-----------Leo-----------
------Zan------Servet----
-Sabri-------------Hakan-
------Topal--Ayhan------
----------Elano-----------
--Keita-------------Arda-
----------Nonda----------
Gibi bir kadro ile çıkardım heralde teknik direktör olsam. Kale ve defans sakatlık olmadığında kesin gibi zaten.
Orta sahada Topal'ı diğer 5 hücumcunun açığını kapatmak ve Alex'i kitlemek için kullanırdım. Ayhan'ı ise klasik olarak defans-orta saha bağlantısını kurması için. Önlerindeki Elano'yu sadece sahada görmek istediğim için yazdım oraya. Hırsıyla, sahadaki Brezilyalı oyuncu sayısının fazla olmasıyla ilgili olarak daha rahat oynar. Rakiplerini tanıyor, milli takımda oynadı, dilini biliyor, eksik yönlerini de haliyle biliyor. Arda'ya göre çok daha iyi oynar kanımca.
Arda'yı sola çekip Gökhan Gönül'ü yemesini isterdim ayrıca.

Kewell'a göre çok daha fazlasıyla yapar bu işi Arda. Baktın olmuyor Kewell girer zaten oyuna. Ya Elano çıkar ya Arda.
Forvette ise Nonda'yı oynatırdım lan bu maçta. Baros'un Lugano-Bilica ikilisi arasında kaybolacağını düşünüyorum. Nonda Fener'e olan aşkıyla hırpalar onları, gerekirse dakika 50-60 gibi girer Baros oyuna.
Tabi bu kadar yazdım, hayaller kurdum, şu oynasın dedim ama Rijkaard çıkartıp Nonda yerine Baros'u, Arda yerine Kewell'ı, Sabri yerine Uğur'u oynatsa bile en ufak sitemde bulunmayacağım. Sonuçta kaç senedir futbolun içinde olan o, ben değil.
Skor tahminimi her yerde yaptım, burada da yapayım. Yeniliriz gibime geliyor ama güveniyorum takıma bu sefer. Sonuç ne olursa olsun her zaman arkalarındayız, bunu unutmasınlar sadece.