini satayim. Alexin yerine Selcugu, Güizanin yerine de Ali bilgini oynatsaydi bari. Adamin derdi gol yememek. Kontra ataklardan gol bulmak istiyor. Evinde bu kadar defansif oynatirsa takimini Daum, yaziklar olsun ya. Bu ne anasini satayim, ofansi güclü olan 2 takim karsi karsi gelip, süper bir mac izlicegiz diyoruz burda adam utanmasa 11 defans oyuncuyla cikacak sahaya.

Ben bi Keita'yı gördüm, gerisini siz düşünün. :asd:

Böyle oynamazlar tahminim.Eger böyle bir kadro ile cikacaklarsa korkuyorlar demektir :D

Turkcell Süper Lig’in 10. haftasının en önemli karşılaşması olan Fenerbahçe – Galatasaray derbisine saatler kala Fenerbahçe kadrosu netleşmeye başladı.

Fenerbahçe teknik direktörü Christoph Daum’un sadece Güiza konusunda kararsız olduğu ve bu konuda vereceği kararın sol kanadın da kaderini tayin edeceği öğrenildi.

Daum’un kafasındaki 11’in şu şekilde oluştuğu bildirildi:

Volkan, Gökhan, Bilica, Lugano, Carlos, Mehmet Topuz, Cristian, Emre, Vederson, Alex, Güiza.

Bu oluşuma göre Fenerbahçe sahada 6 yabancı ile mücadele edecek ve Andre Santos yedek kulübesinde kalacak. Şayet Daum Santos’tan faydalanmak isterse Güiza kızağa çekilecek ve forvet hattında Kazım görev yapacak.

MARATON.COM.TR ÖZEL

gine kıyaslama yapıyor basın ligin en az gol yiyen takımı fb en çok gol atan takım GS diye en son bjk maçında yapmışlardı bunu 3 yemişti bjk bizden :D

Böyle oynamazlar tahminim.Eger böyle bir kadro ile cikacaklarsa korkuyorlar demektir :D

Böyle bir ilk 11 i dusunuyormus Daum. Belki Güizanin yerine Kazimi forvete alip, Santosu da oynatabilirmis. Baska bir degisiklik beklenmiyormus.

Hahaha Carlos oynuyor. Keita Şov'a hazırlanın. Tek iş yapacak adam Alex, onu kitledik mi fener hiçbirşey yapamaz.

carlos DEDE KEİTA GELİYOR!..

5 teriz 6 yeriz 7 yeriz ama unutmasınlarki hep yedigimizn bir fazlasını atıyoruz....bunu unutmasın ezikler ne kadar cok gol atarlarsa bir fazlasını yerler yada 2 fazlasını

Bi bakmisin 7-9 falan bitiyo :D

Bu kadroyu gördükten sonra maximum 3 gol olur diyorum ama cok zor.

2 gol ideal.

Geri
Üst Alt