TSL 09/10 10.Hafta | Fenerbahçe 3-1 Galatasaray | 25 Ekim | Maç sonucu

Cevap: TSL 09/10 10.Hafta | Fenerbahçe - Galatasaray | 25 Ekim | 20:00

Beyler kadro felan takılır maazallah gol olur göremem hangi radyo maçı verecek ve frekansı ne bilen var mı aceb? :asd:

biz bu maci rahat aliriz arkadaslar bol gollu bi mac olcak bence. +7 oynadim ayiptir soylemesi :D

bu maçı rahat alacağız diyen arkadaşlar sizin yerinizde olmak isterdim ben açıkcası çok tedirginim

bu maçı rahat alacağız diyen arkadaşlar sizin yerinizde olmak isterdim ben açıkcası çok tedirginim

Bende biraz tedirginim ama ne zaman tedirgin olsam kazanıyoruz inşallah bu sefer yine öyle olur.

simsizi.jpg

4.5 saat kaldı geliyoruz ulaaan!

Galatasaray ne kadar az yerse o kadar kazanır. 2 yerse 3’ler…3 yerse 4’ler…

Rijkaard’a ve takıma sonuna kadar güveniyorum..

Rijkaard bir sistemi var. Israrla ve cesaretle A planı uyguluyor. Çok gole prim veriyor. 1-0’dan sonra kesmiyor! Galatasaray ısrarla ‘çabuk oyun, isabetli pas ve rakip kaleye çullanmayı’ sürdürüyor. Fenerbahçe’den çok daha iyi. Daum korkak ve rüzgara göre baş eğen bir hoca! 1-0 öne geçti mi takımına fren koyuyor. Galatasaray’ı böyle yenemez!

Galatasaray’ın her mevkide adamı çok. Öyle ki kaliteli yedekler Rijkaard’ı zorluyor. Yedek oturan Nonda bile oynadığında hat-trick yapabiliyor.

Fener’de bu yok.

Güiza’nın yedeği Semih!

İkisi bir değil ki…

Galatasaray takımında kesintisiz güç kaynakları var; Ayhan, Mustafa Sarp ve Sabri. Oynarsa Barış, bunlar Galatasaray’ın fizik güç artıları. Bunlar görevlerinde başarılı olursa Fenerbahçe Galatasaray’ı durduramaz!

Ayhan saçmalar 50 metre top taşırsa, Mustafa Sarp yeteneğinin sınırını zorlar topu gevelerse, Sabri yerini kaybeder, Servet kendini Maradona sanırsa işte o zaman Saraçoğlu’nda rüzgar da lodosa döner! Malum lodosun da gözü yaşlıdır.

Aman haa!...

Osman Tanburacı'nın bugünkü yazısından...

lets.jpg

Sporxe göre kadrolar bu şekilde

Sporx güvenilir bir kaynak doğru olması yüksek ihtimal

Ama sporx'ee hak vermek lazım Fener'de zaten sınırlı sayıda Türk var onlarıda Daum oynatmıyor.

Görüldüğü gibi fenerde sakat falan yok iğrenç yalanlarıyla, fake sakatlıklarıyla futboldan nefret ettiriyorlar.

AA Önder oynuyormuş.:DBilica-Wederson kombinasyonu Önder-Carlos kombinasyonundan daha iyi olduğu için sporx'in kadrosu iyi.Ayrıca Lugano-Önder uyum sorunu yaşayabilir.

Geri
Üst Alt